Wordt goed geluisterd naar de ideeen van de klant, niets opgedrongen, wel in samenspraak een totaalproduct ontwikkelen. Daar kan je als klant alleen maar zeer tevreden over zijn.
Prima jonge club met ervaring en vakmanschap!
Goed en strak werk, Ga zo door !!
goed contact bij koop, afspraken nagekomen, goeie werknemers met hart voor hun werk/zaak
Nogmaals dank voor het plaatsen van de mooie kapschuur
De bouw is zeer snel en efficiënt verlopen, mede ook door de positieve houding van de medewerkers. Zij hebben hard en netjes gewerkt. De prefab delen zijn degelijk gemaakt en solide gemonteerd tot een prachtige schuur.
Tijdens de langdurige voorbereidingsperiode door vergunningen, werd er door GH voortdurend goed meegedacht. Tijdens de uitvoering werd er voortvarend doorgewerkt in lange dagen. Er werd zorgvuldig gewerkt zonder op een uurtje te letten. Een verschil van 2 centimeter op 10 meter werd keurig gecorrigeerd.
Het schuurtje Ziet er mooi uit. Stond er verstelt van dat alles zo mooi in elkaar paste. Ze waren mooi op tijd begonnen , en ondanks wat regen werd hij er toch in een dag neergezet. ben er dus best wel tevreden over.
Overal positief!
Meedenken, kritisch zonder de klant naar de mond te praten en oog voor details. Actieve communicatie en afspraken nakomen en wijzigingen hierin tijdig aangeven. Prettig te merken dat degenen die er aan werken er zelf ook plezier aan beleven, mede doordat ons project afweek van het gemiddelde.
Kwaliteit van geleverde kapschuur is uitstekend. Gemaakte afspraken worden nagekomen, goede adviezen bij het vaststellen van de specificaties.
op tijd hier, netjes gewerkt, vriendelijk, ziet er mooi uit., keurig opgeruimd.
Alles goed geregeld. Na een abusievelijke inschatting mijnerzijds. Sterk advies. Goede werkkrachten, zeer betrouwbare indruk. Veel commercieel succes gewenst HB
Eindprodukt is van uitstekende kwaliteit. Voldoet ruimschoots aan de verwachting
keurig gewerkt duidelijke afspraken
Mooi, goed produkt. Afspraken stipt nagekomen.
Alles volgens afspraak gedaan.. De mannen die bij ons zijn geweest waren super vriendelijk en erg bekwaam qua werk..erg harde werkers.. Prima werk geleverd
Kwaliteit en vakmanschap
Goede afstemming gehad, prima afspraken. Geweldige medewerkers; nette kerels, hardwerkende werknemers
Bedrijf komt professioneel over. Overkapping wordt volgens afspraak geleverd en geplaatst. Tussentijds wordt je op de hoogte gesteld van vorderingen en is er, waar nodig, overleg. Prijsstelling is goed, vakbekwaam en fantastische eindresultaat.
Goede vakmensen, en bovenal zeer harde werkers. De dag dat de schuur geplaatst werd, was het 34 graden, maar dat maakte voor hen niet uit. Erg mooie schuur geworden.
Wij kunnen alleen maar lof uitspreken , zoals jullie zien is alles goed beoordeeld. Zeker jullie medewerkers zoals Robert en Wilco die bij ons zijn geweest hou deze in eere, zo vind je er niet snel meer, vriendelijk en weten wat ze doen, groetjes john en Wilma Janssen oet Swjame (swalmen)
super positieve ervaring zeker een aanrader