Er werd meegedacht over de plaatsing, dus qua ligging en zicht in de tuin. Toen uiteindelijk de plaats bepaald was hebben we op een flexibele manier en rekeninghoudend met het budget de materialen en diverse extra's bepaald. Het meedenken en het geven van informatie, c.q. handige tips werd ervaren als zeer prettig. Ook ter plaatste werd er creatief en oplossend gehandeld en mee gedacht. De openkapschuur is professioneel geplaatst door 2 medewerkers. Tevens zijn in goed overleg met elkaar de problemen, die zichtbaar werden over de constructie, in wederzijds belang opgelost.
Prachtige kapschuur geworden precies zoals we wilden. Met ontwerp is meegedacht omdat we zelf eerst andere ideeën hadden en dingen over het hoofd hadden gezien.
Niet ***len maar poetsen! Resultaat prachtige schuur! Vakmannen en harde werkers.
Prima ervaringen met dit bedrijf. Uiteindelijk koos ik voor het ontwerp / materiaalkeuze / concept van Geldersche Houtbouw. Hun conceptbenadering van een schuur prefab in delen bouwen en snel ter plekke samenbouwen is een ijzersterke troef gebleken. Verder zien ze goed in hoe een schuur ook gewoon mooi kan zijn. De uitvoering verliep bijna vlekkeloos.
Leuk ontvangen in een mooie showroom. Deskundig advies, goede prijs kwaliteit verhouding. Keuze was toen snel gemaakt.. afspraken 100% nagekomen. Zeker aan te bevelen!!
Goed advies, goede prijsstelling, afspraken volledig nagekomen, uiteindelijk een prachtig product.
prettige en enthousiaste mannier van samenwerken.
Vanaf de informatie uit de showroom tot en met de bouw van de schuur levert Geldersche Houtbouw topkwaliteit. De flexibiliteit kwam tot uiting bij de omstandigheid dat onze aannemer geen ruimte had om de bouw van de schuur te laten plaatsvinden. Geldersche Houtbouw heeft samen met de uitvoerder een andere passende datum kunnen vinden. Op het gebied van bouwtechnische informatie voorziet Geldersche eerlijke en heldere informatie. Zowel voor, tijdens als na de bouw is er interesse over de gang van zaken getoond.
keurig neergezet, goed gebouwd, alles klopte
Goed, vakkundig advies en goed vakwerk afgeleverd. Flexibel en vakkundig personeel. Een aanrader!
Alles is gegaan zo het was afgesproken. Het was mooi weer dat werkt altijd makkelijker.
bijzonder geslaagd 'tuinhuis', goed advies, vaardig en vlot geplaatst, prettige medewerkers bij bedrijfsbezoek en bij het plaatsen. Chappeua, in het bijzonder voor Leendert en Gerrit
Gewoon goed, aardige mensen!
Mooie product, goed geplaatst. Bouwer weet wel van aanpakken.
Hele fijne mensen om mee samen te werken, leveren goed werk af en werken ook heel erg hard! Mooie schuur waar we erg blij mee zijn!!
Bij ons eerste bezoek voelde we ons meteen welkom. Je zei dat je blij was dat we bij de beste houtbouwer binnen zijn gelopen. Ik dacht dat moeten we eerst maar een rustig bekijken. We hadden zelf al een beeld hoe onze berging met overkapping er uit moest gaan zien. Wat opviel was dat de de vormgeving goed overéén komt met het beeld wat we voor ons hadden. We zien prima geadviseerd en je kwam met goede oplossingen. We hebben voor jou gekozen omdat alles klopte. Nu de schuur met overkapping in onze tuin staat heb ik dat nog. Met vriendelijke groet, Roelie en willem Maat
wat ik sterk vind is de samenwerking tussen de twee werknemers die de schuur geplaatst hebben. ze konden ook mij als klant goed 'aansturen' bij het meehelpen. totaal oordeel: 7,5.
Samen met Geldersche Houtbouw hebben wij een super mooie schuur gerealiseerd. De mannen waren vakmannen en hebben de tegengekomen problemen goed opgelost.
Hoi, We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Een foto komt eraan en gaan we ook via facebook verspreiden zoals afgesproken.
netjes en degelijk
Professioneel bedrijf zowel qua uitstraling als qua aanpak en communicatie. Prettige omgang en men neemt de tijd, valideert en communiceert van begin tot oplevering. Afspraken worden nagekomen.
Fijn bedrijf. Eerste indruk is met name goed, recht door zee en transparant. Niet opdringerig en proffesioneel. De medewerkers die de schuur kwamen plaatsen zeer vakkundig en ze werken keihard. Het eindresultaat mocht er wezen en krijgen veel positieve reacties. Kortom: Echte aanrader.
Klant word voorzien van goed advies, ook de mogelijkheid hebben om zelf deel te nemen aan de uitvoering om zo kosten te kunnen besparen. Na uitvoering contact met opdrachtgever of eindresultaat naar wens is.