Correcte communicatie, correcte planning voor levering

Met de levering liep het niet vlot. Chauffeur was vriendelijk en heeft best gedaan. Echter: - vrachtwagen had veel gebreken. Achterklep geblokkeerd, banden versleten achter licht defect. - lading zal klem, we hebben 1 pallet manueel moeten afladen om de zitmaaier te kunnen lossen. De pallet met zitmaaier was te lang om veilig via de laadklep te lossen. Na voorzichtig proberen is het gelukt. Heeft 1 uur geduurd, gelukkig had ik tijd om te helpen.

Perfecte afhandeling

Perfecte afhandeling.

Geleverd volgens plan!

Duidelijke communicatie over levering en kwaliteit!

Goede snelle service

Ben zeer tevreden over de snelheid waarmee het product wordt geleverd.

Een super goede ervaring. Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de bestelling van begin tot het einde.

Snel en betrouwbaar

Vlotte afhandeling van de bestelling en keurig netjes afgehandeld.

redelijk snelle en correcte levering

snelle reactie op vragen via mail.

Prima product

Goede verticuteermachine van stiga. Scherp geprijsd.

Snelle levering !

Alles goed geregeld. Bedankt !!

Prima prijs, supersnelle levering!

Reekers Tuinmachines had een prachtige aanbieding op de Stiga SV 415 E verticuteermachine dus direct besteld. Bestelling werd binnen een aantal dagen netjes afgeleverd!

Topservice

Topservice

Netjes en snel

Alles naar wens geleverd

Goede service en prijs

Prima service, prima prijs, goed op de hoogte gehouden en prima leveringstijd. Puntje van verbetering: Voordat ik iets van waarde koop wil ik graag weten wat voor firma het is en of die te vertrouwen is. Op het internet was het lastig om te verifiëren of deze firma te vertrouwen was. Geen keurmerken e.d. Gelukkig kan ik nu zeggen: Ja deze firma is te vertrouwen

Zeer goed te woord gestaan en vriendelijk

Machine nog niet gebruikt, maar wel al gestart,werkte naar behoren.

Kan niet beter.

Heb mijn Stihl MS 172 Kettingzaag hier gekocht en ben er Super blij mee, als nog bedankt. Groeten J. K

Zeer correcte afhandeling bestelling waarvoor dank.

Vriendelijk en professioneel te woord gestaan.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Top bedrijf!

Fijne persoonlijke communicatie over levering, interessante prijs en goed product.

betrouwbaar en goede kwaliteit

Goede communicatie, doen wat ze beloven. Goede service.

Snel en correct

Snel en correct

Geweldige service.

Apparaat was niet leverbaar bleek. Goed op de hoogte gehouden van dit en al een eerdere levering kunnen ontvangen. Goed telefonisch overleg van Reekers.

Zeer tevreden.

Levering was wat later vanwegen slechte weer/wegen. Daar netjes telefonisch contact over gehad of het uit uitkwam voor een latere levering. Zegt ook wat over hoe ze met de mensen omgaan die met dat slechte weer misschien onnodig op pad moet/ gaan. Daarna nog een keer gebeld over de lever datum,en eventule wel of niet thuis zijn op dat moment. Dat vind ik service duimpje daarvoor.

Gewoon netjes geregeld

Vriendelijk en snel

Erg klantvriendelijke benadering met een belletje en informatie.

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering. Ben opgebeld om afspraak voor levering te maken. Deze is perfect uitgevoerd. Ben.

Lutkeberg 33

7678AJ Geesteren ov