Via Marktplaats in contact gekomen met John Reekers. Een gebruikte kettingzaag gekocht met een prima prijs/kwaliteit verhouding, supersnelle levering, een gebruikte zaag die er bijna als nieuw uitziet, geleverd met Garantie, nieuw ketting,volledig nagekeken,en met kettingolie en benzine in de tank. kortom zeer tevreden.
Al jaren klant. Dus al jaren tevreden.
Snelle service en kennis van de machines
zeer goede levering en absoluut nakomen van verzoek om de machine vooraf te testen. De prijs in dit geval is zeer competitief omdat dit een oud model was volledig identiek met de RM51 welke ik naar genoegen al 7-8 jaar in gebruik had en nu was overleden (motor kapot, accu's te zwak, mes moest vervangen worden)
Mailde dat de aandrijving van de 8 maanden oude maaier het niet deed, enkele uren later werd er al contact opgenomen met het verzoek of de V snaar was gebroken ivm eventuele voorraad en bestelling, geinformeerd of ik op de reparatie kon wachten ivm de reistijd van hengelo naar geesteren, dit was geen enkel probleem, de maaier was vlot klaar en dat voor alles 7,50 euro !!! fantastisch,
Goed persoonlijk advies, totaalplaatje klopt
Alles keurig en correct afgesproken en nagekomen.
Een zeer goede ervaring afspraak wordt direct nagekomen. Kort om goed bedrijf.
Goede prijs en snelle levering.
Zeer snelle reactie tijd via mail, en ook telefonisch zeer goed advies.
Snelle en goede levering
Prima communicatie. Snelle reacties per mail. Uitstekende vepakking en tijdige verzending. Gekocht product benzine bladblazer Hitachi RB 24 EAP. voldoet geheel aan verwachting. Prima Reekers Tuinmachines, ga zo door.
Geweldige snelle service en een stuk vertrouwen hebben in de klant! Heel bijzonder.
Goede na service
Aantal weken geleden email gestuurd met een vraag, daar werd snel op gereageerd .vervolgens naar de zaak gereden, machine en benodigdheden gekocht. In de auto zagen we dat een opvangbak kapot was ,gelijk werd er een andere besteld en binnen afzienbare tijd weer een email dat deze binnen was. Zeer alert gereageerd ,Top,
Ben al jaren klant. en zeer tevreden over de oude heer Reekers en nu ook over de jonge heer Reekers maar ook over het personeel zeer klantvriendelijk, duidelijk advies. Niet moeilijk doen. Afspraak correct nagekomen. Goede service dus.
site is overzichtelijk
Overzichtelijke webshop, met duidelijke productbeschrijvingen en een hele scherpe prijs.
Snelle levering en uiterst tevreden over de gratis ophaal/reparatie van mijn zware machine. Erg goede communicatie en service gehad.
goede ondernemer met vakkennis
snelle afhandeling na betaling voor herhaling
V-snaar besteld voor verticuteermachine. Redelijke prijs in vergelijking tot andere aanbieders. Zou binnen 2 weken met de gewone bestelling meekomen. Dat werd uiteindelijk bijna 3 weken. Dat had kortgesloten kunnen worden met mij. Verder een keurige afhandeling!