Hele verbouwing soepel verlopen
Wij hebben vanaf eind maart t/m midden mei de achterkant en de voorkant laten uitbouwen een dakkapel laten plaatsen een aantal kamers vergroot een nieuwe badkamer laten plaatsen vloerverwarming en overal in huis nieuwe binnendeuren.
Het contact verliep vanaf het begin heel goed, wij gaven aan wat we van plan waren en jeroen keek naar de situatie en vulde met zijn ervaring aan, en geeft een realistisch en eerlijk beeld over de mogelijkheden en de kosten.
Toen de verbouwing begon liepen veel verschillende werkzaaheden door elkaar omdat het eigelijk een totaalverbouwing was, beneden alles kaal, keuken aansluitingen verplaatsen naar de andere kant van de kamer, de eerste etage incl. de badkamer en slaapkamers vergroten en de zolder aangepakt. En het liep zo gestructureerd, daar stond en sta ik qua planning echt van te kijken.
Iedereen die bij ons over de vloer kwamen waren zeer bekwaam en vriendelijk, en je kan gerust vragen om iets aan te passen tijdens het proces, indien dat dmv arbeit en matriaal extra kosten met zich meebrengt krijg je daar netjes een overzicht van.
Wij zijn erg blij met het eindresulaat, alles lekker fris en nieuw, mooie kunststof schuifpui, voordeur, dakkapel en kozijnen. De elektrapunten opnieuw ingedeeld, zo goed als het gehele huis voorzien van een nieuwe stuclaag, en zo is er nog een lijstje van elementen die naar alle tevredenheid zijn gemonteerd en geinstaleerd.
Het enigste wat we andere bedrijven hebben laten doen waren de vloer en de keuken, en dat had ik achteraf ook graag laten doen door de mannen van kuilboer en de boer, want het vakmanschap en de goede nazorg wat ze leveren is niet een vanzelfsprekendheid.
Kort samengevat: super goed verlopen, wij kunnen kuilboer en de boer zeer aanbevelen en mochten we ooit een nieuwe schuur in de tuin of de zolder nog willen vergroten vragen we jeroen en zefanja wederom weer.