Magnifiek werk!
Mijn hele huis is nu voorzien van nieuwe kunststof deuren en ramen van Kroon Kozijn.
Ik ben enorm tevreden over werkelijk alles wat er is gedaan.
Vanaf het begin tot het einde een hele goede communicatie, mondeling/telefonisch en schriftelijk, zowel door Marcel als door de kundige vakmannen die de kozijnen gesloopt en geplaatst hebben. Fijne mensen in de omgang, werken netjes, georganiseerd en gestructureerd en hebben oog voor detail, op alle fronten.
En o, wat was ik vooraf bang voor de tegels van mijn recent vernieuwde badkamer…
Mijn zorgen ook uitgesproken voordat de werkzaamheden begonnen; alles werd zeer zorgvuldig gepland, geen haastwerk maar zorgvuldig maatwerk, geen krasje te bekennen, werkelijk fantastisch, wat ben ik blij!
Marcel raadde me ook aan om meteen de raamdorpels te vervangen (was eigenlijk ook wel nodig, maar dat had ik zelf niet bedacht), heb nu mooie, moderne zwarte dorpels; goeie tip en opnieuw vakwerk geleverd.
Tijdens de werkzaamheden een prima oplossing voor de bekabeling van m’n rolluik bedacht en gerealiseerd (want voor de kabels was eerder dwars door het houten kozijn geboord).
En ook mijn marmeren vensterbanken hebben de hele operatie ongeschonden doorstaan.
Het totaalresultaat is gewoonweg hartstikke mooi, ik heb er geen minuut spijt van.
Ik moet nog wel een beetje wennen aan de stilte in huis (woon aan een drukke doorgaande weg) door de HR++ ramen, tsjonge wat scheelt dat. Zal ik straks ook wel terugzien op m’n energierekening.
Dat de planning een weekje uitliep vanwege problemen met de materialen, tsja grondstoffen…, da’s natuurlijk altijd vervelend, maar wel heldere communicatie daarover en ook nog een ongevraagde compensatie: werkelijk super!
Ik kan iedereen Kroon Kozijn aanbevelen, en dan natuurlijk ook die Screenlines, wát een prachtig systeem.
Team Kroon: bedankt voor een grandioos resultaat!