alles zeer correct behandeld en gedaan
vakkundig bedrijf dat een goed product levert
degelijk werk door vaklui
Buitengewoon mooie en solide schuur, waar we al veel positieve reacties op hebben gekregen. Communicatie en planning was ook uitstekend verzorgd wat mij betreft.
Fatsoenlijke, servicegerichte medewerkers die hard werken en geen rommel achterlaten.
Een heerlijk bedrijf om mee te werken. Leuke mensen en dito vakmanschap. Een aanrader voor iedereen die een kap / schuur of iets dergelijks wil maken. Prijs kwaliteit is top! Heel blij mee.
mooi ontwerp & strak werk
Het soort overkapping met vlonder dat wij wilden is niet de specialiteit van Geldersche Houtbouw, maar in overleg heeft Evert Van Roekel en diens mannen namens en onder de voorwaarden van Geldersche Houtbouw een prima product neergezet.
Prettige samenwerking, correcte afhandeling en prachtig resultaat!!
In zeer korte (doorloop)tijd hebben we een kwalitatief hoogwaardige schuur neergezet bij ons vakantieverblijf in Ouddorp. Met name de zorg na afloop was zeer flexibel en goed. En in de aanloop contact met Henk, daarna met Alex, de tekenaar, daarna met het bouwbedrijf Van Ee voor de fundering, met de vakmannen zelf vervolgens tijdens de 4 dgn bouw.
Heel prettig bedrijf met hard werkende vakmensen! Mooi en kwalitatief goed product
robuuste bouw en vriendelijk en vakkundig personeel
we werden op een prettige manier geadviseerd, ze hadden alle tijd voor ons. Verder bekwaam en heel vriendelijk personeel. er was van alles te overleggen. een super team!!!!
Keurig bedrijf die afspraken nakomen en meedenken met de situatie. Ook aandragen van alternatieven zodat ieder binnen budget een mooi eindproduct krijgt. De werkers die wij op locatie hadden, geweldige mensen!
Uitstekende communicatie. Betrouwbaar en stipt wat betreft afspraken. We wilden daar wel een 10 voor geven. Een mooie schuur met overkapping in door ons gewenste stijl.
heerlijk om weer eens met een bedrijf te werken. die wel; hun afspraken na komen en vakwerk leveren . heel netjes afgeleverd en fijn contact.
Er is ruim voldoende meegedacht aan onze wensen en de invulling daar aan. er volgde al snel een 2e afspraak om het geheel nog eens met elkaar door te spreken. en de overeenkomst te tekenen. Hierna is het contact via E.v.Roekel gegaan die de bouw van onze schuur heeft uitgevoerd en gecoördineerd. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren, eerste klas vakman!!
Na jarenlang te hebben gedaan met een slecht, oud en klein schuurtje, zijn we blij met eindelijk een échte schuur. Een mooi, sfeervol ontwerp waarvan onze achtertuin enorm opknapt. En wat een ruimte.
Netjes gewerkt. Degelijke bouw
mooie schuur zeer goed verlopen
Denken goed mee in de ontwerpfase Veel mogelijk Duidelijke instructies voor fundering Goed bereikbaar via mail en telefoon Snelle reactie op vragen Flexibel mbt tot veranderingen in het proces. Meerwerk kon een dag later al. Een bedrijf die uit gaat van de mogelijkheden. Een volgende schuur zou ik zeker hier weer kopen!
Eigenlijk is alles prima verlopen. Wat met name fijn was dat bouwers zelf kwaliteit goed in hielden. Er waren een paar planken en een balk beschadigd, die werden voordat we er zelf om moesten vragen al vervangen.
Wij zijn erg tevreden over wijze van meedenken, het bouwen en de nazorg.
Het resultaat is mooi geworden. Precies hoe wij het wilden. De schuur is wel veel kleiner dan de vorige, dus vanaf nu moeten we Marie Kondo in ere houden.