Mooie schuur en vrij snel geleverd en perfect geplaatst. Prijs kwaliteit lijkt ook goed te zijn
Prima service, tijdens het hele proces wordt goed meegedacht, alles wordt duidelijk uitgelegd en afgesproken.
Meedenken met de wensen van klant,klantvriendelijk en goede feedback voor aanvang en tijdens bouw.
Prettige zaak en medewerkers
De medewerkers van de Geldersche Houtbouw waar wij mee te maken hebben gehad, waren zeer vakbekwaam, vriendelijk, netjes, beleefd en het zijn harde werkers. De afspraken die gemaakt zijn voorafgaand én tijdens de bouwwerkzaamheden zijn allemaal erg goed nagekomen.
We zijn heel blij met onze kapschuur. Het werd volgens plan gebouwd met goede en prettige vaklieden en prachtig eindresultaat.
Bij het allereerste contact een eerlijk en waardevol advies. Tijdens het bezoek een plezierig en duidelijk gesprek, en tijdens de bouw wederom plezierige vakmensen. Het zelfverzorgende van Geldersche Houtbouw (boot-transport, mobiele kraan en zelf logies verzorgen) is heel plezierig. Kortom, klasse!
Heldere afspraken en die vervolgens nakomen.
Ik ben steeds heel vriendelijk te woord gestaan. Met name het contact met Machiel de Keyzer heb ik als zeer positief ervaren. Op momenten dat ik met vragen zat, kon ik altijd op zijn support rekenen. Ik heb erg veel vertrouwen in Geldersche Houtbouw en heb het bedrijf al aangeraden bij mijn buren.
alles prima verlopen. Hij was zelf 45 min. te laat waardoor we best laat klaar waren. prima jongen die mee was.
Klantvriendelijk, meedenkend, attente nazorg. Vanaf het eerste bezoek tot en met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!
Prima service, klantvriendelijk. Prettig om mee te werken,. Komen afspraken goed na.
Een jong en enthousiast bedrijf welke geleid wordt door een ambitieuse jonge & flexibele ondernemer! Hij weet z,n collega's ( team medewerkers) het zelfde enthousiasme & vakmanschap mee te geven. Het product / medewerkers en prijs zijn top kwaliteit !!een aanbeveling waard!
Alles volgens afspraak geleverd. Werknemers zijn positief ingesteld en werken hard.
Vanaf het eerste contact een zeer prettige ervaring, duidelijk advies en geen verkooppraatje. De mannen die de schuur uiteindelijk hebben geplaatst zijn echte vakmannen, duidelijke communicatie en echt vakwerk.
Beoordeling spreekt voor zich.
We zijn heel blij met onze nieuwe schuur met overkapping. leuk geholpen.
Keurig afgewerkt
Er wordt goed met je meegedacht om tot een slim ontwerp te komen. De uitvoering is stipt volgens schema verlopen en ook eventuele opleverpunten worden netjes verholpen.
Op plezierige wijze samen bouwen / realiseren van een fraaie kapschuur. Mooie kwaliteit en fijne samenwerking.
Gewoon goed.
Netjes volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit, maatwerk volgens wensen en uitstekend advies. Top!
Heeeeele goede service, begripvol, meedenkend naar oplossingen, en tja het plaaatsen van het schuurtje heeeeeeeel goed gevoel over! Nogmaals bedankt en ga zeker zo door met zijn allen!