4 sterren: goede service, goed behandeld

Er zijn na de oplevering nog wat zaken die 'open staan' Over het verloop daarvan worden wij minimaal geïnformeerd , en moeten zelf steeds aan de bel hangen. Jammer

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|Woningborg (bouwzekerheid)|prijs/kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel goed bevallen zou zo weer met groothuis in zee gaan

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|eigen servicedienst

4 sterren: goede service, goed behandeld

je ziet wat je er voor terug krijgt. en het bedrijf heeft een goede uitstraling ,met een vriendelijk ontvangst.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst prettig zaken gedaan met Rene de Groot en Sjanie Huiskes. Daarna uitstekend overgenomen door Jorg de Lange. Er werd altijd direct gereageerd op telefoontjes. No nonsense bedrijf met korte lijnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ga bij bewoners van Groothuis huizen langs en met de goede voorwaarden is Groothuis een uitstekende keuze en goede after sales wat net zo belangrijk is!

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voornamelijk tevredenheid over bouwen met Groothuisbouw

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer klant vriendelijk en het was een genot om met Jorg te mogen werken. Deze man denkt steeds met je mee en er bestaan geen problemen in zijn ogen. Top gast

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met een grote mond kom je er niet altijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eigenlijk een ja tenzij bepaalde dingen nog naar tevredenheid worden opgelost zie hiervoor de aparte mail hierover die ik u nog stuur welke behoort bij dit klanttevredenhiedsonderzoek

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|tevredenheidsgarantie

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima bedrijf en zeer mooi woning voor niet al teveel geld

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding|tevredenheidsgarantie

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn heel tevreden; ook omdat de opleverpunten allemaal afgewerkt zijn. Dit in tegestelling tot onze eerdere bouwprojecten.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We wonen met veel plezier in ons huis. Zijn erg blij met het resultaat. Doordat we er zelf bovenop zaten is de bouw redelijk vlekkeloos verlopen. Door ook projectmanagement op de bouw toe te passen zou dat veel zorg bij de koper doen verdwijnen. (fase aftimmeren, fase installatie)

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

lijst geven van namen wie wat doet tijdens het proces en hoe te bereiken. Was in begin onduidelijk wie bv projectleider was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dezelfde prijs/kwaliteit verhouding hebben wij bij geen één andere aannemer gevonden, is prima

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|Woningborg (bouwzekerheid)|prijs/kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed initatief, deze enquete. Bij belangrijkste tip is dat jullie jullie huidige sterke punten vast moeten houden. Wij zijn namelijk zeer tevreden. De volgende tips helpen misschien om verder te verbeteren: 1. Meer aandacht aan installatiewerk kruipruimte geven; dat was in eerste instantie echt onvoldoende (buizen los, geen afschot riool). Mogelijk kwam dat omdat de installateur niet goed op de hoogte was van het verplaatsen van de rioolaansluiting en daardoor te weinig tijd had, In het algemeen had ik soms de indruk dat de communicatie tussen Groothuisbouw en de installateur niet optimaal was. 2. Boorpalenbedrijf (Jacbo) overtollig beton af laten voeren en niet in of naast de bouwput gooien. 3. De zandcementvloer zaten grote hoogte verschillen in (meer als 2cm). Dat was erg lastig bij het leggen van tegels. Ik weet niet of dat te vermijden is, maar misschien is er iets tegen te doen. Bv klanten adviseren om de zandcementvloer dunner te maken en dan de vloertegels in specie te leggen. 4. Overweeg een bredere dakkapel in het assortiment op te nemen. 5. De nieuwe standaard aannemingsovereenkomst van bouwend Nederland als basis gebruiken (was bij ons een oude). Maar nogmaals, houd vooral jullie sterktes vast.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

1. Communicatie met HulstFlier verbeteren. Hulstflier heeft wat ons betreft een aantal zaken niet goed doorgesproken of doorgevoerd zonder overleg. Verder ook afspraken niet nagekomen. Kortom: wij kopen bij Groothuis en verwachten dat een onderaannemer loyaal werkt uit naam van Groothuis. 2. Wij waren zeer tevreden over de commuicatie met René de Groot (= echte ambassadeur van Groothuis); dat in tegenstelling tot onze ervaringen met Sjanie Huiskes. Wat ons betreft mist die de empathie, klantgerichtheid en het inlevingsvermogen dat een medewerker op haar positie in het bedrijf behoort te hebben. 3. Melding maken dat de koper naast de bouwkosten van het huis ook rekening moet houden met de kosten/leges van de bouwvergunning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Andere installateur voor infra water en riolering

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding|website

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

je weet waar je aan begint en wat de kosten zijn van de woning bij aanvang!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben tevreden van periode voor de bouw tot na de bouw. En wat van groot belang is een goede communicatie was er altijd.

Titaniumweg 10

8304BR Emmeloord

Over Groothuisbouw

Bij Groothuisbouw bouwen we hoogwaardige woningen door heel Nederland. Deze woningen stemmen we volledig af op de persoonlijke wensen en woonstijl van de opdrachtgever. Met een gestroomlijnd bouwproces, onze modelwoningen in Emmeloord en een unieke bouwkundige garantie geven we vertrouwen en zekerheid. Opdrachtgevers beleven de woning al vóór de bouw, terwijl een vaste opleverdatum en de betaling bij oplevering het bouwproces transparant maken.