Prijs kwaliteit en service prima
gewoon zo verder doen,,,top verkoper
Enkel voor plinten, ondervloer en profielen zijn jullie duurder dan de verkooppunten in België
Bestelling via telefoon kon niet vlotter en corrrecter. Idem met levering aan huis in België!
goede prijzen - goede kwaliteit - snelle levering!
Prima service. Zeer groot assortiment.
Geachte heer, Vervelend om te horen van de beschadigingen. U heeft echter bij de levering daar geen melding van gemaakt. U heeft samen met onze chauffeur alles uitgeladen en gecontrolleerd. Daarna heeft u de levering voor accoord aangegeven. Wij zijn dan ook zeer verrast met uw melding. Onze excuses.
Vlugge zeer vriendelijke bediening
Vriendelijke ontvangst en goede uitleg in de toonzaal.
Geachte Heer, In de showroom heeft onze verkoper de juiste plinten geadviseerd. Enkele dagen later heeft u de plinten gewijzigd. Echter de medewerker, in dit geval de chauffeur, heeft uw wijziging opgenomen. Deze is vergeten na te kijken of de omzetting wel mogelijk was. Omdat niet alle plinten van Quick-Step beschikbaar zijn voor alle vloeren. Wij hebben toen snel moeten schakelen om te zorgen dat alles tijdig en compleet binnen zou zijn. In dat proces is men vergeten u in te lichten. Onze excuses. Wij wensen u veel plezier van de vloer.
Zeer vlotte en correcte opvolging. Ook betaling liep vlekkeloos en men tracht goed de voorgestelde afspraakmomenten na te komen
Snelle,correcte afhandeling bestellingen Vriendelijke communicatie
snelle levering, goede prijs, volledig assortiment
Ik ben nog niet lang klant maar ben zeer tevreden
betrouwbaar, snel, goede communicatie
Klantvriendelijk geholpen door Dhr Stefan en had veel tijd over voor ons goeie Zakenman gaf nutigge tips We wensen jullie veel succes en we raden in onze familie en kennissen kring dit goeie voorbeeld te volgen
Het is zeker vervelend dat u bij het verwerken een extra plint nodig heeft. Helaas kunnen wij niet alle kleuren op voorraad nemen. Verder betrof het een nieuwe kleur van Quick-Step. Wij wensen u veel plezier van de vloer.
Helder en makkelijk in communicatie
U stond als laatste in de route en levering stond gepland tussen 13.00-15.00 uur. Misschien was u er vanuit gegaan dat wij om 13.00 uur bij zouden zijn en heeft u het tijdsvenster verkeerd begrepen.
Ik heb het bedrijf als zeer klantvriendelijk ervaren, kwamen secuur hun afspraken na. Met de nieuwe vloer zijn we super tevreden Het hele logistiek stuk verliep vlekkeloos hd Annemary Graveland
Zeer positieve ervaring - onder de indruk van de stipte service en vriendelijke aflevering - zullen zeker opnieuw gebruik maken van uw diensten
Bij telefonische benadering heb ik duidelijke en vriendelijke uitleg gekregen. Afspraken zijn heel goed nagekomen.
grote voorraad,snelle levering
Onze excuses voor de verlate levering. Normaal bellen onze chauffeurs met de klant, mocht deze later zijn dan de afgsproken tijd. Wij wensen u veel woongenot van uw vloer.
Zeer correcte en snelle verwerking van de bestelling, geleverd op dag en uur zoals afgesproken door een supervriendelijke en hulpvaardige chauffeur.
Schitterende service : Mooie afhandeling van de bestelling via mail en telefonisch contact voor afspraak levering. Levering ook gebeurd door een vriendelijk persoon. Ik weet waar ik de volgende keer laminaat bestel
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00