snelle levering en scherpe prijs
Alles ging heel goed en snel. We werden goed geholpen in de showroom en ook daarna telefonisch en via de mail.
Dank voor uw reactie. Het prijsverschil van €. 1,50 is ontstaan, doordat 129m2 niet deelbaar is door 2. Op de 1e factuur staat dan 65 m2 en op de 2e 64 m2. Het verschil is daarmee verklaard omdat de alufoam €. 1,49 m2 kost. Wij kunnen dan ook geen factuur opmaken met 1/2 m2 ondervloer. Dat is technisch niet mogelijk. Wij wensen u veel woongenot van de vloer.
Zeer goede prijs, perfecte levering en afspraken, vriendelijk personeel
Dank voor uw reactie. Het komt voor dat u even moet wachten om geholpen te worden. Dat is zeker op zaterdag van toepassing. Het wachten in de showroom wordt altijd beloont via onze zeer scherpe prijzen. Verder nemen wij de tijd om alle klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij wensen u veel plezier van de vloer.
ik kan niet anders zeggen dan gewoon perfect. ik beveel actielaminaat bij iedereen aan.
Ik ben fijn geholpen
Geachte mevrouw, Wij hebben uw man gesproken per telefoon en hem doorgegeven of de dag accoord was. Hij heeft aangegeven dat er iemand thuis was. Als uw man, dat niet aan u doorgeeft is dat iets waar wij niets aan kunnen doen. Wij vinden het dan ook jammer dat u ons een dergelijk laag cijfer geeft voor communicatie. Wij wensen u veel plezier van de vloer.
Mijn uitgangspunt was prijs/kwaliteitverhouding waardoor actielaminaat als nummer 1 via internet gekozen werd Bij aankoop en levering bleek vervolgens ook daarin die firma zeer goed te scoren ; totaal zeer tevreden
Alles echt perfect in orde en wij hebben al 2x besteld.
Dank voor uw reactie. Wij wensen u veel plezier van de vloer en zien u graag voor een 3e maal.
prijzen en correcte service
Dank voor uw reactie. Wij leveren alles via bestelbussen. Geladen wordt er met pallets. Het lossen gebeurt handmatig. Daarom zal de folie om de pallet losgetrokken moeten worden. Wij kunnen helaas niet op pallet leveren omdat de bussen, vanwege het gewicht, niet zijn uitgerust met een laadklep.
Volgende keer weer Actielaminaat !!!!
Heel snelle levering. Correct omgaan met mailverkeer !
Wij waren enkele maanden geleden op bezoek geweest en we werden snel en duidelijk verder geholpen. Na bestelling kon de laminaat al 2 dagen later afgehaald worden. Naar prijzen toe zitten ze ook zeker niet slecht.
Snelle en correct geleverd, prijs in orde
Vervelend dat de plinten beschadigd zouden zijn. Bij de levering heeft u daar geen melding van gemaakt, anders had onze chauffeur dat op de leverbon vermeld. Wij krijgen deze gebundeld/ingesealed aangeleverd. Tijdens het transport/laden/lossen kunnen de verpakkingen licht beschadigen, normaal heeft dat geen invloed op het materiaal. Wij wensen u veel woongenot van uw vloer.
Super bedrijf zeer goede ervaring.
Goed advies, (en niet opdringerig, daar heb ik een hekel aan ) alle tijd voor ons, op een gegeven moment hadden we vele verschillende vloerplaten op de grond liggen om uiteindelijk tot de keus van onze vloer te komen. ( erg veel keus namelijk...) Erg tevreden over de vloer: AMBIANT VINTAGE Formosa, makkelijk zelf te leggen en goede kwaliteit. We hebben gelijk bijbesteld voor de rest van de 1e etage!
2 maal besteld, telkens correct geleverd, snel geleverd en vriendelijk. Meer hoeft dat niet te zijn.
heel goede service! Houden zich aan gemaakte afspraken!
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00