goede service, goed behandeld

Het is een mooie, degelijke schuur geworden

• Ervaring met: Schuur
  • Tips / verbeterpunten: Er waren niet genoeg dakpannen, nu zijn er ongeveer 10 dakpannen nageleverd en gelegd maar die verschillen van kleur met de rest van de dakpannen. Men zou dit nog oplossen. Ik hoop dat dat lukt.

goede service, goed behandeld

recht door zee. Nuchter en praktisch. Geen ge-OH. Jullie doen wat je zegt. Erg accuraat

• Ervaring met: Schuur
  • Tips / verbeterpunten: probeer ook wat meer eigentijdse ontwerpen. Als je zelf niets aangeeft krijg je ramen met roeden. Ik vond de contacten met de verschillende mensen erg plezierig

perfect, zeker aan te bevelen

Alles keurig volgens afspraak,en topadvies over lingerie Goos !!

• Flexibiliteit
  • U bent: vaker klant geweest

goede service, goed behandeld

Volgens afspraak op de datum de schuur geplaatst. De medewerkers waren vriendelijk en heel beleefd. Geheel volledig naar verwachting!

• Tips / verbeterpunten: Geen

goede service, goed behandeld

Vraag wordt snel een vakkundig omgezet op een opmaat gesneden advies. De plaatsing is snel en accuraat en ook de nazorg wordt niet vergeten. Uitstekende eerste ervaring.

• Ervaring met: Stal

• Flexibiliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Goed advies verkoopmedewerker. Werd direct tijd vrijgemaakt om eigen voorstel door te nemen. Tevens werd er direct een berekening en offerte gemaakt. Van de voortgang werden we goed op de hoogte gehouden. Div. Latere Aanpassingen aan het ontwerp waren mogelijk en direct verwerkt. Ter plekke werd er serieus en met vakmanschap gewerkt. Aanpassing tbv elektra werden direct meegenomen. Even nabellen of alles naar wens verlopen is maak het helemaal af. Al met al een zeer goede ervaring.

• Ervaring met: Prieel/overkapping
  • Tips / verbeterpunten: Geen groot issue. Men zou nog net iets netter kunnen werken. Nu lagen er af en toe overal materiaal en gereedschap op gras of in het zand. Wanneer dit op een vaste schone plek teruggelegd werd komt het nog wat professioneler over. Gevallen schroeven en materiaal en sigaretten peuken bleven liggen. Bij ons geen groot issue, maar jullie vragen zelf om verbeterpunten. Tip. Wanneer men een kraantje gebruikt even rij platen neerleggen zodat het gras nog minder beschadigd.

goede service, goed behandeld

Als je zelf een schets maakt van een nieuwe schuur, blijft het een verrassing hoe het er uiteindelijk gaat uitzien. Je ziet tekeningen en dat merk je dat het mooi wordt. Dan wordt de schuur gebouwd, staat hij daar en dan verbaas je je over het resultaat. Verbazingwekkend hoe snel het gebouwd verrijst en hoe mooi het er nu bij staat. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering een fantastische begeleiding door de mensen van Geldersche Houtbouw. Fijne samenwerking met Van der Bunt Hoveniers. En alles volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Bij ons eerste bezoek gelijk overtuigd door vriendelijk personeel en goed advies. Duidelijke afspraken gemaakt en alles is tot op de letter exact zo nagekomen. Onze "hut" is op de afgesproken data door twee vriendelijke timmerlieden vakkundig in elkaar gezet. Het resultaat is helemaal top.

• Ervaring met: Schuur met overkapping
  • Tips / verbeterpunten: Kan er op dit moment geen bedenken.

goede service, goed behandeld

De schuur met overkapping voldoet exact aan onze verwachtingen. Er was een probleem met lekkage, maar dat hebben jullie direct en goed opgelost. Compliment aan Henk van de Vliert

• Ervaring met: Schuur met overkapping
  • Tips / verbeterpunten: Een kleine tip om de schuur bij oplevering geveegd op te leveren. Nu lag er nog overal zaagsel ed.

goede service, goed behandeld

We vinden de Geldersche houtbouw een prettig en vakkundig bedrijf. De samenwerking hebben wij tevens als prettig en vakkundig beschouwd. Het plaatsen van de schuur was goed en binnen 1 dag gedaan. Aangezien de Geldersche houtbouw zelf geen poorten maakt, was er binnen het bedrijf wel iemand die dit kon. En deze poort werd ook dezelfde dag geplaatst. Gewoon toppie. Natuurlijk is deze schuur duurder dan er 1 van de schuren die je kunt kopen bij een doe het zelf zaak of tuincentrum, maar je hoeft geen standaard maat te nemen en de kwaliteit is veel beter. Dit bedrijf is gewoon een aanrader om een schuur door te laten maken en neer zetten

goede service, goed behandeld

Wij zijn uiterst tevreden over Geldersche Houtbouw! Prachtige schuur geplaatst met veranda. Het is een betrouwbaar bedrijf met klantvriendelijk personeel. (van de adviesgesprekken op kantoor tot en met het plaatsen van de schuur)

goede service, goed behandeld

keurig alle afspraken nagekomen, ruim de tijd genomen voor advies. Kleine wijzigingen in het ontwerp werden snel doorgevoerd. Plaatsen van de schuur ging snel en netjes. Aardige jongens, die de boel ook weer goed achtergelaten hebben.

• Ervaring met: Schuur
  • Tips / verbeterpunten: Aandacht besteden aan inbraakwerendheid van de schuur, meenemen in het adviesgesprek wat er mogelijk is. Voor ons nieuwe huis hebben we een inspectie tbv Politiekeurmerk veilig wonen laten uitvoeren en daarbij is ook de schuur meegenomen. Schuur scoorde matig/slecht op inbraakwerendheid. Wij hebben nu zelf bv maatregelen genomen tegen kerntrekken van het cilinderslot.

perfect, zeker aan te bevelen

De snelheid waarmee de schuur stond was super en de samenwerking en afstemming tussen de verschillende bedrijven prima in orde. Het personeel is zeer vriendelijk en gedreven, kijken niet op een uurtje meer bij het werken en leveren keurig werk af. Onze wensen zijn door Goos mooi in eerste tekening verwerkt. Later werd contact opgenomen omdat een bepaalde deur een lagere hoogte kreeg dan oorspronkelijk het plan was, dit was van onze kant geen probleem, maar we werden wel op de hoogte gebracht van deze wijziging.

• Tips / verbeterpunten: -

goede service, goed behandeld

Prettige mensen. Kunnen goed luisteren. Denken mee als er problemen zijn, buiten het gebouw zelf.

• Ervaring met: Overig
  • Tips / verbeterpunten: Afschilderen moet er ook bij kunnen!

goede service, goed behandeld

De mannen die hier gewerkt hebben hun uiterste best gedaan om het karwei af te krijgen. Van s'ochtends 07.00 uur tot 20.00 uur hebben zij hun ingezet.

• Ervaring met: Schuur
  • Tips / verbeterpunten: 1 nadeel ik vond ze erg veel roken.

goede service, goed behandeld

Goed concept met Prefab op maat gemaakte schuren. Jong bedrijf met bevlogen instelling

• Tips / verbeterpunten: geen

goede service, goed behandeld

Vanaf het allereerste contact werd goed geluisterd naar onze wensen en werd werd goed met ons meegedacht. En toen we onze plannen ineens wilden aanpasten, was dat ook geen enkel probleem. Goede communicatie en planning. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over het hele proces en het resultaat. Onze complimenten voor Geldersche Houtbouw.

• Ervaring met: Schuur met overkapping|Prieel/overkapping
  • Tips / verbeterpunten: Geen.

goede service, goed behandeld

Prettige mensen en goede coördinatie tussen de verschillende onderdelen van de bouw

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een ervaring! Van het advies en tekenwerk tot en met de planning, realisatie en service. Een fantastisch concept waarbij advies, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan en HB altijd open staat voor meedenken in het realiseren van onze wensen. In specifiek; Aart, je hebt ons fantastisch geholpen bij het voor traject en de mannen van de uitvoering hebben ondanks weer en wind in ruim twee dagen een fantastisch resultaat neergezet. Al met al kan ik het zonder twijfel iedereen aanraden!

• Tips / verbeterpunten: Ga zo door

• Advies N.v.t.

goede service, goed behandeld

(te) lange levertijden. Weinig mogelijkheden om te schuiven. Stevige prijsstelling.

goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, dat achter hun product staat. Ben blij met het uiteindelijke resultaat.

• Ervaring met: Schuur|Schuur met overkapping

de Vang 3