zeer goede afspraken van levering en service.
Duidelijke website, uitgebreid gamma, makkelijk te bestellen, snelle levertijd !
prima zeer tevreden!!!
Zeer positieve ervaring, contact was erg prettig, zeer klantvriendelijk.
Goede uitleg gekregen, snelle levering en alles deskundig verpakt.
Een onberispelijke service, bestelling levering alles -verloopt zeer vlot.
Website mag gebruiksvriendelijker zijn.
eenvoudig te leggen, goed en snel geleverd. melding vooraf dat levering binnen een bepaalde tijd periode plaats vindt.
Zeer vriendelijk , zeer snelle en degelijke service , een aanrader
2x laminaat besteld, goede, snelle en vriendelijke afhandeling
2x laminaat besteld, goede, snelle en vriendelijke afhandeling
Fijne en correcte communicatie. Correcte naleving van afgesproken levertijdstip. Vriendelijke chauffeur.
Prijs/kwaliteit en vlotte levering incl. de prijs.
zeer correcte en snelle afhandeling.Zeer vriendelijke werknemers!Zeker aan te bevelen!
We zijn heel tevreden.
Snelle service, goede support.
prijs
Geachte heer, Op de website staat uitdrukkelijk vermeld dat betalingen in België enkel á contant zijn. Waarschijnlijk heeft u daar overheen gelezen. Dat u ons niet telefonisch kon bereiken op zaterdag was vanwege de drukte in onze showroom. Onze excuses voor het ongemak. Wij wensen u veel plezier van uw vloer.
Zie niet onmiddellijk negatieve zaken i.v.m. Actielaminaat. Prijzen van laminaat liggen gunstig (althans wat België betreft), de levering gebeurde binnen de afgesproken termijn, zelfs binnen de vooropgestelde uurregeling. En verder was het personeel uiterst correct en vriendelijk. Ik moet nog laminaat aanschaffen voor de verdere afwerking van de bovenverdieping en zie dus geen enkele reden waarom dit niet terug bij Actielaminaat zou zijn.
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00