In de zomer en herfst van 2021 is op ons terrein een mantelzorgwoning geplaatst. Het ontwerp was grotendeels van onze hand, en dit werd door de planners en bouwers van GHB op een uitstekende manier opgepakt. De uitvoering van het plan verliep op rolletjes. Ook de afstemming van het werk van de bouwers en onze eigen inbreng (met name de installatiewerken) was geheel volgens plan. Bij de bouw viel op dat GHB in staat is om een schare aan onderaannemers om zich heen te verzamelen die de klus op plezierige en vakkundige manier uitvoerden. De samenspraak over aanpassingen in details verliep ook flexibel. Het eindresultaat is een mooie, goed afgewerkte woning waar we met zijn allen veel plezier aan beleven.
Onze ervaringen zijn vanaf het ontvangst in de showroom tot het leveren en bouwen van de schuur gewoon helemaal goed. Vriendelijk, duidelijke afspraken, flexibel, meedenken met de mogelijkheden en zeer vakkundig in het fabriceren en bouwen van onze schuur.
Wij zijn zeer content met de bouw van onze schuur/overkapping/carport. Klopte er iets niet dan werd het opgelost en alles is keurig volgens de planning gerealiseerd. We hebben fijn samen gewerkt met het uitvoerend personeel en genoten van het leuke project. Voor herhaling vatbaar
Bij Geldersche Houtbouw werken ontzettend vriendelijke mensen en het bouwwerk stond zeer snel overeind. Het resultaat mag er ook zeker wezen!
Heel erg bedankt voor de lovende review!
Bij GHB zijn wij zeer goed geholpen. Er werd echt met ons meegedacht om te zorgen dat het project haalbaar was. En dat alles met een vriendelijke lach en prettige sfeer. De garage zelf is zeer mooi en goed. Gister is de halve straat weggewaaid door Eunice, maar onze garage staat nog prachtig overeind. Wij zijn dus zeer tevreden en zullen GHB zeker weer bellen voor het volgende project.
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent en dat alles nog overeind staat na de storm. Daar gaan we voor. Ook bij een volgend project staan we graag voor u klaar!
Ongeveer een jaar geleden kwamen wij in contact met Geldersche Houtbouw. (Goos) Vanaf de 1e ontmoeting hielden wij er een goed gevoel aan over. De uitmeting voor onze overkapping , sloop van oude schuurtjes, bouw en staataanleg verliep alles correct volgens afspraak en planning. Aan onze kleine aanvullende eisen werd in de loop van het jaar correct voldaan. Opnieuw hopen wij dit jaar weer te genieten van onze prachtige overkapping. Evert en Annie, Putten
De schuur is prachtig. Mooie kwaliteit. De bouwers waren kundig en beleefd en op tijd. Maar, jammer, dat de poeren maar gedeeltelijk op de betonplaat staan. En jammer, dat de laatste klussen ( deuren en ramen) op zich lieten wachten.
In een gesprek hebben we onze plannen besproken en gekeken of de Geldersche Houtbouw hierbij kon aansluiten. Na een goed gesprek en een rondleiding in de Houtbouw hal zijn we met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. Binnen een week hadden wij de offerte binnen. In mijn ogen snel en accuraat maar belangrijker nog, helder en overzichtelijk. Wij hebben de bouw als prettig ervaren.
Ardjan en Marijn hebben de carpoort en hobbyschuur opgebouwd en "Hut Ab" voor deze 2 mannen voor het werk wat ze geleverd hebben. Maar ook de onderaannemers Martin van Ee en Gerko Bikker hebben prachtig werk geleverd! Van het vlinderen van de betonvloer tot het aftimmeren van de wanden en balustrade een geweldig stukje werk met weinig verspilling en verloren tijd.
Als Belg met een professioneel verleden op de Nederlandse markt wist ik dat ongeveer iedere Nederlander die er de ruimte voor heeft een schuurtje of garage heeft. In België vond ik geen passend antwoord op mijn zoektocht naar een grote garage tot ik Geldersche Houtbouw ontdekte. Al snel kwam een hyperrealistisch ontwerp over de tafel, knappe 3D bouwtekeningen en het resultaat mag er zijn. Helemaal in de stijl en kleur van mijn woning. Professioneel werk over de hele lijn!
Prettig en deskundig advies in de offerte fase. Er werd goed meegedacht binnen de mogelijkheden van het budget. De communicatie is goed en transparant. Helaas door prijsstijging materialen wel een tussentijdse prijsverhoging offerte moeten accepteren. De plaatsing en montage van het bijgebouw is exact volgens planning uitgevoerd door deskundig personeel. Op een paar kleine beschadigingen onderzijde plafond is het gebouw verder perfect opgeleverd.
Vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering van het werk werd er steeds meegedacht en zijn afspraken steeds stipt nagekomen. Het resultaat is daarmee super geworden!
Geldersche Houtbouw heeft heel goed geluisterd naar onze ideeën en het project op tijd en zonder extra kosten opgeleverd, ondanks enkele extra wensen die we hadden. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden.
We zijn erg blij met ons nieuwe bijgebouw. Na een internet search bij Geldersche Houtbouw terecht gekomen. Bij een bezoek aan de showroom was de keuze snel gemaakt. Heel fijn dat daar meerdere voorbeelden gebouwd waren. Zo werden ook de detailbeslissingen veel makkelijker genomen. Veel wordt offsite voorbereid en er is een strakke planning met ruimte voor hier en daar een dagje uitlopen. Iedereen werkte goed en met plezier samen. Met als gevolg een prachtig gebouw, geheel naar onze wensen, klaar op de beloofde datum.
Er werd goed met ons meegedacht in het ontwerp. Er was alle ruimte om vragen te stellen tussendoor en eventuele aanpassingen te bespreken. De plaatsing ging zeer snel en prettig. Voor een paar kleine schoonheidsfoutjes kwamen ze direct terug om het te herstellen. En dit alles met een glimlach. Het eindresultaat is prachtig. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Er wordt vakwerk geleverd door de Geldersche Houtbouw en onderaannemers. Afspraak is afspraak en de prijs en kwaliteitverhouding is conform de beloftes. Wij hebben 2 gebouwen laten plaatsen en zijn uitermate tevreden. Korte en duidelijke communicatie over de voortgang tijdens de bouw lijkt zo natuurlijk maar is bij veel andere bedrijven nog ver te zoeken. Klasse! De oplevering is ook 100%. Bouwen zonder zorgen.
op afspraak rondleiding door de showroom, uitleg over alle mogelijkheden. vervolgens samen schets gemaakt waar alle wensen in verwerkt zijn. vervolgens thuis alles rustig kunnen overdenken en nog paar kleine aanpassingen gedaan. Start van de bouw in afgesproken week. Er wordt overal over mee gedacht bijvoorbeeld: afvoer, elektra en water. Bouw door Gelderse houtbouw verliep heel snel, betonstorten en vlinderen, aftimmeren en de paardenbox wanden duurde iets langer maar dat kwam ook door kerstdagen en oud en nieuw.
In de tuin van onze nieuwbouwwoning wilden wij een schuur met veranda laten bouwen. Na een bezoek in de showroom waren wij overtuigd van de kwaliteit van de producten van Geldersche Houtbouw. Bij het ontwerpen van het bouwwerk werd heel veel input van ons gevraagd. Dit was, voor ons als leken, vaak iets aan de technische kant. Het zou wellicht geholpen hebben als er meer standaard-opties beschikbaar zouden zijn geweest. Echter, met hulp van de verkoper hebben we een prachtige schuur ontworpen. De bouw / plaatsing verliep geheel volgens plan. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de momenten waarop er gewerkt zou gaan worden en wat er op die momenten nodig was. Ook het storten van de fundering door de onderaannemer was erg goed geregeld. Al met al zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Geldersche Houtbouw. Het is een wat prijzigere optie dan de "standaard schuren / blokhutten" die elders worden aangeboden, maar wij vinden het die investering meer dan waard.
Voor wat wij zochten was de Geldersche Houtbouw de beste partij. Goede uitleg, mooie showroom om te zien wat er zoal kan. Goede begeleiding tijdens het proces, we wisten precies de stand van zaken. Het uiteindelijke resultaat kwam precies overeen met wat er beloofd was. Goede kwaliteit bouw, hang- en sluitwerk etc. Al-met-al een echte aanrader.
Offerte vlot correct, werkvoorbereiding goed verlopen en bouw snel en prima gedaan
Al bij ons eerste showroombezoek werden we vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Er werd goed meegedacht over de grootte en vorm, afwerking en vloeropties. Al snel kwamen de tekeningen, gedetailleerd en duidelijk. Ook de planning liep gesmeerd. Er heerste een fijne sfeer tussen de "mannen" onderling en het contact met ons tijdens het plaatsen was prima!!!! In één woord: Wij zijn zeer tevreden !!!
Van begin tot einde project goed begeleid met de klant op de eerste plaats
Gelderse houtbouw heeft een uitgebreid aanbod in houten schuren, gebouwen. Op locatie in Kootwijkerbroek goede voorbeelden van wat ze kunnen leveren. Ze hebben veel kennis in huis om goed te kunnen adviseren. Begrijpen wat klant wil. Flexibel in gehele traject tot en met plaatsing bijgebouw. Zeer betrouwbaar gebleken in nakomen afspraken. Door eigen productie in staat tot vrijwel elke vorm van maatwerk.
Vanaf het eerste moment tot en met de afronding positief verrast door de mensen van de Geldersche Houtbouw. Bij het in kaart brengen van onze wensen en het opstellen van de offerte wordt en een goed en eerlijk gesprek gevoerd. Geen loze beloftes maar meedenken en samen zoeken naar een oplossingen. Ook de tijdens de voorbereidingen zijn wij goed geholpen en is er aandacht geweest voor alle details. (Wij hebben er voor gekozen om een deel zelf uit te voeren.) Ze waren altijd bereikbaar voor vragen. De mannen op die de plaatsing hebben uitgevoerd zijn in het bezit van goed stuk gereedschap maar zijn daarnaast ook echte vakmensen. Ze weten waar ze mee bezig zijn en steken liefde in hun werk. Binnen een week is er een complete schuur geplaatst van meer als 75m2. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Kortom een geweldige partij om zaken mee te doen!
Het is vanaf het begin tot aan de laatste afwerking zonder problemen gebouwd. Moet ook de aannemer van Ee. zeker niet vergeten alles ging in goed overleg en volgens afspraak. Top.