Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
Geweldige schuur neergezet precies naar onze wensen. Zeer goede service en duidelijke afspraken. Eerder in contact geweest met een eender bedrijf in het noorden (wat geen deal werd). Ik heb geen moment spijt en zal de Geldersche Houtbouw iedereen aanraden!
Alles werd goed geplaatst en de nokpannen die te weinig waren zijn smiddags nog geplaatst..
Eerlijk, betrouwbare mensen, prima medewerkers. Wij hebben gekregen wat wij hebben afgesproken. Wij zijn er erg blij mee
Wij hebben de samenwerking met Gelderse Houtbouw als bijzonder prettig ervaren. Het hele traject, vanaf ons eerste telefonische contact en het daaropvolgende bezoek aan de showroom tot aan de oplevering van onze schuur met carport, is vlekkenloos verlopen. Ongelofelijk hoe snel de schuur op locatie is opgebouwd. De samenwerking met uw collega's en de door u ingeschakelde onderaannemers verliep prima. Wij zijn dan ook heel tevreden en blij met het mooie eindresultaat!
We werden keurig ontvangen in de showroom, zijn flexibel in het naar wens maken van de schuur / overkapping ondanks dat het een prefab bouwwijze is, zijn afspraken netjes nagekomen, het plaatsen verliep keurig mede door de inzet en betrokkenheid van het personeel. Wij zijn er erg tevreden mee.
Gelderse houtbouw is een prima organisatie op het gebeid van houtbouw van schuren e.d. De samenwerking en afhandeling was erg prettig betrouwbaar en vakkundig. We zijn zeer tevreden! prijs kwaliteitverhouding is perfect!
Wij hebben prettige ervaringen met Geldersche Houtbouw, zowel in de koopfase als gedurende de bouw. Daarnaast vind ik het een groot pluspunt dat er ook nazorg wordt geleverd door middels een telefoontje te vragen of wij tevreden zijn. Dit heb ik (helaas) ook regelmatig anders mee gemaakt.
Mooie schuur met overkapping in korte tijd neergezet. Personeel is zeer behulpzaam en staat open voor suggesties.
wat een prettig bedrijf, jammer dat ik bij medewerkers geen 12 kon geven
We zijn goed geholpen voor en na de aankoop van de schuur.
De Geldersche Houtbouw is een bedrijf waar je afspraken mee kunt maken en die dat ook nakomen . Zij zijn creatief maken mooie ontwerpen tegen een betaalbare prijs. Wij zijn zeer tevreden
top ..... alles super
Bij mijn eerste gesprek op het bedrijf kreeg ik al een vertrouwd gevoel. En dat is tijdens de bouw alleen maar bevestigd. Meedenken, afspraken nakomen, alles in goed overleg, ik ben super tevreden. Ik raad Gelderschehoutbouw iedereen aan die een schuur wil bouwen.
Van begin tot eind goed geholpen bij Geldersche houtbouw!Enthousiaste medewerkers die graag met je meedenken voor een perfect resultaat.
Wij hebben ons prieeltje zelf gezet en daarmee kun je zien dat ze dit niet gewend waren er ontbrak een duidelijke bouwtekening maar de pakketten warenzo duidelijk dat het voor ons goed te doen was om alles goed in elkaar te zetten maar ik kan begrijpen dat andere hier wat meer moeite mee zouden hebben
Gemaakt zoals afgesproken en op de juiste tijd. Geheel aan de verwachting voldaan. Goed en betrouwbaar bedrijf. Gemotiveerd personeel om het werk op tijd klaar te krijgen, gaan door als het nodig is.
Bij het eerste contact hebben we ons een dag van tevoren gemeld via de website. De melding was nog niet gezien. Aart kon ons rondleiden en bleek uitstekend geïnformeerd. We hadden een goede indruk van de producten en genoeg informatie om een keus te maken. De offerte paste binnen ons budget dus we gingen akkoord. Een verschuiving van de geplande montagedatum, kleine aanpassingen in onze wensen, alles werd snel opgepakt en voorzien van advies. We waren (en zijn) zeer tevreden.
Prachtige schuur, tot in de puntjes afgewerkt. Boven verwachting!
Zeer professioneel bedrijf met goede vakmensen. Luisteren echt naar je wensen en geven een goed advies. Leveren degelijke en robuuste kwaliteit. Kwaliteit prijsverhouding is heel goed. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen. Houden goed contact met je zowel voor als na de opdracht.
Goeie ontvangst in de schowroom. Betrokkenheid van het bedrijf naar de klant toe zeer goed. Klant word goed op de hoogte gehouden van de tussen liggende tijd naar tekening van de offerte tot aan de bouw toe.
Na een maanden lange zoektocht, van blokhut naar blokhut, was ik bij de overburen Old Basics en zag dat Geldersche Houtbouw open was. Daar werden we zeer vriendelijk ontvangen en eenmaal aagekomen in de showroom hadden we meteen zoiets van "wouw, dit is waar we naar op zoek zijn, maar kunnen we dit wel betalen". Nadat we de volgende dag een richtbedrag doorkregen besloten we om de schuur hier aan te schaffen. Gedurende het traject van ontwerp naar plaatsing heeft Geldersche Houtbouw ons erg geholpen met advies, open en heldere communicatie, vakmanschap en flexibiliteit tijdens de plaatsing. Geldersche Houtbouw ....bedankt!
Zeer duidelijk te woord gestaan en alles volgens afspraak geregeld. Bij de opbouw is keihard gewerkt en is zonder pardon meer gedaan dan strikt genomen nodig was. Na een dag hard werken lekker onder een dak kunnen relaxen!
goed advies , mooie schuur