4 sterren: goede service, goed behandeld

prima communicatie en service. alleen onderaannemer hulstflier vind ik minder

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|website

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

WIJ HEBBEN EEN PRACHTIGE WONING,WERKELIJK EEN DROOMHUIS. DANK U WEL

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel tevreden over voortraject, de bouw en oplevering, en de service na oplevering.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over de snelle en kwalitatief goede bouw En wonen met veel plezier in ons groothuisbouw huis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou ik adviseren om meer ondersteuning of informatie te verlenen betreffende de randwerkzaamheden bij de bouw van het huis, of in ieder geval op de website er op te wijzen dat er bij de prijs van het huis nog bijkomende kosten zijn en deze qua orde van grootte ook nadrukkelijk onder de aandacht te brengen. Ik denk daarbij met name aan grond aan- en afvoerwerkzaamheden, de aanleg van de nutsaansluitingen en meer duidelijkheid vooraf geven omtrent de kans op en de kosten van extra funderingseisen. Wij vonden het ietwat vreemd de grond af en aanvoer in eigen beheer te moeten uitvoeren en daarbij voor ons gevoel onvoldoende steun van Groothuisbouw te krijgen.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen toelichting nodig top woning

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|referenties van derden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanwege de tevredenheid van het totaalplaatje.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|Woningborg (bouwzekerheid)|prijs/kwaliteit verhouding|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn dermate tevreden over het gehele traject met Groothuisbouw, dat wij dit iedereen zouden aanbevelen om hun huis door Groothuisbouw te laten bouwen.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat ze in een korte tijd( geen vertraging) ons droomhuis hebben gebouwd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede wijn behoeft geen krans. (Voor groothuisbouw: Zorg nog wel voor de kers op de taart! )

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding

Communcatie verbeteren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het algemeen tevreden over het hele proces en de woning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de service en aanpak. Model woning geeft vertrouwen. Is als bij de aanschaf van een auto. Je gooit een autodeur dicht en je weet meteen of het troep/goedkoop of kwaliteit is. En na verschillende gesprekken met architecten is dit qua rekening duidelijker en simpeler in de hand te houden.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voordeel is inderdaad een snelle bouwtijd, maar ook een schone bouwplaats, en voor elke taak een specialist.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We raden dat zeker aan omdat Groothuis een bedrijf is wat erg goed communiceert. Verder leveren ze netjes en snel werk.

Een goed concept

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is misschien niet de goedkoopste, maar ze leveren wel kwaliteit en een onbezorgde bouwperiode

4 sterren: goede service, goed behandeld

geen dingen verkopen die in de praktijk niet blijken te werken (deurknop voordeur)

4 sterren: goede service, goed behandeld

De mogelijkheden voor aanpassing standaard woning aan eigen wensen zijn legio. Ook de korte bouwtijd en conform afspraak opleveren zijn goed bevallen.

Titaniumweg 10

8304BR Emmeloord

Over Groothuisbouw

Bij Groothuisbouw bouwen we hoogwaardige woningen door heel Nederland. Deze woningen stemmen we volledig af op de persoonlijke wensen en woonstijl van de opdrachtgever. Met een gestroomlijnd bouwproces, onze modelwoningen in Emmeloord en een unieke bouwkundige garantie geven we vertrouwen en zekerheid. Opdrachtgevers beleven de woning al vóór de bouw, terwijl een vaste opleverdatum en de betaling bij oplevering het bouwproces transparant maken.