Filters

9

GHB staat daadwerkelijk voor zijn klant (deskundig en vertrouwd)

Onze ervaring met GHB is zeer positief, met name de samenwerking met René de Groot. Al onze vragen, diverse versies van de offertes, en algemene raad, werden deskundig, tijdig, en met duidelijk 'vak-plezier' afgehandeld. Wij bevelen GHB van harte aan bij eenieder die een traject van prefab bouw ingaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Groothuisbouw maakt hun beloften waar.

Op dit moment is Groothuis onze gl5 wolfskap aan het bouwen. En het bouwproces gaat als een geoliede machine. Binnen enkele weken is ons huis klaar en ik hoop dat er weinig tot geen opleverpunten zullen zijn. Wij hebben tot op dit moment zeker geen spijt voor de keuze om Groothuisbouw onze woning te laten bouwen. Ik heb echter wel een punt wat mijns inziens toch wel verbetering behoeft. Onze uitvoerder communiceert perfect met ons. Daar kan ik niets over zeggen. Echter het traject daarvoor met de kopersbegeleiding kon op sommige punten wellicht wat beter. Desondanks hebben ook zij ons perfect geholpen. Bedankt Groothuisbouw voor het waarmaken van onze woondroom.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, mevrouw Blinda, Hartelijk dank voor het achterlaten van de mooie review! Fijn om te horen dat het bouwproces van jullie nieuwe woning verloopt volgens verwachting. Wij wensen jullie alvast veel woongeluk in jullie prachtige GL5!

9

Groothuisbouw verzorgd een goede en uitstekende woning met de juiste bijpassende service

We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze voor Groothuisbouw. De grootste voordelen waardoor we deze keuze hebben gemaakt zijn uiteindelijk ook waargemaakt: werken volgens een strakke planning, het managen van alle uitdagingen rondom de gehele bouw en een helder prijskaartje. Daarbij zijn we tijdens het gehele traject vanaf verkoop via voorbereiding tot aan uitvoering uitstekend begeleid via de verschillende contactpersonen. Zelfs na de oplevering is de service van topkwaliteit. Kortom, Groothuisbouw is een partij die je tijdens dit traject de zekerheid kan bieden die je zoekt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jens en Demi, Wat fijn om te horen dat jullie het bouwproces met Groothuisbouw zo zorgeloos hebben ervaren en jullie volop hebben kunnen genieten van de bouw van jullie droomwoning! Bedankt voor jullie review en het prachtige cijfer. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst!

10

Geweldige service

Onlangs hadden we een groot probleem met onze achterdeur: hij ging niet meer open. Een plaatselijke timmerman wist zich ook geen raad. Ondanks dat onze woning, gebouwd in 2006, natuurlijk niet meer binnen de garantie valt, stelde Groothuis zich direct behulpzaam op. Met het beste resultaat: de deur werkt weer! Echt geweldig deze service, een dikverdiende compliment

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Judith, Bedankt voor dit prachtige cijfer! We zijn blij dat we u hiermee hebben kunnen helpen. Hopelijk woont u nog lang én vooral met veel plezier in uw Groothuisbouw woning! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Geweldige service, ook na twee jaar!

Als we een (klein) mankement melden wordt er per direct actie ondernomen en/of een datum gereserveerd voor bezoek van een uitvoerder. Super klantvriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Goof en Liesbeth, Wat een mooi compliment! Namens ons serviceteam: heel erg bedankt. Mocht er in de toekomst toch nog iets zijn, óók dan staan wij voor u klaar.

10

Het bouwproces overtreft al onze verwachtingen!

Nadat vorige week in 1 dag tijd de onderbouw is gerealiseerd is het team onder leiding van Oscar deze week begonnen met de opbouw van onze notariswoning. Ongelofelijk om te zien hoeveel enthousiasme en vakkundigheid dit team uitstraalt. Alles loopt als een soepele machine en je wordt als klant volledig meegenomen in het algehele bouwproces. De snelheid, precisie en planning waarmee onze notariswoning momenteel wordt gerealiseerd, overtreft tevens onze verwachtingen. In 2 dagen tijd is de volledige bovenverdieping inclusief binnenwanden, de zoldervloer en het dak met dakkapellen erop geplaatst. Enthousiaste vrachtwagenchauffeurs, zoals Wilco die zelfs onderweg nog even tijd had om een foto te maken van zijn lading: erker met overkapping, rijden af en aan met spullen die op het juiste tijdstip worden gelost en direct door het team ter plaatse worden verwerkt. Al met al een geweldige ervaring met extra dank aan team Oscar die momenteel een fantastische job uitvoeren!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Erik, Wat een leuke review, hartelijk dank daarvoor! Wat goed om te horen dat jullie zo aan het genieten zijn van het bouwproces van jullie Notariswoning. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: alvast heel veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige nieuwe woning!

10

Super service!

Wij wonen nu bijna 3 jaar met heel veel plezier in ons Groothuisbouw huis. Destijds waren we al heel tevreden met de bouw. Recent hadden we een kleine lekkage. In het weekend een melding via de app gedaan. Maandagochtend werden we al terug gebeld! Dat hadden we niet zo snel verwacht. Daarna is het heel snel en adequaat weer opgelost. Dus ook na een paar jaar levert Groothuisbouw nog steeds een super service!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Henriët, Wauw, wat een prachtig compliment voor ons serviceteam! Bedankt voor het achterlaten van deze review. Nogmaals veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige woning.

9

UItstekende service

Als we écht heel eerlijk zijn? Dan vinden we het nog weleens jammer dat het bouwproces afgelopen is en kijken we stiekem soms naar kavels om het nog een keer te doen. We hadden vooraf ontzettend goede verhalen gehoord over Groothuisbouw en konden dit bijna niet geloven. Het is echter wel de realiteit. Het bouwproces is fantastisch ingericht en de diverse vakmensen maken er een echt een feest van. Gaan er dingen mis? Absoluut. Ging alles van een leien dakje? Zeer zeker niet. We hadden zowel tijdens de bouw als bij oplevering serieuze punten die opgelost moesten worden (waaronder stankafsluiters die niet geplaatst was in de airco afvoeren, waardoor twee muren weer opengebroken konden worden) Waar Groothuisbouw zich écht in onderscheidt, is de uitstekende service. Door de geweldige medewerkers van de service-afdeling kunnen we deze 9-sterren review geven!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer, mevrouw Bos, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze beoordeling. Wat leuk om te horen dat jullie het bouwproces en het contact met onze mensen zo fijn hebben ervaren. We zullen dit mooie compliment zeker doorgeven aan onze serviceafdeling! En mochten jullie nog eens bouwplannen hebben… :-)

10

Oplossingsgericht, strakke planning en een prettig team

Vanaf het eerste tot het laatste contact hebben wij bij Groothuisbouw een “can do” ervaring gehad. Zij hebben enorm veel ervaring, rust en discipline. Als je als klant goed, vooraf, je huiswerk doet (bijv electrapunten, deurdraairichtingen etc) en je wensen duidelijk formuleert dan kan je er van op aan dat Groothuis levert, op tijd en met kwaliteit. Noot: de laatste phase van stucken, schilderen, vloeren, badkamers en keukenbouw, en het bijbehorende afstemmen tussen die partijen is best tijdsintensief want dan doet de klant, of hun eigen bouwbegeleider, de coordinatie. Ook hier is een goede planning essentieel om de beoogde bewoondatum te realiseren

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Roelant, Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn om te horen dat u met plezier terugkijkt op het bouwproces en blij bent met uw nieuwe woning. Wij wensen u veel woonplezier toe! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Top aannemer van begin tot na oplevering, professioneel, vriendelijk, oplevering volgens planning!

Beste medewerkers van Groothuisbouw, We zijn jullie ontzettend dankbaar voor de schitterende notariswoning welke jullie voor ons hebben gebouwd, het is ons droomhuis geworden waar we ontzettend dankbaar en gelukkig mee zijn. Groothuisbouw is oprecht een top aannemer! Vanaf de eerste dag tot op heden hebben jullie op een zeer professionele en vriendelijke manier voor ons klaar gestaan. Vanaf het bewonderen van de modelwoning tot en met de oplevering en de nazorg was en is top! Zowel financieel als ook qua planning wisten we precies waar we aan toe waren. De verwachtingen zijn overtroffen. Nogmaals aan iedereen de complimenten, al het personeel waar wij mee te maken hadden was top! In het bijzonder willen we bedanken: Ronald Bredewold, Nick Kok, Jan Pieter Bezemer, Ruben Snoeijing en niet te vergeten de tekenkamer HSB! Bedankt allemaal. Hartelijke groet, Ron en Monique Kampshoff

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer en mevrouw Kampshoff, beste Ron en Monique, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze review! Wat een prachtige complimenten voor onze bouwers. Wat goed om te horen dat jullie het bouwproces van jullie droomwoning op deze manier hebben ervaren, daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. We zullen zorgen dat de complimenten bij de juiste collega’s terecht komen. Veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige Notariswoning!

8

Kwaliteit en betrouwbare customer service

Wij zijn in het traject van het zoeken naar de bouwer van ons huis bij Groothuisbouw beland. Het proces van het kiezen van ons huis tot aan de bouw was duidelijk en een groeiproces voor beide partijen. Het resultaat is geworden wat we ervan verwacht hadden en we wonen nu heerlijk. Na de uiteindelijke oplevering kwamen er onverwacht toch wat punten naar boven die opgelost moesten worden. Hierin is Groothuisbouw een betrouwbare partner gebleken en heeft de service afdeling zich voor ons ingespannen en met het inschakelen van de benodigde mensen en bedrijven ervoor gezorgd dat deze punten opgelost en hersteld zijn. Dit heeft bij ons veel zorg en onzekerheid weg genomen. Achteraf beschouwd is met name dit laatste service traject wat nu eenmaal komt kijken bij een huis bouwen, een zeer positieve ervaring geweest.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Mira, Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met jullie nieuwe woning en hier met veel plezier wonen. Als er in de toekomst toch nog wat is… óók dan staat onze serviceafdeling voor jullie klaar. Wij wensen jullie veel woongeluk in jullie nieuwe woning! De bouwers van Groothuisbouw

10

Geweldige ervaring

Vanaf het begin tot einde goed begeleid. De bouw ging als een geoliede machine. Zeer goed gepland en als er iets niet goed ging werd er snel geschakeld. Ook naderhand zeer snel actie op de openstaande punten en op de paar dingen die we in het begin gemist hadden. Echt een aanrader!! Toppers !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marc, Wauw, wat leuk om te horen dat u ons bouwproces op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het achterlaten van deze prachtige review. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst voor nu en in de toekomst!

10

Geweldige ervaring

Vanaf het begin tot einde goed begeleid. De bouw ging als een geoliede machine. Zeer goed gepland en als er iets niet goed ging werd er snel geschakeld. Ook naderhand zeer snel actie op de openstaande punten en op de paar dingen die we in het begin gemist hadden. Echt een aanrader!! Toppers !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marc, Wauw, wat leuk om te horen dat u ons bouwproces op deze manier heeft ervaren! Bedankt voor het achterlaten van deze prachtige review. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst voor nu en in de toekomst!

10

Super!

Omdat het alweer 1 jaar geleden is, vandaag service afspraak om alles na te lopen. Deuren, kozijnen, loodwerk, wtw box etc. De heer kapitein laat er geen gras over groeien. Wat een topper is dat zeg! Kleine gebreken gelijk opgelost. Ramen en deuren goed afgesteld. Deuren die beetje klapperen door luchtverplaatsing, netjes voorzien van drukknopjes. Meerdere service meldingen gedaan, van kleine beetje vocht achter wtv box tot een plankje in de meterkast. Zelfs de warmtepomp even bijgevuld. Wat een service!! Leuk om te horen en te zien dat hij met zoveel plezier en passie al 16 jaar bij Groothuis werkt. Een dikke 10 van ons! Bedankt voor al jouw hulp en tips. Groothuisbouw niet alleen in het voortraject top, maar ook nu na ruim 1 jaar van oplevering woning nog steeds super service. Met ook een lekkere taart precies 1 jaar na oplevering. Mede door Groothuis en de goede werknemers wonen we nu al ruim 1 jaar met veel plezier!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Erik, Bedankt voor deze geweldige review! Een prachtig compliment voor onze collega Jan en de andere collega’s van de serviceafdeling. Goed om te horen dat de taart lekker was :). Wij wensen u nog vele jaren woonplezier in uw prachtige woning!

10

Deskundige en aardige en service gericht

Groothuis altijd als prettig ervaren , goed advies, snelle service en meedenken met klant

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Abdoelhamied, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. We wensen u veel woonplezier toe! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Wij hebben alles goed ervaren met Groothuis!

Vanaf dag 1 bij Groothuis zijn wij goed ontvangen en konden we de modelwoningen bekijken en onze woning zelf samenstellen naar onze wensen. Tussen de middag goed verzorgt met een lunch van Groothuis. Onze contactpersonen waren vriendelijk en alles netjes gedaan voor ons! De projectleider van onze bouw heeft tot de dag van oplevering alles precies volgen de planning gedaan! Groothuis bedankt!! Marcel en Marina

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Kivits, beste Marcel, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk bedankt! Wat goed om te horen dat jullie met tevredenheid terugkijken op het bouwproces (en de lunch in de smaak is gevallen :)). Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst in jullie droomwoning!

10

Uitstekend

Wij hebben ons droomhuis gebouwd middels Groothuisbouw. Zeer professionele organisatie waarbij vanaf het begin af aan wordt meegedacht, vooruit wordt gekeken en men alle beloftes nakomt. De woning werd een maand eerder opgeleverd dan geprognotiseerd en volledig binnen het afgesproken budget. Zowel de bouwbegeleiding als bouwkwaliteit ligt erg hoog! Wij willen het hele team dan ook bedanken voor deze mooie ervaring en realisatie van ons droomhuis!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Joshua en Zsani, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat super dat jullie het bouwproces op deze manier hebben ervaren en dat jullie blij zijn met jullie nieuwe woning. Wij wensen jullie veel woongeluk!

10

Een bouwproject, dat je iedereen gunt!

Een bouwproces dat je iedereen gunt, dat is wat wij ervaren hebben. Groothuisbouw was ons al opgevallen bij onze oriëntaties op internet. De huizen spraken ons aan en we togen daarom in juni 2021 naar Emmeloord. Vanaf het eerste bezoek waren we verkocht. Op één modelwoning werden we direct verliefd. Dit was ons droomhuis. Vervolgens startte een soepel proces, dat in een aantal logische stappen leidde tot 'puntjes op de i' gesprek (alle specifieke wensen, details en keuzes aanreiken) en uiteindelijk het tekenen van de aannemingsovereenkomst. Op 31 augustus 2021 was het graafwerk, op 18 november 2021 kregen we de sleutel en vlak voor kerst 2021 verhuisden we naar onze droomwoning. De beloofde en verwachte service en kwaliteit maakten het team van Groothuisbouw volledig waar. De opleverpunten waren minimaal en werden snel opgelost. Latere kleine dingen losten ze ook soepel en zonder gedoe op. In januari 2023 zocht ik opnieuw contact met Groothuisbouw vanwege een kleine vraag. Daarbij vroeg onze eerdere verkoper of we misschien bereid waren om mee te werken aan een Open Huis dag. Daar hoefden we niet lang na te denken. Immers wij mochten in onze oriëntiatie-fase ook binnenkijken bij eerdere kopers. Dat vonden we toen erg waardevol. Ook de 'Open Huis'-dag in onze woning verliep heel prettig. Groothuisbouw regelde alles en wij deelden onze oprechte ervaringen. Wij hebben in ons leven meerdere ervaringen met nieuwbouw of verbouw, maar dit is de eerste keer dat we met plezier terugkijken naar zowel het uiteindelijke resultaat als naar de fijne samenwerking in zowel het verkoop-, de voorbereidings- alsmede het uitvoeringsproces. Ontzorgen en service schrijven ze bij Groothuisbouw met hoofdletters en wij zijn superblij met ons droomhuis!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Twan, Wat worden wij blij van het lezen van zo’n prachtige review! Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie droomwoning en met enthousiasme terugkijken op het bouwproces met Groothuisbouw. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het Open Huis wat wij bij jullie mochten organiseren! Het was een zeer geslaagde dag en wij vonden het erg leuk om het eindresultaat van jullie droomwoning te bewonderen. Namens alle bouwers van Groothuisbouw: veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige woning!

10

Groothuis Bouw is Service met een grote "S"

Al meer dan 13 jaar zijn wij de trotse bezitters van een Groothuis Bouw Notariswoning. In de achterliggende periode heeft Groothuis altijd goed geanticipeerd op de kleine ongemakken aan onze woning. Deze ongemakken zijn en werden altijd zeer serieus in behandeling genomen en ook altijd naar tevredenheid opgelost. Dit noem ik Service met een grote "S". Tot slot wil ik in het bijzonder servicemonteur Bert bedanken die met zijn Kennis en Kunde de klus(jes) altijd kon klaren. Voor diegene die voornemens zijn om een nieuwe woning te gaan bouwen beveel ik Groothuis Bouw van harte aan

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Alex, Wauw, wat een prachtige compliment voor onze serviceafdeling! Bedankt voor deze beoordeling. Wij wensen u nog vele jaren woonplezier in uw Groothuisbouw woning. Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Super service, ook nog twee jaar na oplevering!

Twee jaar na de oplevering kreeg ik een probleem in de meterkast, op de vrijdag voor mijn verjaardagsweekend. Ruben heeft alles in het werk gesteld om het probleem dezelfde dag nog op te lossen zodat mijn feest door kon gaan. Het hele bouwproces liep al op rolletjes omdat alle afspraken werde nagekomen, en bij twijfel werden problemen altijd opgelost. het huis is prachtig geworden en het voelt bijzonder fijn dat ze bij Groothuis echt altijd voor je klaar staan. Topbedrijf met hele fijne mensen en geweldige service, ook twee jaar later nog!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw van Eck, Wat een mooie beoordeling! Mocht er in de toekomst toch nog iets zijn, óók dan staat onze serviceafdeling voor u klaar.

9

Groothuis werkt volgens afspraak en opvallend schoon

Onze ervaring met Groothuis is zeer positief. Afspraken worden nagekomen, er ligt geen rommel op de bouwplaats, en de oplevering liet ook weinig gebreken zien. De onderaannemers die na oplevering voor ons werkzaamheden uitvoerden waren ook onder de indruk van het afwerkings niveau. De punten die na oplevering hersteld moesten worden zijn snel en goed aangepakt. Wel heeft de bouw ons ontzettend veel stress gegeven, niet door Groothuis maar door de nuts bedrijven. 10 maanden zijn onze kinderen in de weer geweest om tijdig stroom en water te krijgen. Als we het zelf hadden moeten doen waren we gek geworden. 6 dagen voor aanvang bouw hadden we stroom, en 4 dagen voor verhuizing hadden we pas water.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Laan, beste Peter, Wat een mooie complimenten voor onze bouwers! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige review. Veel woonplezier toegewenst! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Fantastisch mooi huis, mooie materialen.

Wij hebben een goede keuze gemaakt door met Groothuisbouw in zee te gaan. Alles afgeleverd volgens planning. Mooie materialen gebruikt. Natuurlijk waren er ook problemen, maar die worden over het algemeen goed en adequaat opgelost. Oftewel, bijzonder blij met ons huis.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Sanberg, beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat een prachtig cijfer! Wat fijn om te horen dat u tevreden terugkijkt op het bouwproces en u geniet van uw nieuwe woning. Wij wensen u veel woonplezier toe!

3

Helaas voelen wij ons als een nummer en zijn wij niet tevreden over het bouwproces.

Je komt Groothuisbouw tegen op internet en ziet de reclame waar mee gepromoot wordt. Uw tevredenheid staat op 1! Helaas voelden wij ons als snel als nummer zoveel die Groothuis zal begeleiden. Helaas kan mijn hele verhaal niet in deze review maar hier een korte samenvatting van hoe het tot nu gelopen is: 1e contactpersoon van de aardbodem verdwenen en ons dossier was zoekgeraakt. Gelukkig een fijne nieuwe contactpersoon die ons voor de start van het proces per mail elke keer goed had geïnformeerd. Eerst de eerste gesprekken, deze contactpersoon weet dus alles van je en wat je wensen zijn. Werd goed op papier gezet en nog even dubbel gecontroleerd. Dan krijg je een nieuwe contactpersoon voor het puntjes op de i gesprek. Deze persoon weet niks van je, alleen de papieren die hij/zij gekregen heeft van onze 1e contactpersoon. Fout na fout vinden wij nadat het bouwproces begonnen is. Eerst al vertraging door een foute nutsaanvraag(waarbij Groothuis geholpen heeft met de aanvraag). Hierdoor een vertraging opgelopen van 7 weken maar de planning van de projectleider kon niet 7 weken worden uitgesteld waardoor de planning tussen het slopen van het oude huis en het uitzetten van het nieuwe huis heel kortdag was (anderhalve week). Hierdoor al veel fouten gezien met de erfgrens/kadaster maar konden we niet meer herstellen mits we boete gingen betalen. Installatiegesprek waarbij je fouten tegenkomt zoals vloerverwarming wat ontbreekt en niet hersteld kan worden. Een toiletaansluiting wat als wasbakaansluiting was aangezien (gelukkig kon dit na moeilijke worden wel aangepast worden). We betalen veel geld voor extra ruimte maar de helft van die ruimte zijn wij al kwijt door de pijpen van de gehele installatie (Niet vooraf aangegeven of laten zien). Geen duidelijke communicatie over wanneer wat wordt gedaan en de projectleider heeft het te druk met 17 andere projecten. Oftewel, niks kan en wij moeten ons aanpassen aan zijn agenda. Groothuis, jullie werken voor ons, niet andersom..

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Miranda, Hartelijk bedankt voor jullie review en feedback op jullie bouwproces met Groothuisbouw. Wij vinden het erg vervelend dat jullie verwachtingen anders waren dan in de aanneemovereenkomst vastgelegd. Het is dan ook spijtig dat wij niet aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen. Naar aanleiding van jullie review hebben we contact met jullie opgenomen en het proces geëvalueerd. Gelukkig hebben we de punten gezamenlijk kunnen bespreken en toelichting kunnen geven. Daarnaast hebben we de feedback uiteraard intern besproken met alle betrokkenen om te voorkomen dat er in de toekomst miscommunicatie ontstaat over de verwachtingen van ons bouwproces en de woning. Wij hopen dat jullie met de aangeboden oplossingen alsnog kunnen genieten van jullie prachtige nieuwe woning! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

8

Wij hebben het gevoel niet serieus genomen te worden.

Wij hebben al vele malen gemeld dat het nodige niet deugt of ontbreekt aan onze installaties. Er zijn problemen maar hebben het gevoel dat we genegeerd worden en de installateur weinig tot geen moeite doet om dit snel en adequaat op te lossen. Wij wachten nog steeds op een vervolgafspraak. Het heeft wat moeite gekost maar dankzij Ruben/John van Groothuisbouw Service (klimaat-installatie/ventielen) en Groupe Atlantic NL (WTW-Box) zijn alle problemen met de WTW-Box/installatie opgelost zodat het klimaat in huis 100% in orde is.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg vervelend dat er niet duidelijk is gecommuniceerd wat betreft deze installaties. Gelukkig hebben we direct een afspraak met u kunnen inplannen om bij u thuis te vernemen waar de onduidelijkheid zit. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u vervolgens onbezorgd kunt genieten van uw prachtige nieuwe woning! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

10

Optimaal proces voor verkoop en de bouw!

Wij zijn erg tevreden met de opgeleverde woning in september 2022. Fantastisch voortraject, waarbij voor ons het gevoel van ruimte in de show woningen de doorslag gaf. Fijne gesprekken met afdeling verkoop. Goede overdracht aan de werkvoorbereiding en een goed contact met de bouwbegeleider Rob Verhoeven. En echt relatief weinig opleverpunten. Ook dat de badkamers van badkamerstudio Urk al klaar waren bij oplevering van de woning was echt een pre. Voorlopig geen nieuw huis voor ons, maar we raden Groothuisbouw zeker aan. Enige aandachtspunt voor ons is. Er mag vooraf bij de 1e opzet van de offerte wel een hogere post opgenomen worden voor het meerwerk aan de installaties. Er was 3K opgenomen en ons bedrag was uiteindelijk 17K. Dit geeft de klant een nog beter beeld.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw Boumans, beste Joke, Wauw, bedankt voor dit geweldige cijfer en de uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u het bouwproces met Groothuisbouw op deze wijze heeft ervaren en u zo tevreden bent met uw nieuwe woning. We zullen de feedback meenemen om ons verkoopproces in de toekomst nóg verder te optimaliseren. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw droomwoning! Een hartelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd