Van offerte tot uitvoering tevreden.
Bij offerte bespreking met Willem (echte Rotterdammer, ik hou ervan) onze wensen laten vertalen in de offerte. Doet voorstellen en teert op ervaring die ons heeft geholpen bij bepaalde keuzes.
Bij de technische in meting aan huis met Rakesh krijg je direct inzicht in de eventuele uitdagingen die bouwkundig van aart zijn. Soms is hij iet wat haastig. Dus je moet wel blijven opletten.
Mijn grootste zorg bij het plaatsen van kozijnen was de afwerking. Tijdens de realisatie moest ik zelf wel bijsturen. Communicatie was lastig met de Litouwse mannen maar.. een belletje met Willem of Rakesh was voldoende om de mannen weer op het juiste spoor te krijgen.
De mannen van de uitvoering gaan voorzichtig te werk. Vaak in kleine ruimte waar een foutje zo gemaakt is. Dekken huisraad af. Maken schoon en stofzuigen de boel voor het grootste gedeelte.
Monteren de kozijnen professioneel.
Een klein verbeterpuntje; let van te voren op hoe de bouwkundige details in elkaar steken. Een stripje, een hoekje, welk type natuursteen/tegel is er, welk type afwerking wenst de klant? Stucwerk, tegelwerk of afwerklatjes? Dat voorkomt onduidelijkheid tijdens de uitvoering.
Ja Willem, ik ben een zeikerd heh ;-)
Al met al een hele goede ervaring.
In de toekomst hebben wij nog een schuifpui te doen. Zeker dat wij Kroon kozijn benaderen voor een offerte.
Bedankt Kroon kozijn!