Filters

10

Wij hebben alles goed ervaren met Groothuis!

Vanaf dag 1 bij Groothuis zijn wij goed ontvangen en konden we de modelwoningen bekijken en onze woning zelf samenstellen naar onze wensen. Tussen de middag goed verzorgt met een lunch van Groothuis. Onze contactpersonen waren vriendelijk en alles netjes gedaan voor ons! De projectleider van onze bouw heeft tot de dag van oplevering alles precies volgen de planning gedaan! Groothuis bedankt!! Marcel en Marina

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Kivits, beste Marcel, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk bedankt! Wat goed om te horen dat jullie met tevredenheid terugkijken op het bouwproces (en de lunch in de smaak is gevallen :)). Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst in jullie droomwoning!

10

Uitstekend

Wij hebben ons droomhuis gebouwd middels Groothuisbouw. Zeer professionele organisatie waarbij vanaf het begin af aan wordt meegedacht, vooruit wordt gekeken en men alle beloftes nakomt. De woning werd een maand eerder opgeleverd dan geprognotiseerd en volledig binnen het afgesproken budget. Zowel de bouwbegeleiding als bouwkwaliteit ligt erg hoog! Wij willen het hele team dan ook bedanken voor deze mooie ervaring en realisatie van ons droomhuis!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Joshua en Zsani, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat super dat jullie het bouwproces op deze manier hebben ervaren en dat jullie blij zijn met jullie nieuwe woning. Wij wensen jullie veel woongeluk!

10

Een bouwproject, dat je iedereen gunt!

Een bouwproces dat je iedereen gunt, dat is wat wij ervaren hebben. Groothuisbouw was ons al opgevallen bij onze oriëntaties op internet. De huizen spraken ons aan en we togen daarom in juni 2021 naar Emmeloord. Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen leidde tot 'puntjes op de i' gesprek (alle specifieke wensen, details en keuzes aanreiken) en uiteindelijk het tekenen van de aannemingsovereenkomst. Op 31 augustus 2021 was het graafwerk, op 18 november 2021 kregen we de sleutel en vlak voor kerst 2021 verhuisden we naar onze droomwoning. De beloofde en verwachte service en kwaliteit maakten het team van Groothuisbouw volledig waar. De opleverpunten waren minimaal en werden snel opgelost. Latere kleine dingen losten ze ook soepel en zonder gedoe op. In januari 2023 zocht ik opnieuw contact met Groothuisbouw vanwege een kleine vraag. Daarbij vroeg onze eerdere verkoper of we misschien bereid waren om mee te werken aan een Open Huis dag. Daar hoefden we niet lang na te denken. Immers wij mochten in onze oriëntiatie-fase ook binnenkijken bij eerdere kopers. Dat vonden we toen erg waardevol. Ook de 'Open Huis'-dag in onze woning verliep heel prettig. Groothuisbouw regelde alles en wij deelden onze oprechte ervaringen. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw of verbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken naar zowel het uiteindelijke resultaat als naar de fijne samenwerking in zowel het verkoop-, de voorbereidings- alsmede het uitvoeringsproces. Ontzorgen en service schrijven ze bij Groothuisbouw met hoofdletters en wij zijn superblij met ons droomhuis!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Twan, Wat worden wij blij van het lezen van zo’n prachtige review! Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie droomwoning en met enthousiasme terugkijken op het bouwproces met Groothuisbouw. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het Open Huis wat wij bij jullie mochten organiseren! Het was een zeer geslaagde dag en wij vonden het erg leuk om het eindresultaat van jullie droomwoning te bewonderen. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige woning!

10

Groothuis Bouw is Service met een grote "S"

Al meer dan 13 jaar zijn wij de trotse bezitters van een Groothuis Bouw Notariswoning. In de achterliggende periode heeft Groothuis altijd goed geanticipeerd op de kleine ongemakken aan onze woning. Deze ongemakken zijn en werden altijd zeer serieus in behandeling genomen en ook altijd naar tevredenheid opgelost. Dit noem ik Service met een grote "S". Tot slot wil ik in het bijzonder servicemonteur Bert bedanken die met zijn Kennis en Kunde de klus(jes) altijd kon klaren. Voor diegene die voornemens zijn om een nieuwe woning te gaan bouwen beveel ik Groothuis Bouw van harte aan

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Alex, Wauw, wat een prachtige compliment voor onze serviceafdeling! Bedankt voor deze beoordeling. Wij wensen u nog vele jaren woonplezier in uw Groothuisbouw woning. Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Super service, ook nog twee jaar na oplevering!

Twee jaar na de oplevering kreeg ik een probleem in de meterkast, op de vrijdag voor mijn verjaardagsweekend. Ruben heeft alles in het werk gesteld om het probleem dezelfde dag nog op te lossen zodat mijn feest door kon gaan. Het hele bouwproces liep al op rolletjes omdat alle afspraken werde nagekomen, en bij twijfel werden problemen altijd opgelost. het huis is prachtig geworden en het voelt bijzonder fijn dat ze bij Groothuis echt altijd voor je klaar staan. Topbedrijf met hele fijne mensen en geweldige service, ook twee jaar later nog!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw van Eck, Wat een mooie beoordeling! Mocht er in de toekomst toch nog iets zijn, óók dan staat onze serviceafdeling voor u klaar.

9

Groothuis werkt volgens afspraak en opvallend schoon

Onze ervaring met Groothuis is zeer positief. Afspraken worden nagekomen, er ligt geen rommel op de bouwplaats, en de oplevering liet ook weinig gebreken zien. De onderaannemers die na oplevering voor ons werkzaamheden uitvoerden waren ook onder de indruk van het afwerkings niveau. De punten die na oplevering hersteld moesten worden zijn snel en goed aangepakt. Wel heeft de bouw ons ontzettend veel stress gegeven, niet door Groothuis maar door de nuts bedrijven. 10 maanden zijn onze kinderen in de weer geweest om tijdig stroom en water te krijgen. Als we het zelf hadden moeten doen waren we gek geworden. 6 dagen voor aanvang bouw hadden we stroom, en 4 dagen voor verhuizing hadden we pas water.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Laan, beste Peter, Wat een mooie complimenten voor onze bouwers! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige review. Veel woonplezier toegewenst! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Fantastisch mooi huis, mooie materialen.

Wij hebben een goede keuze gemaakt door met Groothuisbouw in zee te gaan. Alles afgeleverd volgens planning. Mooie materialen gebruikt. Natuurlijk waren er ook problemen, maar die worden over het algemeen goed en adequaat opgelost. Oftewel, bijzonder blij met ons huis.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Sanberg, beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat een prachtig cijfer! Wat fijn om te horen dat u tevreden terugkijkt op het bouwproces en u geniet van uw nieuwe woning. Wij wensen u veel woonplezier toe!

3

Helaas voelen wij ons als een nummer en zijn wij niet tevreden over het bouwproces.

Je komt Groothuisbouw tegen op internet en ziet de reclame waar mee gepromoot wordt. Uw tevredenheid staat op 1! Helaas voelden wij ons als snel als nummer zoveel die Groothuis zal begeleiden. Helaas kan mijn hele verhaal niet in deze review maar hier een korte samenvatting van hoe het tot nu gelopen is: 1e contactpersoon van de aardbodem verdwenen en ons dossier was zoekgeraakt. Gelukkig een fijne nieuwe contactpersoon die ons voor de start van het proces per mail elke keer goed had geïnformeerd. Eerst de eerste gesprekken, deze contactpersoon weet dus alles van je en wat je wensen zijn. Werd goed op papier gezet en nog even dubbel gecontroleerd. Dan krijg je een nieuwe contactpersoon voor het puntjes op de i gesprek. Deze persoon weet niks van je, alleen de papieren die hij/zij gekregen heeft van onze 1e contactpersoon. Fout na fout vinden wij nadat het bouwproces begonnen is. Eerst al vertraging door een foute nutsaanvraag(waarbij Groothuis geholpen heeft met de aanvraag). Hierdoor een vertraging opgelopen van 7 weken maar de planning van de projectleider kon niet 7 weken worden uitgesteld waardoor de planning tussen het slopen van het oude huis en het uitzetten van het nieuwe huis heel kortdag was (anderhalve week). Hierdoor al veel fouten gezien met de erfgrens/kadaster maar konden we niet meer herstellen mits we boete gingen betalen. Installatiegesprek waarbij je fouten tegenkomt zoals vloerverwarming wat ontbreekt en niet hersteld kan worden. Een toiletaansluiting wat als wasbakaansluiting was aangezien (gelukkig kon dit na moeilijke worden wel aangepast worden). We betalen veel geld voor extra ruimte maar de helft van die ruimte zijn wij al kwijt door de pijpen van de gehele installatie (Niet vooraf aangegeven of laten zien). Geen duidelijke communicatie over wanneer wat wordt gedaan en de projectleider heeft het te druk met 17 andere projecten. Oftewel, niks kan en wij moeten ons aanpassen aan zijn agenda. Groothuis, jullie werken voor ons, niet andersom..

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Miranda, Hartelijk bedankt voor jullie review en feedback op jullie bouwproces met Groothuisbouw. Wij vinden het erg vervelend dat jullie verwachtingen anders waren dan in de aanneemovereenkomst vastgelegd. Het is dan ook spijtig dat wij niet aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen. Naar aanleiding van jullie review hebben we contact met jullie opgenomen en het proces geëvalueerd. Gelukkig hebben we de punten gezamenlijk kunnen bespreken en toelichting kunnen geven. Daarnaast hebben we de feedback uiteraard intern besproken met alle betrokkenen om te voorkomen dat er in de toekomst miscommunicatie ontstaat over de verwachtingen van ons bouwproces en de woning. Wij hopen dat jullie met de aangeboden oplossingen alsnog kunnen genieten van jullie prachtige nieuwe woning! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

4

Wij hebben het gevoel niet serieus genomen te worden.

Wij hebben al vele malen gemeld dat het nodige niet deugt of ontbreekt aan onze installaties. Er zijn problemen maar hebben het gevoel dat we genegeerd worden en de installateur weinig tot geen moeite doet om dit snel en adequaat op te lossen. Wij wachten nog steeds op een vervolgafspraak.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend dat er niet duidelijk is gecommuniceerd wat betreft deze installaties. Gelukkig hebben we direct een afspraak met u kunnen inplannen om bij u thuis te vernemen waar de onduidelijkheid zit. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u vervolgens onbezorgd kunt genieten van uw prachtige nieuwe woning! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Optimaal proces voor verkoop en de bouw!

Wij zijn erg tevreden met de opgeleverde woning in september 2022. Fantastisch voortraject, waarbij voor ons het gevoel van ruimte in de show woningen de doorslag gaf. Fijne gesprekken met afdeling verkoop. Goede overdracht aan de werkvoorbereiding en een goed contact met de bouwbegeleider Rob Verhoeven. En echt relatief weinig opleverpunten. Ook dat de badkamers van badkamerstudio Urk al klaar waren bij oplevering van de woning was echt een pre. Voorlopig geen nieuw huis voor ons, maar we raden Groothuisbouw zeker aan. Enige aandachtspunt voor ons is. Er mag vooraf bij de 1e opzet van de offerte wel een hogere post opgenomen worden voor het meerwerk aan de installaties. Er was 3K opgenomen en ons bedrag was uiteindelijk 17K. Dit geeft de klant een nog beter beeld.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw Boumans, beste Joke, Wauw, bedankt voor dit geweldige cijfer en de uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u het bouwproces met Groothuisbouw op deze wijze heeft ervaren en u zo tevreden bent met uw nieuwe woning. We zullen de feedback meenemen om ons verkoopproces in de toekomst nóg verder te optimaliseren. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw droomwoning! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

9

Prima ervaring met Groothuis

Goede service en bouw volgens schema!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer van Antwerpen, beste Edwin, Namens alle bouwers van Groothuisbouw: bedankt voor deze prachtige beoordeling en veel woonplezier toegewenst voor nu en in de toekomst!

10

Top!

Zoveel mogelijkheden, meedenken, op schema alles klaar, probleempjes worden snel en zonder zorgen opgelost. Mocht ik ooit weer een huis bouwen, absoluut met Groothuisbouw!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anne Marie, Wat een mooie complimenten voor onze bouwers! Hier doen wij het uiteindelijk voor. Wij wensen u veel woonplezier in uw prachtige woning! En mocht u nog eens bouwplannen hebben... ;)

5

Taart zonder kers

Na lang zoeken uiteindelijk voor Groothuisbouw gekozen, een spannend traject. De verkoopfase en de verkoopbegeleiding zijn prima geregeld, ook tijdens de Corona tijd. De start van de bouw is spectaculair, fundering gereed, vloer begane grond buitenmuren, verdieping dak en pannen het gaat razend snel. Logistiek zit het geolied in elkaar (vracht)wagen met materialen volgen elkaar strak gepland op. Ik kan niet anders zeggen dat Groothuis dit prima voor elkaar heeft. En dan gebeurt het, een leger van onderaannemers complementeren de woning waarbij ik sterk de indruk heb dat Groothuis geen enkele controle uitvoert. Onze woning werd net voor de bouwvak opgeleverd het moest dus klaar.... Op een aantal punten laat de afwerking wel te wensen over. Het volgen van het bouwproces en de communicatie met de serviceafdeling verloopt via een App, werkt prima. Eventuele gebreken worden snel opgepakt door de Service afdeling en toegekend aan onderaannemer. Samengevat, een mooie en heerlijke taart, jammer dat er geen kers op zit. Dan was het zeker 5 sterren geweest

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte J.T., Bedankt voor uw review! Gelukkig was het mogelijk om op korte termijn bij u langs te komen om uw bouwproces te evalueren. Tijdens dit gesprek zijn bovenstaande punten besproken en vervolgens hebben we de feedback binnen onze werkwijze kunnen doorvoeren. Bovenal zijn wij blij dat u zeer tevreden bent met een nieuwe woning. Wij wensen u dan ook veel woonplezier toe! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

8

Geweldig om je huis zo snel gebouwd te zien worden.

zeer goede manier om je huis te kunnen kiezen en in te delen met behulp van de kijkwoningen. Goede hulp en uiteenzetting bij het proces om alle wensen en vragen te verduidelijken, en een thuis van je woning maken. bouw gaat van een leien dak, en supersnel. minpuntje was het dat de loodgieter zo veel dingen niet goed begeleidde en dikwijls terug moest komen om werkzaamheden te verbeteren/uit te voeren die vergeten? waren en een goede uitleg te geven over gebruik van installaties. en de project leider weinig op de bouw was. verder een heel mooi en goed huis waar we met plezier in wonen. Bedankt voor de snelle bouw.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Joop, Allereerst bedankt voor u goede beoordeling, hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! Wat leuk om te horen dat onze modelwoningen in Emmeloord van toegevoegde waarde zijn geweest voor de keuze van uw droomwoning. Daarnaast willen we u bedanken voor de opbouwende feedback. Dit nemen wij mee in de evaluatie van dit project. Nogmaals veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Verkoop top, begeleiding top, bouw top, huis top!

Eerste ervaring was de modelwoning. Daar gekeken wisten we wat we wilden. De verkoopbegeleider begeleidde ons naar het huis wat we wilden en steunde ons in de discussies met de welstandscommissie. De begeleiding daarna was super want er moeten veel keuzen gemaakt worden. Communicatie was glashelder. De bouw zelf was imponerend om te zien. Het huis is top. Wel wat opleverpuntjes maar de service is ontzettend goed en houdt niet op tot alles goed is. Wij zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Onno, Bedankt voor deze mooie review. Wat een fantastisch compliment voor onze bouwers! Wij wensen u veel woonplezier toe voor nu en in de toekomst.

10

Geweldig

Zijn nu vanaf 24okt bezig je weet niet wat je ziet dak met dakpannen/ ramen alles zit eral op vandaag alles met soort isolatie dichtgespoten wat een kwaliteit huis! Ook de mensen die er werken gewoon zo gemotiveerd. De sfeer op de bouw gewoon geweldig onder toezicht van Oscar hem wil ik helemaal een pluim geven kan super de mensen motiveren en aansturen en aan het eind van de dag alles keurig opgeruimd, hij is echt een mensen mens!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw Huits, beste Nolda, Wat leuk om jullie enthousiasme terug te lezen in deze review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over het bouwproces én de kwaliteit van jullie nieuwe woning. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: bedankt voor deze mooie beoordeling en veel woongeluk toegewenst!

10

Op alle vlakken een zeer prettige ervaring

Wij zijn uitermate tevreden met Groothuisbouw. Van het allereerste begin tot de uiteindelijke oplevering kan er worden gesproken van een geoliede machine. Er is waarschijnlijk geen enkel bouwbedrijf in Nederland in staat om zo snel en goed een grote woning op te leveren. In circa 4 maanden is onze woning/garages van bijna 700 m2 opgeleverd. Je krijgt voorafgaand aan de bouw de precieze planning door via een app. Daarnaast was het mogelijk om een aantal zaken te laten bouwen, die niet in de catalogus staan, zoals een extra aanbouw, voorbereiding zwembad en onderheid terras. Zelfs de onafhankelijke bouwkeurder gaf aan dat hij zelden zo weinig opleverpunten tegen kwam. Ook de service na oplevering is uitstekend. En niet onbelangrijk, de werknemers van Groothuisbouw zijn prettige mensen om mee te werken. Het gevoel vanaf het begin was goed en is zo gebleven.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Wauw, wat een prachtige review van uw ervaring met Groothuisbouw! Hier doen we het uiteindelijk allemaal voor. Wij wensen u veel woongeluk toe in uw droomwoning!

9

Groothuisbouw vecht voor de belangen van zijn klant! TOP !

Ik heb eerder mijn beklag gedaan over de manier waarop Groothuisbouw de klachten afhandeling deed m.b.t. Extern geleverde Daikin installaties. Dit trok op niets! Echter…. Nu na wat juridisch overleg, heeft Groothuisbouw haar verantwoordelijkheid genomen en ons een compleet nieuwe Daikin hybride pomp geleverd. Obv Non conformiteit zoals in de wet is voorgeschreven. Groothuisbouw gaat nu zelf dit verhalen bij Daikin. Ik ben dus erg blij dat Groothuisbouw nu vecht voor ons belang in deze Hybride ketel affaire. Dus TOP!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Bouke, Bedankt voor deze review! Fijn dat we op deze wijze tot een goede oplossing zijn gekomen. We hopen dat u nu zorgeloos kunt genieten van uw prachtige nieuwe woning. Veel woonplezier toegewenst voor nu én in de toekomst!

10

Geweldige service!

Wij konden voor een lekkage die (in ons Groothuisbouw gebouwde huis BUITEN schuld van Groothuisbouw) was ontstaan, geen bedrijven vinden die het snel konden oplossen. Groothuisbouw heeft ons uit de brand geholpen door snel zowel een monteur voor het benodigde breek- als metselwerk als een installateur te regelen. Fantastische service!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gudy, Wat een prachtig compliment voor onze serviceafdeling, bedankt! Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst.

7

Hele snelle bouwer.

Groothuisbouw komt de planning volledig na, geen dag later gestart, en geen dag later opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Govers, beste Bas, Bedankt voor uw beoordeling! Leuk om uw ervaring te lezen met onze zorgvuldige planning en contractueel vastgelegde opleverdatum. Veel woonplezier toegewenst!

8

Mooi goed bouwbedrijf

ondanks bovenstaande zijn er natuurlijk toch wat foutjes gemaakt. Doordat afspraken tussen de warmtepomp installateur niet zijn nagekomen heb ik 2000 euro extra kosten moeten maken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Thieme, Allereerst bedankt voor dit mooie cijfer! Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met de warmtepomp installateur op deze manier is verlopen. Zou u hierover contact op willen nemen met onze serviceafdeling? Wij kijken graag met u mee. Veel woonplezier toegewenst in uw prachtige woning!

10

Punctueel en oplossing gericht ook in Corona tijd en nasleep daarvan.

Wij wisten van kennissen dat Groothuisbouw een betrouwbare bouwer was. Onze ervaring bevestigd dit alleen maar, wij waren vooral onder de indruk van de gedetailleerde logistiek! Wij hadden de pech dat Corona hele teams uitschakelden dus er gingen dingen mis, maar ze werden altijd opgelost zonder dat er te veel vertraging van kwam. Tegen de gewoonte in moest Groothuisbouw nog het een en ander regelen naar de oplevering. Wat niet altijd vlot verliep waren meestal door onderaannemers die niet dezelfde flexibiliteit konden opbrengen. Maar uiteindelijk waren weer uitermate tevreden en hebben nu een fantastisch huis waar we met groot plezier in wonen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Hielke, Wat een prachtige cijfer, bedankt! Wat goed om te horen dat wij aan jullie verwachtingen hebben voldaan en dat jullie blij zijn met jullie nieuwe woning. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woongeluk voor nu én in de toekomst!

8

Betrouwbare partij, welke je goed begeleidt

Wij hebben een zeer prettige bouwervaring achter de rug met Groothuisbouw. Aangezien wij helemaal geen idee hadden van het bouwen van een huis, was het voor ons ideaal om aan de hand te worden genomen. Door middel van een handige app en vriendelijke contactpersonen (voor elke fase één) kun je vol vertrouwen je droomhuis laten bouwen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw Haan, beste Martine, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie een prettige bouwervaring met ons hebben gehad. Wij wensen jullie veel woonplezier in jullie droomwoning! De bouwers van Groothuisbouw Emmeloord

8

Op een paar kleine dingen na, is het hele proces goed en naar onze tevredenheid verlopen.

Vanaf het 1e bezoek in Emmeloord met rondleiding waren we overtuigd van de manier van bouwen. Er waren tijdens de bouw wat kleine probleempjes, maar die zijn door de service netjes opgelost

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ronald, Bedankt voor de review en het prachtige cijfer! Wat leuk om te horen dat u het bezoek aan Emmeloord prettig heeft ervaren. Mocht er in de toekomst toch nog wat zijn, óók dan staat onze serviceafdeling voor u klaar. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst!

10

Geweldig, heldere communicatie en goede begeleiding tijdens het proces van kopen en bouwen.

Enorm servicegericht. Iedereen wil meedenken op elkvlak. Snelle acties, zoals terugbellen/mailen maar ook bij indienen van een servicevraag. Het voelt altijd als een warm welkom. En wij krijgen het gevoel dat er niks teveel is voor Groothuisbouw. Wij zijn zeer tevreden over het proces en zijn erg gelukkig met ons huis.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Cora, Wat een mooi compliment! We zijn blij te horen dat u met tevredenheid terugkijkt op het bouwproces en dat u met veel plezier in uw nieuwe woning woont. Ook voor in de toekomst wensen wij u veel woonplezier toe! De bouwers van Groothuisbouw Emmeloord

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd