Prima kozijnen+horren zorgvuldig gewerkt zit er netjes in.de monteurs werken snel en netje ik ben blij met de kozijnen
Vakmanschap en echt meesterschap, tot aan opruimen aan toe. Heel goed
Ben zeer tevreden met het resultaat, ziet er prachtig uit. Ook aan de afwerking is veel zorg besteed en de medewerkers zijn vakbekwaam en werken netjes. Over de nazorg en gebruik van garantie kan ik nog niets zeggen
Alles volgens afspraak geregeld. Vakkundig plaatsen van schuifpui. En alles wordt netjes schoon opgeleverd.
Vakmannen die in de heetste week van het jaar fantastisch werk hebben afgeleverd.
Vanaf de showroom tot de uiteindelijke oplevering en facturering wordt alles snel opgepakt. Vlotte offerte en plaatsing was zelfs eerder dan verwacht. De monteurs, Stefan Lèon en Boaz werken zeer kundig, snel en netjes in een goed geölied team. Alles wordt weer schoon achtergelaten. Ook toen een deel van het verlaagd plafond afgezaagd moest worden aarzelde Lèon, na mijn goedkeuring, geen seconde. Het plafond werd gedeeltelijk verwijderd en weer vakkundig afgewerkt, zodat het nieuwe keukenraam kon kiepen en draaien. Alle puin werd meegenomen en de tuin werd weer keurig aangeveegd. Toen ik plotseling even weg moest liet ik de heren alleen in huis en mijn gevoel zei mij dat ik ze ook voor de volle 100% kon vertrouwen. Dat vertrouwen is op GEEN enkel punt beschaamd. Keurige, vakkundige, rappe mannen. Stefan, Lèon en Boaz nogmaals hartelijk dank voor de hoge kwaliteit kozijnen, ramen en deuren en de prettige wijze van werken. Ik zal jullie bedrijf zeer zeker aanbevelen. Houden zo. Jane-Audrey
hele onderneming en hoe er mee werd omgegaan ( voor mij voor het eerst om zo iets groots te aanschaffen ) gaf mee een vertrouwd gevoel
Binnen 2 dagen werkzaamheden afgesproken en klaar. Alles netjes afgewerkt.
Dakkapel laten plaatsen in de winter 2010 / 2011. Goede maten, goede materialen, snelle levering, snelle plaatsing. Zag er al-met-al heel goed uit.
Ik heb bij Kroon een schuifpui en een voordeur gekocht met name omdat mij de kwaliteit beviel. Ik werd op een deskundige manier geadviseerd en de communicatie verliep met de medewerker verliep prettig, vlot en eerlijk. Ook de installatie is vakkundig em netjes uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden met de geboden diensten.
Het contact met de verkoopmedewerker was goed er werd snel gereageerd op vragen. De deurkruk aan de buitenkant was te groot waardoor het rolluik niet meer dicht kon. Dit is een paar dagen later opgelost. Helaas is er wel een kleinere krukstift ingegaan. Deze stift is eigenlijk te klein, en schiet soms uit het buiten handvat, hierdoor hebben wij onszelf al eens buiten gesloten.
Kozijnen zijn snel en vakkundig geplaatst op het tijdstip dat onze voorkeur had. Vooral met onze schuifpui zijn wij erg blij. Beschadigde deurklink is direct, zonder gezeur, vervangen.
Verkoopervaring met Kroonkozijn Purmerend is zeer goed bevonden. Zeer vriendelijke verkopers. Ook de monteurs die de kunstof kozijnen plaatsten waren zeer netjes en meedenkend. Waren helaas wat kleine zaken die niet goed waren gegaan, maar dit is zeer kundig en zonder problemen opgelost.
Goed en vriendelijk ontvangen in de showroom door Bouke. Denkt mee over alternatieven en heeft het zelfs mogelijk gemaakt om een passend badkamerraam te vinden. Monteurs waren harde werkers en vriendelijk en ook voor een klein extra dingetje werd niet moeilijk gedaan. Schuifpui , voordeur en badkamerraam keurig en snel geplaatst. Mannen , nogmaals bedankt voor de goede service. Wat betreft nazorg en garantie natuurlijk nog geen ervaring.
Snel en goed geregeld. Vriendelijk ook!
Absoluut een top zaak. Ik heb 7 jaar geleden mijn hele huis van kunstof laten voorzien. Ik kan echt niks negatiefs verzinnen. Herman heeft hart voor zijn zaak en voor zijn klanten. Div keren een beroep gedaan op nazorg en niks is te veel. Top man.
Geweldige uitleg met meerdere opties. Prijs was ver beneden meerdere offertes. Afspraak naar mijn schema. Harde werkers. Eind resultaat: top!
Kozijnen zien er mooi uit.
ondanks de hitte hebben de mannen voor zover ik het nu kan beoordelen top geplaatst deur en ramen boven deur en zijkant
Alles ziet er goed en tip-top uit.
reparatie zou na 1 week gemaakt worden.en we hebben nog een offerte aangevraagt voor serre.we worden niet terug gebelt.vanaf januari al bezig maar naar iedere keer bellen zullen ze komen en terug bellen binnen een week.nu al ruim half jaar verder.iedere keer het zelfde vehaaltje aan de telefoon.beetje jammer.
personeel is heel vriendelijk wordt netjes geleverd. de kozijnen zitten er fantastisch in. ze zijn goedkoper in 1 woord compliment aan kroon kozijn
niets over te klagen
Goed advies, prachtige degelijke kozijnen, snelle levering, zelfs sneller dan afgesproken, vriendelijke monteurs, zeer nette montage, alles werd keurig opgeruimd achtergelaten. Echt een aanrader!