Zeer vakkundig bedrijf. Personeel is vriendelijk en betrokken. Daarnaast denken ze ook met je mee en stellen ze zich flexibel op
Prettig goed advies en vakwerk geleverd op de afgesproken tijd
Het eindresultaat is een prachtige schuur. Machiel was erg prettig in het contact en het bedrijf wilde meedenken en was flexibel waar het ging om de haast die we er mee hadden ivm verhuizen.
Geen
We hebben een casco woning laten maken en plaatsen door Geldersche houtbouw. Geldersche houtbouw doet wat het belooft. Allereerst is het al heel duidelijk wat het aanbod is. In de showroom zijn de constructies, de houtsoorten, type kozijnen, verbindingen, dakpannen etc. al te zien. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De afdeling verkoop is heel goed op de hoogte van het product. Al onze vragen werden vrijwel direct beantwoord (niet eerst uitzoeken of 'we komen er nog op terug'. Nee, meteen helder en duidelijk. Ook op vragen via email vrij snel antwoord. Geldersche houtbouw neemt twijfels weg, komen afspraken na en de werken gewoon hard. Plaatsing ging ook heel voorspoedig. Beschadigingen en/of dingetjes die nog niet helemaal goed waren zijn door Geldersche Houtbouw herstelt nog voordat wij er iets van konden zeggen. Zeer betrouwbaar! Zeer goede afwerking. Een heel goed en mooi product. Hulde aan iedereen die er aan gewerkt heeft. Speciale dank aan de bouwers die bij 35 graden in de zon gewoon keihard door werkten. Dank aan Henk voor alle adviezen en antwoorden. Geldersche Houtbouw is een absolute aanrader. Wij zeggen thuis nog steeds tegen elkaar dat we zo'n goede keuze hebben gemaakt door met Geldersche houtbouw in zee te gaan.
Beetje met tijd vertraging begonnen maar verder alles goed verlopen.
Vanaf het eerste contact met medewerkers van Geldersche Houtbouw tot en met de aflevering van ons tuinhuis/overkapping hebben we alleen maar positieve ervaring. Wat ze maken is mooi en degelijk. Ze zijn duidelijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden en ze komen hun afspraken na.
Buitengewoon goed en fijn contact gehad tijdens de keuze en bouw van onze schuur! Ook na een paar kleine probleempjes direct en adequaat gereageerd en topservice geleverd! Ga zo door met het leveren van zulke service!
Goed en meedenkend advies gekregen over het ontwerp van onze schuur met overkapping. Tijdens de plaatsing wat tegenslag gehad ( de kraan was kapot op de eerste dag) maar door de medewerkers van de buitendienst fantastisch opgelost en de schuur nog binnen de afgesproken tijd geplaats
Gezien de goede ervaringen die we hadden bij de aankoop van onze vorige schuur, hebben we ditmaal weer voor Geldersche houtbouw gekozen. Dat ze het nog steeds kunnen hebben ze weer bewezen! Vanaf advies tot plaatsen verdienen ze een dikke pluim!
Van idee tot uitwerking wordt meegedacht, ook als de klantwens veranderd tussendoor. Vriendelijk en professioneel!
Mooi product, hoge kwaliteit, degelijk bedrijf. Heel blij met het eindresultaat.
Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd geluisterd naar onze wensen en we kregen het juiste advies. Het model wat wij zochten stond buiten opgesteld en dat maakte de keuze voor ons wel heel makkelijk. Toen wij de beslissing genomen hadden ging alles in een stroomversnelling en kregen wij een strak opgestelde planning. In een voor ons razend tempo is de schuur met overkapping en carport geplaatst. Echt top. Ook de medewerkers van Geldersche Houtbouw verdienen een pluim! Ze waren soms nog kritischer dan ons en dat wil heel wat zeggen. Wij genieten inmiddels al vele dagen van onze nieuwbouw.
Erg tevreden,misschien een aandachtspunt fundering tekening beter gedateerd (foto’s en maten)
Prettig geholpen door Machiel de Keijzer. Het eindresultaat mag er zijn.
Boven verwachting geslaagde aanschaf. Chapeau!
De aankoop gaat goed, wordt duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.
denken goed mee. je bent geen nummer zeer betrokken medewerkers met liefde voor het vak Komen afspraken goed na. zeer prettige ervaring
Strak geregeld, slagvaardig,
We zijn met jullie in contact gekomen, omdat jullie 2 jaar geleden een schuur hebben geplaatst in onze buurt. We hebben aangebeld en gevraagd naar de leverancier. 2 jaar later liepen we bij jullie naar binnen en hadden een uitstekend gesprek met Machiel. Hij is kundig, heeft veel sales ervaring en kan daardoor meteen prettig schakelen. En niet onbelangrijk, een vleugje humor haha. Hij nam ons ook mee voor een korte rondleiding en dat was top. Geef die man aan het eind van het jaar maar weer opslag! Het plaatsen verliep ook prima. Hele aardige heren die zeer kundig waren en flexibel. Ze wouden met alles helpen en dat heeft bijgedragen aan het hele goede gevoel dat we al hadden bij jullie club. Ik zeg het voort en beveel jullie met een gerust hart aan bij bekenden. Bedankt voor de prettige samenwerking!!
Een goed adviesgesprek gehad, de schuur is precies geworden zoals wij hem wilden. Plaatsing is perfect volgens afspraak verlopen en de schuur staat uitstekend!
Super geholpen en geadviseerd in de showroom, complimenten voor Wilbert die alles super heeft begeleid en goed heeft geadviseerd. Materialen e.d. zijn goed geregeld en voorzien. Kortom alleen maar complimenten, het resultaat is ook precies wat we voor ogen hadden en voldoet op alle punten aan hetgeen we verwachtten.
Na een communicatie foutje over de kleur staat er een mooie schuur, die voor ons aan alle verwachtingen voldoet. De kleur wordt nog wel aangepakt door onszelf, maar wij zijn reuze content over Geldersche Houtbouw. Snelle vakkundige en vriendelijke mensen die de afspraken nakomen. Van het begin tot het eind een fijne samenwerking.