Geachte heer Kivits, beste Marcel, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk bedankt! Wat goed om te horen dat jullie met tevredenheid terugkijken op het bouwproces (en de lunch in de smaak is gevallen :)). Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst in jullie droomwoning!
Beste Joshua en Zsani, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat super dat jullie het bouwproces op deze manier hebben ervaren en dat jullie blij zijn met jullie nieuwe woning. Wij wensen jullie veel woongeluk!
Beste Twan, Wat worden wij blij van het lezen van zo’n prachtige review! Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie droomwoning en met enthousiasme terugkijken op het bouwproces met Groothuisbouw. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het Open Huis wat wij bij jullie mochten organiseren! Het was een zeer geslaagde dag en wij vonden het erg leuk om het eindresultaat van jullie droomwoning te bewonderen. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige woning!
Beste Alex, Wauw, wat een prachtige compliment voor onze serviceafdeling! Bedankt voor deze beoordeling. Wij wensen u nog vele jaren woonplezier in uw Groothuisbouw woning. Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Geachte mevrouw van Eck, Wat een mooie beoordeling! Mocht er in de toekomst toch nog iets zijn, óók dan staat onze serviceafdeling voor u klaar.
Geachte heer Laan, beste Peter, Wat een mooie complimenten voor onze bouwers! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige review. Veel woonplezier toegewenst! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Geachte heer Sanberg, beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat een prachtig cijfer! Wat fijn om te horen dat u tevreden terugkijkt op het bouwproces en u geniet van uw nieuwe woning. Wij wensen u veel woonplezier toe!
Beste Miranda, Hartelijk bedankt voor jullie review en feedback op jullie bouwproces met Groothuisbouw. Wij vinden het erg vervelend dat jullie verwachtingen anders waren dan in de aanneemovereenkomst vastgelegd. Het is dan ook spijtig dat wij niet aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen. Naar aanleiding van jullie review hebben we contact met jullie opgenomen en het proces geëvalueerd. Gelukkig hebben we de punten gezamenlijk kunnen bespreken en toelichting kunnen geven. Daarnaast hebben we de feedback uiteraard intern besproken met alle betrokkenen om te voorkomen dat er in de toekomst miscommunicatie ontstaat over de verwachtingen van ons bouwproces en de woning. Wij hopen dat jullie met de aangeboden oplossingen alsnog kunnen genieten van jullie prachtige nieuwe woning! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Beste Rob, Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend dat er niet duidelijk is gecommuniceerd wat betreft deze installaties. Gelukkig hebben we direct een afspraak met u kunnen inplannen om bij u thuis te vernemen waar de onduidelijkheid zit. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u vervolgens onbezorgd kunt genieten van uw prachtige nieuwe woning! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Geachte mevrouw Boumans, beste Joke, Wauw, bedankt voor dit geweldige cijfer en de uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u het bouwproces met Groothuisbouw op deze wijze heeft ervaren en u zo tevreden bent met uw nieuwe woning. We zullen de feedback meenemen om ons verkoopproces in de toekomst nóg verder te optimaliseren. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw droomwoning! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Geachte heer van Antwerpen, beste Edwin, Namens alle bouwers van Groothuisbouw: bedankt voor deze prachtige beoordeling en veel woonplezier toegewenst voor nu en in de toekomst!
Beste Anne Marie, Wat een mooie complimenten voor onze bouwers! Hier doen wij het uiteindelijk voor. Wij wensen u veel woonplezier in uw prachtige woning! En mocht u nog eens bouwplannen hebben... ;)
Geachte J.T., Bedankt voor uw review! Gelukkig was het mogelijk om op korte termijn bij u langs te komen om uw bouwproces te evalueren. Tijdens dit gesprek zijn bovenstaande punten besproken en vervolgens hebben we de feedback binnen onze werkwijze kunnen doorvoeren. Bovenal zijn wij blij dat u zeer tevreden bent met een nieuwe woning. Wij wensen u dan ook veel woonplezier toe! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Beste Joop, Allereerst bedankt voor u goede beoordeling, hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! Wat leuk om te horen dat onze modelwoningen in Emmeloord van toegevoegde waarde zijn geweest voor de keuze van uw droomwoning. Daarnaast willen we u bedanken voor de opbouwende feedback. Dit nemen wij mee in de evaluatie van dit project. Nogmaals veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Beste Onno, Bedankt voor deze mooie review. Wat een fantastisch compliment voor onze bouwers! Wij wensen u veel woonplezier toe voor nu en in de toekomst.
Geachte mevrouw Huits, beste Nolda, Wat leuk om jullie enthousiasme terug te lezen in deze review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over het bouwproces én de kwaliteit van jullie nieuwe woning. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: bedankt voor deze mooie beoordeling en veel woongeluk toegewenst!
Beste Marcel, Wauw, wat een prachtige review van uw ervaring met Groothuisbouw! Hier doen we het uiteindelijk allemaal voor. Wij wensen u veel woongeluk toe in uw droomwoning!
Beste Bouke, Bedankt voor deze review! Fijn dat we op deze wijze tot een goede oplossing zijn gekomen. We hopen dat u nu zorgeloos kunt genieten van uw prachtige nieuwe woning. Veel woonplezier toegewenst voor nu én in de toekomst!
Beste Gudy, Wat een prachtig compliment voor onze serviceafdeling, bedankt! Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst.
Geachte heer Govers, beste Bas, Bedankt voor uw beoordeling! Leuk om uw ervaring te lezen met onze zorgvuldige planning en contractueel vastgelegde opleverdatum. Veel woonplezier toegewenst!
Geachte heer Thieme, Allereerst bedankt voor dit mooie cijfer! Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met de warmtepomp installateur op deze manier is verlopen. Zou u hierover contact op willen nemen met onze serviceafdeling? Wij kijken graag met u mee. Veel woonplezier toegewenst in uw prachtige woning!
Beste Hielke, Wat een prachtige cijfer, bedankt! Wat goed om te horen dat wij aan jullie verwachtingen hebben voldaan en dat jullie blij zijn met jullie nieuwe woning. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woongeluk voor nu én in de toekomst!
Geachte mevrouw Haan, beste Martine, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie een prettige bouwervaring met ons hebben gehad. Wij wensen jullie veel woonplezier in jullie droomwoning! De bouwers van Groothuisbouw Emmeloord
Beste Ronald, Bedankt voor de review en het prachtige cijfer! Wat leuk om te horen dat u het bezoek aan Emmeloord prettig heeft ervaren. Mocht er in de toekomst toch nog wat zijn, óók dan staat onze serviceafdeling voor u klaar. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst!
Beste Cora, Wat een mooi compliment! We zijn blij te horen dat u met tevredenheid terugkijkt op het bouwproces en dat u met veel plezier in uw nieuwe woning woont. Ook voor in de toekomst wensen wij u veel woonplezier toe! De bouwers van Groothuisbouw Emmeloord