Is communicatie het toverwoord

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

doe wat afgesproken is en reken geen meerprijs voor eerder aangenomen (tegen een vaste prijs) zaken, zoals kunststof buitendeuren; dit zit me nog steeds dwars.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ja zeker, dit ook gedaan en de mensen zelf rondgeleid tijdens ons open huis. En zo onze positieve mening meegegeven.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|website

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het was van het begin tot het einde (en nu nog steeds) uitstekend geregeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super bedrijf en hele beste werknemers Prettige mensen

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, vriendelijk personeel, zeer goede kwaliteit, goed geadviseerd (meedenkend). Een fantastisch bouwbedrijf wat wij aan iedereen aanbevelen!! Een zorgeloze en supersnelle bouwperiode met een fantastisch resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is mooi om op jullie site alvast een prijsindicatie te zien . Ook de open dagen van de gebouwde huizen en jullie modelwoningen is handig om een goed beeld te krijgen. Iedereen van Groothuis bedankt. Het voelt heel goed

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding|website

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|eigen servicedienst

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer tevreden over het eindresultaat. Tijdens de bouw konden een aantal zaken wel beter maar dat hebben we met Arnold uitgesproken, ook de service na de bouw is nog steeds geweldig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, goede prijs en hoog afwerkingsniveau.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze doorslag was tevens het gesprek die wij hadden met Marcel Kalter. Deze man is GOUD waard voor jullie bedrijf! Besef dat wel! Hij denkt en voelt met je mee en hangt ECHT GEEN verkoopverhaal op. Wij zijn eigenlijk maar bij een bedrijf geweest en dat was Groothuisbouw na ons gesprek met Marcel wisten wij voldoende en hadden niet de behoeften om nog ergens anders te informeren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Groothuisbouw heeft een prachtig arsenaal aan ontwerpen, werkt met mooie materialen en is ook genegen aanpassingen te maken tov de standaardwoningen.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|Woningborg (bouwzekerheid)|prijs/kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn heel tevreden over het hele proces en het resultaat!

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|eigen servicedienst

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooie modelwoningen van prima kwaliteit met mooie details waardoor je een goede indruk krijgt hoe je eigen woning uiteindelijk wordt. Prima service en vakmanschap bij de medewerkers. Mochten we weer een woning willen laten bouwen dan gaan we zeker weer naar Groothuisbouw!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Naast drie bovengenoemde reden ook de korte bouwtijd en de architectuur van de woning en het duidelijk prijsbeleid bij opties

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|Woningborg (bouwzekerheid)

4 sterren: goede service, goed behandeld

De woonconcepten van Groothuisbouw zijn na alle jaren van ervaring zodanig ver doorontwikkeld dat een eigen ontwerp hier nooit aan kan tippen. De P-Kap biedt ons door zijn opzet onvermoed veel ruimte die we bij geen enkel andere aanbieder terugvonden in het aanbod en al helemaal niet voor deze scherpe concurrerende prijsstelling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima woning en een zeer verzorgd bouwproces.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer mooie afwerking van het huis, waardoor we van iedereen te horen krijgen dat het een paleisje is geworden. Zeer snelle bouwtijd, waardoor we binnen 6 maanden na sloop van het oude huis, volgende week al gaan verhuizen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Echter met de opmerking daarbij om alles goed van tevoren vast te leggen omdat gemaakte afspraken, zeker bij afwijkingen van de standaard, voor Groothuis Bouw lastig zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Driewerf JA! Het hele proces en de contacten zowel met kantoor als de bouwers, is bijzonder prettig geweest. Een feest is misschien wat overdreven, je hebt immers ook zelf nog wel wat te doen en in ons geval werkte gas,licht,water,telecom niet erg mee, maar je verwondert je je af en toe wel over hoe makkelijk alles gaat. Groothuisbouw is van het type een man een man, een woord een woord. Meedenkend, oplossingsgericht en ze doen wel alles om je het gevoel van een feestje te geven. Ik zou mocht ik ooit in de situatie komen dat ik elders opnieuw zou bouwen, achter elkaar weer met hen in zee gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat Groothuis sterk maakt is mede het feit dat afspraak ook afspraak is, snel reageren op correspondentie, zaken oppakken en de laagdrempeligheid om zaken te bespreken, ook als er iets tegenzit. Dat geeft een gevoel van vertrouwen.

Titaniumweg 10

8304BR Emmeloord

Over Groothuisbouw

Bij Groothuisbouw bouwen we hoogwaardige woningen door heel Nederland. Deze woningen stemmen we volledig af op de persoonlijke wensen en woonstijl van de opdrachtgever. Met een gestroomlijnd bouwproces, onze modelwoningen in Emmeloord en een unieke bouwkundige garantie geven we vertrouwen en zekerheid. Opdrachtgevers beleven de woning al vóór de bouw, terwijl een vaste opleverdatum en de betaling bij oplevering het bouwproces transparant maken.