hardwerkend, komen de afspraken na, degelijke uitvoering, Robert heeft goed werk geleverd en heeft echt gebuffeld om het af te krijgen
het vooroverleg en communicatie per mail heeft bij ons een zeer goede indruk gemaakt. Al het personeel waar we mee te maken hebben gehad komt vertrouwd en vakkundig over
Uitstekend advies, planning en plaatsing traject! Prima product, qua prijs / kwaliteit verhouding. Zeer vakkundige en aardige medewerkers.
Klantvriendelijk Afspraken nakomen Bellen tussentijds en ook na montage. Erg tevreden. vriendelijke groeten Dick en Teunie.v.d.Neut
Tijdens ons bezoek aan de showroom kregen wij een goede indruk van de producten van de Geldersche Houtbouw. Wij werden erg prettig en snel geholpen. De communicatie verliep erg duidelijk. Het plaatsen van de schuren verliep erg soepel en de monteurs waren netjes en hardwerkend. We kijken terug op een positieve samenwerking en zijn erg tevreden over het resultaat.
Verder goed, ziet er goed uit, veranda zoals verwacht.
goede communicatie, harde werkers, mooi resultaat.
Voor de tweede keer door Geldersche Houtbouw een schuur laten bouwen. Weer een mooi resultaat! Ze denken goed mee en komen afspraken volledig na. Gewoon leuk om mee samen te werken.
Geldersche Houtbouw heeft een uitstekend product geleverd met oog voor detail. Het doornemen van de vergunning-aanvraag en de gedetailleerde tekeningen hebben gezorgd voor een snelle vergunning verlening. De mogelijkheid om zelf de fundering te mogen verzorgen en mee te kunnen helpen met de opbouw waren geen enkel probleem. De samenwerking bij de opbouw is ook prettig verlopen.
Betrouwbaar bedrijf. Meedenkende werknemers,kijken niet op een uur om iets af te krijgen, leveren vakwerk !!!!! Kan niet anders zeggen als alles is naar wens verlopen.
Langs deze weg willen we jullie toch even laten weten dat we super tevreden zijn over de gehele gang van zaken omtrent de levering en plaatsing van onze kapschuur. Alles is uitgevoerd zoals we overeen zijn gekomen. We krijgen veel positieve reacties en het resultaat mag er zijn. Wil je ook Gerrit nog even bedanken. Hij is een vakman is en prettig om mee samen te werken. Nogmaal bedankt.
Goed en eerlijk advies vanaf het eerste contact. Onze schuur met overkapping is exact volgens onze wens getekend en werd in twee dagen tijd gezet! Prettig werken met zowel de directeur als de timmerlui. Echt een aanrader.
Geen
Absoluut, zeer tevreden! We zullen jullie zeker aanbevelen. Indien nodig mogen toekomstige klanten altijd bij ons komen kijken
Tijdens het plaatsen bleek er een klein foutje in de achterwand te zitten. Dit was Door ons niet eens opgemerkt. Dit is de dag na plaatsing direct al opgelost.
Leuk bedrijf met korte lijntjes, goed advies en een heel mooi eindproduct.
Na op internet een leuke kapschuur met overkapping te hebben gezien, zijn wij in de prachtige showroom geweest waar wij op een prettige manier zijn geholpen en de puntjes op de i konden zetten. De uitvoering was ook een goede ervaring met vriendelijk en vakkundige medewerkers die de hele schuur in minder dan een dag tijd in elkaar zetten.
afspraken werden goed nagekomen, zijn netjes en correct
Erg fijn bedrijf, goede kwaliteit. Medewerkers zeer vakbekwaam. Goed advies bij aankoop zeer prettige communicatie. Flexibele instelling. En door het lean concept goede prijs kwaliteit verhouding. Kan het iedereen aanraden.
Goede jonge vaklui, welke positief in hun werk staan. Mooie schuur gebouwd in giethoorn. Al met al aan te bevelen.
wij hebben een schuur met overkapping laten plaatsen waarmee wij zeer tevreden zijn! de verkoper (Aart) gaf ons een zeer goed advies over de plaatsbepaling van de schuur. de jongens die de schuur kwamen zetten waren e al vroeg en werkten heel hard. je kan goed zien dat ze erg veel ervaring hebben! toppie jongens, bedankt!
alles goed geregeld, goede begeleiding incl. "nazorg", alles boven verwachting!