Geachte heer Cramer, Dank voor de beoordeling. Het plintenverhaal hebben wij bij onze legger nagevraagd en hij geeft aan dat de binnenhoeken recht gezet zijn. Omdat er in uiterlijk geen zichtbaar verschil is. Met een plaatsing van de binnenhoek op deze wijze, komt de plint 'strakker' te staan. Wat vaak als mooier ervaren wordt. De buitenhoeken worden altijd wel in verstek gezet en dat is ook zo gemonteerd. Wij wensen u veel woongenot met de mooie Quick-Step vloer. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Beste Patricia, Fijn om te lezen, dat een vaste klant tevreden blijft en ook terug komt voor wederom een vloer. Zeer gewaardeerd en tot een 5e maal. Veel plezier van de vloer. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Beste Nico, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Helemaal niet erg. Belangrijker is, wat de oplossing is en dat er geen vertraging oploopt. Alles is netjes gegaan en weer tijdig gereed. Zodat u kan genieten van de mooie vloer. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Beste Lia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Almere is niet om de hoek en ook daar leveren we netjes volgens afspraak. U kan genieten van een mooie vloer en als u ons nodig heeft, dan weet u ons te vinden. Bedankt voor het vertrouwen en geniet ervan ! Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00