Geachte heer, mevrouw Blinda, Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review! Fijn om te horen dat het bouwproces van jullie nieuwe woning verloopt volgens verwachting. Wij wensen jullie alvast veel woongeluk in jullie prachtige GL5!
Beste Jens en Demi, Wat fijn om te horen dat jullie het bouwproces met Groothuisbouw zo zorgeloos hebben ervaren en jullie volop hebben kunnen genieten van de bouw van jullie droomwoning! Bedankt voor jullie review en het prachtige cijfer. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst!
Beste Judith, Bedankt voor dit prachtige cijfer! We zijn blij dat we u hiermee hebben kunnen helpen. Hopelijk woont u nog lang én vooral met veel plezier in uw Groothuisbouw woning! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Beste Goof en Liesbeth, Wat een mooi compliment! Namens ons serviceteam: heel erg bedankt. Mocht er in de toekomst toch nog iets zijn, óók dan staan wij voor u klaar.
Beste Erik, Wat een leuke review, hartelijk dank daarvoor! Wat goed om te horen dat jullie zo aan het genieten zijn van het bouwproces van jullie Notariswoning. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: alvast heel veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige nieuwe woning!
Beste Henriët, Wauw, wat een prachtig compliment voor ons serviceteam! Bedankt voor het achterlaten van deze review. Nogmaals veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige woning.
Geachte heer, mevrouw Bos, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze beoordeling. Wat leuk om te horen dat jullie het bouwproces en het contact met onze mensen zo fijn hebben ervaren. We zullen dit mooie compliment zeker doorgeven aan onze serviceafdeling! En mochten jullie nog eens bouwplannen hebben… :-)
Beste Roelant, Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn om te horen dat u met plezier terugkijkt op het bouwproces en blij bent met uw nieuwe woning. Wij wensen u veel woonplezier toe! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Geachte heer en mevrouw Kampshoff, beste Ron en Monique, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review! Wat een prachtige complimenten voor onze bouwers. Wat goed om te horen dat jullie het bouwproces van jullie droomwoning op deze manier hebben ervaren, daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. We zullen zorgen dat de complimenten bij de juiste collega’s terecht komen. Veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige Notariswoning!
Beste Mira, Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met jullie nieuwe woning en hier met veel plezier wonen. Als er in de toekomst toch nog wat is… óók dan staat onze serviceafdeling voor jullie klaar. Wij wensen jullie veel woongeluk in jullie nieuwe woning! De bouwers van Groothuisbouw
Beste Marc, Wauw, wat leuk om te horen dat u ons bouwproces op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het achterlaten van deze prachtige review. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst voor nu en in de toekomst!
Beste Erik, Bedankt voor deze geweldige review! Een prachtig compliment voor onze collega Jan en de andere collega’s van de serviceafdeling. Goed om te horen dat de taart lekker was :). Wij wensen u nog vele jaren woonplezier in uw prachtige woning!
Beste Abdoelhamied, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. We wensen u veel woonplezier toe! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Geachte heer Kivits, beste Marcel, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk bedankt! Wat goed om te horen dat jullie met tevredenheid terugkijken op het bouwproces (en de lunch in de smaak is gevallen :)). Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst in jullie droomwoning!
Beste Joshua en Zsani, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat super dat jullie het bouwproces op deze manier hebben ervaren en dat jullie blij zijn met jullie nieuwe woning. Wij wensen jullie veel woongeluk!
Beste Twan, Wat worden wij blij van het lezen van zo’n prachtige review! Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie droomwoning en met enthousiasme terugkijken op het bouwproces met Groothuisbouw. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het Open Huis wat wij bij jullie mochten organiseren! Het was een zeer geslaagde dag en wij vonden het erg leuk om het eindresultaat van jullie droomwoning te bewonderen. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige woning!
Beste Alex, Wauw, wat een prachtige compliment voor onze serviceafdeling! Bedankt voor deze beoordeling. Wij wensen u nog vele jaren woonplezier in uw Groothuisbouw woning. Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Geachte mevrouw van Eck, Wat een mooie beoordeling! Mocht er in de toekomst toch nog iets zijn, óók dan staat onze serviceafdeling voor u klaar.
Geachte heer Laan, beste Peter, Wat een mooie complimenten voor onze bouwers! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige review. Veel woonplezier toegewenst! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Geachte heer Sanberg, beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat een prachtig cijfer! Wat fijn om te horen dat u tevreden terugkijkt op het bouwproces en u geniet van uw nieuwe woning. Wij wensen u veel woonplezier toe!
Beste Miranda, Hartelijk bedankt voor jullie review en feedback op jullie bouwproces met Groothuisbouw. Wij vinden het erg vervelend dat jullie verwachtingen anders waren dan in de aanneemovereenkomst vastgelegd. Het is dan ook spijtig dat wij niet aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen. Naar aanleiding van jullie review hebben we contact met jullie opgenomen en het proces geëvalueerd. Gelukkig hebben we de punten gezamenlijk kunnen bespreken en toelichting kunnen geven. Daarnaast hebben we de feedback uiteraard intern besproken met alle betrokkenen om te voorkomen dat er in de toekomst miscommunicatie ontstaat over de verwachtingen van ons bouwproces en de woning. Wij hopen dat jullie met de aangeboden oplossingen alsnog kunnen genieten van jullie prachtige nieuwe woning! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Beste Rob, Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend dat er niet duidelijk is gecommuniceerd wat betreft deze installaties. Gelukkig hebben we direct een afspraak met u kunnen inplannen om bij u thuis te vernemen waar de onduidelijkheid zit. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u vervolgens onbezorgd kunt genieten van uw prachtige nieuwe woning! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw
Originele beoordeling
Geachte mevrouw Boumans, beste Joke, Wauw, bedankt voor dit geweldige cijfer en de uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u het bouwproces met Groothuisbouw op deze wijze heeft ervaren en u zo tevreden bent met uw nieuwe woning. We zullen de feedback meenemen om ons verkoopproces in de toekomst nóg verder te optimaliseren. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw droomwoning! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw