1.Bijzonder vriendelijke verkoper. 2.Zeer flexibel in de aanpassingen die wij wensten voor onze schuur met overkapping´ 3, deskundig advies en open over de mogelijkheden en onmogelijkheden
Zeer tevreden!. Goed advies, afspraken goed nagekomen, gewoonweg perfect!
binnen 3 dagen twee fantastische schuren neergezet!
Het team van de Geldersche houtbouw heeft vanaf eerste klantcontact, offerte , ontwerp en realisatie nar volle tevredenheid samengewerkt. We zijn de trotse eigenaren geworden van een mooie kapschuur met overkapping waar we met veel plezier naar mogen kijken, en gebruik van maken. We kijken terug op een mooie samenwerking.
We kenden de Geldersche Houtbouw niet, maar vonden het bedrijf op internet. Na een bezoek aan de (iet wat kleine) showroom, kwamen we al gauw tot zaken, waar ze met ons meedachten. Hoveniersbedrijf de Bunt deed de fundatie en betegeling en binnen 8 weken was alles geregeld staat onze overkapping/prieel nu. We zijn bijzonder tevreden. We zullen wanneer hij is ingericht een foto sturen.
Uit eerste gesprek bleek veel kennis van zaken, wat ons direct deed besluiten met de Geldersche Houtbouw in zee te gaan en niet verder te kijken. Gedurende het project werden we keurig en op tijd over alles op de hoogte gehouden, zo kwamen we niet voor verrassingen te staan. De schuur met overkapping is prachtig en heel vakkundig in elkaar gezet door sterke jongemannen die wisten waar ze mee bezig waren. Zelfs het afval zoals plastic e.d. werd keurig netjes meegenomen. Ook de afstemming met onze hovenier ivm de fundering verliep prima. Eigenlijk is alles perfect gegaan en zijn we super tevreden. U kunt met een gerust hart bij Geldersche Houtbouw kopen!
Na vele offertes van traditionele bouwbedrijven gekozen voor Gelderse Houtbouw. Toen onze wensen en ideeën konden worden ingepast in een mooi ontwerp voor een concurrerende prijs, was de keuze niet moeilijk meer. In de uitvoering een strakke planning en goede communicatie. Indrukwekkend om te zien hoe snel de paardenstal werd opgebouwd. De zelf aangeleverde stal- en paardendeuren pasten naadloos in de gevels. Vakkundige en prettige medewerkers op de bouwplaats. We zijn erg gelukkig met het eindresultaat krijgen uit onze de omgeving ook veel positieve reacties.
We zijn goed geadviseerd door het team van Geldersche Houtbouw en toen de schuur geplaatst is ging dat ook perfect. Goeie mensen die hem hebben neergezet, harde werkers.
Advies tijdens verkoop en praktijk is niet altijd op 1 lijn
We hebben een schuur laten bouwen door de Geldersche Houtbouw. Het traject is goed bevallen. Het begin in de showroom was goed. We werden keurig te woord gestaan. De wensen werden goed genoteerd en uitgewerkt in een prima offerte. Daarna hebben wij zelf een paar aanpassingen doorgegeven. Dit is keurig verwerkt. Omdat ons perceel op een wat lastige plek staat voor de kraan is men voor de bouw komen kijken. Met de bouw is dit ook goed gegaan. Nadat de schuur geplaatst was, bleek 1 latje niet goed gezaagd te zijn en de deuren moesten nog even iets beter worden afgesteld. Dit werd supersnel opgelost. Kortom, wij zijn een tevreden klant!
meedenkend,vakkundig en vriendelijk personeel met als resultaat een prachtige schuur/veranda in onze tuin. topbedrijf is onze ervaring
Prima contact en degelijke kwaliteit
Fijn bedrijf met uiterst vriendelijk personeel. Zodra je het bedrijf binnenkomt ervaar je de goede sfeer en collegialiteit. Goed advies en overleg. Een bedrijf waar je graag weer komt.
Goed ontwerp en advies. Goede vertaling van onze wensen. Goed bouwproces. Zeer flexibel als je plotseling nog iets wilt veranderen of toevoegen. Geen 8-5 uur mentaliteit. Er wordt netjes gewerkt.
We kwamen onaangekondigd binnenvallen en er werd ondanks de drukke agenda toch tijd vrij gemaakt. Samen hebben we het eerste ontwerp gemaakt, na de terugkoppeling is het definitieve ontwerp gemaakt en kregen we een korte rondleiding door de werkplaats. Alles volgens afspraak en perfect afgeleverd.
Hele prettige ervaring. Vanaf eerste gesprek tot aan plaatsing van onze schuur met overkapping. Na plaatsing nog contact gehad met verkoper hoe alles was verlopen. Dikke pluim voor alle medewerkers!
Het hele plaatje klopt! Van eerste contact, tot rondleiding in de showroom en fabriek, van aflevering en montage tot nazorg. Alles 100% in orde, conform afspraak en zoals het hoort - maar toch weten ze je positief te verrassen. Mooi bedrijf, goede vakmensen en een zeer mooi eindresultaat. Helemaal top!
Had graag de stallen ook afgetimmerd gezien met betonplex hadden ze beter moeten overleggen en een meer prijs moeten geven is niet overlegd en ook de binnen boxen hadden al in overleg besteld moeten worden. tip voor volgende x vloer laten storten met bv de gene die de fundering ook maakt. nu zit je achteraf te klooien met andere aannemers. en is de stal schuur nog niet af! beter plan advies geven van aanpak wat er allemaal bij komt kijken!
Mooie schuur geleverd. Een paar foutjes maar die worden na melding opgelost.
Van het begin in de showroom tot de afspraken en tekening en bouw een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf.
Zeer vakkundige mensen. Bereikbaarheid op onze locatie was niet makkelijk, maar dankzij meedenken en advies van Geldersche Houtbouw is het uiteindelijk zeer goed gelukt. Ik ben heel erg blij met onze nieuwe schuur: Goed advies, keurige en vakbekwame medewerkers tijdens plaatsing wat resulteert in een prachtig eindresultaat.
alles prima gegaan. Totaaladvies in combinatie met Bunt Hoveniers voor inpassing schuur en prieel in de tuin was erg fijn en doorslaggevend in uiteindelijke koop.
Snel, doorpakken , kwaliteit, meedenken, vakkundig,