Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de geleverde service. Wat ons betreft is het hier op zijn plaats om onze Keralit leverancier Heering in het zonnetje te zetten. Zij zijn hierin zeer coulant geweest. Dus in dit geval ook namens Groothuisbouw: bedankt!
Beste familie De Haas, Bedankt voor jullie beoordeling en de uitgebreide toelichting. Zoals gezegd hebben jullie ervoor gekozen de afbouw grotendeels zelf te doen. Dit traject zou wat ons betreft net zo prettig moeten verlopen als wanneer wij de afbouw voor onze rekening nemen. Helaas hebben jullie dit niet zo ervaren. Door onze strakke planning is er zoals jullie aangeven inderdaad tijdens het bouwtraject minder ruimte voor flexibiliteit. Mochten jullie hier behoefte aan hebben, dan gaan we graag in gesprek over hoe jullie het traject beleefd hebben. Ons serviceteam neemt hiervoor binnenkort contact met jullie op. Ondanks dat het bouwtraject minder soepel is verlopen dan dat jullie van ons hadden mogen verwachten geven jullie aan dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit van jullie woning. We hopen dan ook dat jullie de komende jaren veel plezier hebben van jullie nieuwe thuis. Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw Emmeloord
Beste Boudewijn, Wat ontzettend fijn om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling en het prachtige cijfer! De feedback wat betreft de communicatie tijdens de bouw nemen we ter harte. Voor nu wensen we jullie vooral heel veel geluk met jullie nieuwe woning! … En mochten jullie ooit nog eens bouwplannen hebben…!!! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw Emmeloord
Beste Judith, Bedankt voor dit mooie compliment! Wat ons betreft spreekt dit voor zich. Ook na 14 jaar zijn wij nog steeds ‘pas tevreden, als u tevreden bent!’ Mocht er in de toekomst iets zijn, schroom dan niet om weer contact met ons op te nemen! Een vriendelijke groet, De bouwers van Groothuisbouw Emmeloord