er zijn andere websites waar de prijs scherper staat, maar deze leveren spijtig genoeg niet in België. Ondervloer van quick-step en de randartikelen zijn goedkoper in de gewone winkel in België.
Zeer tevreden, vriendelijk personeel, snelle levertijd. De levering werd netjes binnengedragen en nagekeken door de chauffeur.
correcte prijzen, snelle levertermijnen, correcte afspraken qua leveringsuur.
Beste prijs/kwaliteit op de markt
Goede snelle service. Goed advies + vriendelijk vakkundig personeel
bestelde rolgordijn is van prima kwaliteit. via mail gevraagde info over levering kwam per kerende mail. niet veel op aan te merken, behalve:
Snel geleverd en vlot afgehandeld.
Correcte snelle levering, betaling na levering
Gewoon goed...het aanraden bij anderen waard.
Dinsdagavond bestelling geplaatst en zaterdagmiddag geleverd. Prima service en zeer klantvriendelijk.
Geen enkele negatieve feedback.
Goede service, duidelijke showroom, goede prijs kwaliteit verhouding
Enorme keuze, eenvoudig te bestellen, snelle en stipte levering en super vriendelijk personeel!!!!!
Zeer goede prijs; vriendelijke mensen; correcte afspraken
bestelling in goede orde geleverd op afgesproken dag en uur. De prijs was hier maar liefst 3€/m² goedkoper dan elders voor hetzelfde product!!
heb bij mij thuis de 1e verdieping en de zolder voorzien van laminaat en ligt er nu al een aantal jaren in en ziet er nog uit als nieuw en de kinderen spelen er dagelijks op
mijn ervaring met Actie laminaat is zeer goed ,men heeft veel moeite ondernomen om Ons de juiste vloer te doen kopen!en,,, ook via mail heel correct geweest. er is mij/ons niets opgedrongen geen verkopers trukjes,, goede afleverings afspraken gemaakt en ook nagekomen! Actie laminaat heeft er een klant erbij gekregen !!!
snel, goedkoop en kwaliteit
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00