Fantastisch mooie stal gebouwd, we zijn dik tevreden over het eindresultaat!

Wij hadden het verzoek om dingen zelf te doen ivm verminderen van de totaalprijs. GH denkt hier erg fijn in mee! We konden tijdens het proces altijd bellen voor vragen. Als het antwoord er niet gelijk was, kregen we het vaak dezelfde dag nog terug. Na het plaatsen van de stal, bleek er een foutje te zijn gemaakt met het berekenen van de daklengte, er kon geen dakgoot onder geplaatst worden ivm te weinig overstek van de dakpannen. Na gepuzzel en heen-en-weer bellen/ mailen, zijn we uiteindelijk tot een oplossing gekomen waar we allen tevreden over zijn! Het dak is enkele centimeters ingekort, waardoor de dakpan nu mooi in de goot valt. Waar gehakt wordt, vallen spaanders, maar GH heeft dit fijn opgelost voor ons. Dik tevreden dus! Raden wij het aan of zouden we het nog een keer zo doen? Zeker weten :)

Uitstekende service en product

Het voortraject was prettig. André dacht mee en hielp ons een goede keuze tot in de puntjes te maken. Henk heeft de voorbereidingsfase top georganiseerd en prima met de hovenier afgestemd om alles in één keer netjes op te kunnen leveren. De jongens van zowel GHB als Bunt hebben alles - fundering, houten schuur en bestrating en beplanting eromheen - uitstekend opgeleverd. Ben erg tevreden. Zeer aan te bevelen!

Van begin tot eind een prettig Firma om zaken mee te doen

Vanaf ons eerste gesprek in de showroom werd er met ons meegedacht en aan onze wensen voldaan. We hebben hier een goed advies van Jaap Jan gekregen en ook werd er een datum op korte termijn gezocht. De plaatsing van onze veranda/schuur verliep vlekkeloos en ook deze heren kwamen met zeer bruikbare tips. Kortom, een zekere aanrader. Hans Wansink

Komen afspraken na!

Wij zijn zeer tevreden. Goed advies, prima uitvoering en prima afstemming tijdens de uitvoering. Wij kunnen hen van harte aanbevelen

Herstel werkzaamheden dakgoot

Snel gereageerd, snel ingepland en snel en gedegen opgelost. Echt grote klasse.

Goed advies, goede voorbereiding en uitstekende uitvoering. Vakbekwame en vriendelijke mensen.

Perfecto

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe schuur inclusief overkapping. De bouwstijl/architectuur van Geldersche houtbouw onderscheid zich van de concurrent. Prijs technisch gezien was Geldersche houtbouw ook de beste optie. Alles is precies naar wens verlopen. Afspraken werden nagekomen. Daarnaast complimenten voor de zeer vriendelijke vakmannen tijdens de korte bouwperiode van slechts drie dagen.

Van aankoop tot plaatsing van de schuur prima geregeld

Van aankoop tot plaatsing van de schuur prima geregeld

Zeer goede kwaliteit, goede communicatie, denken goed mee

Wij liepen zonder afspraak de showroom binnen. Wilbert had op dat moment geen afspraak en maakte tijd voor ons vrij om te kijken naar onze wensen en mogelijkheden. Het is echt een professioneel bedrijf dat meedenkt in de wensen van de klant. Wij hebben door hen een overkapping aan een bestaande schuur laten plaatsen. Wij zijn enorm tevreden over het resultaat. Zeer vakkundige mensen die de tijd voor je nemen, aanbouw is van zeer goede kwaliteit. Ook onderaannemers waar zij mee werken zijn goed en vriendelijk. Alles snel en super goed geregeld. Absoluut een aanrader!

De Geldersche Houtbouw is een bedrijf wat afspraken nakomt, vriendelijk personeel heeft en een mooi

In Kootwijkerbroek staat een mooie showroom waar je samen met de verkopers een schuur naar wens kan kopen. Het bouwproces kost je als koper weinig energie, de afspraken worden nagekomen en er wordt in korte tijd een schuur van goede kwaliteit afgeleverd.

Prachtige garage geplaatst

Wij zijn zeer tevreden met de onlangs geplaatste garage. Het was heel prettig dat het bouwproces zo snel en efficiënt verliep. Uitstekende kwaliteit van gebruikte materialen. De communicatie met verschillende functionarissen van Gelderse Houtbouw was uitstekend en effectief. Goede prijs. Kan het iedereen aanbevelen.

Mooie garage goed contact met Goos kwaliteit prijs verhouding goed!!

zeer prettige ervaring in het contact en een prachtig product geleverd

Ons bezoek aan de showroom hebben wij als positief ervaren. We werden prettig en professioneel ontvangen. Ook samen met een medewerker het ontwerpen was prettig. We hebben een aantal keer van ontwerp gewisseld maar toe we er uit waren was alles snel geregeld. Ook het plaatsten, fundering en het tuinhuis zelf. Alles was binnen 4 dagen op z'n plaats. In een woord, goed.

Kwaliteit bedrijf dat meedenkt

Kan niets anders zeggen dan super gedaan. Met een idee en ruwe schets op pad heeft Erik ons super geholpen om tot een mooi ontwerp te komen. Ook later, in het meer passend maken voor onze budget heeft hij mee gedacht. Gebruik maken van tweedehands dakpannen werd een oplossing en hebben we ook daar ondersteuning in gekregen. Het leveren van de schuur ging geheel volgens de gemaakte tijdsplanning. Ook de mannen van de bouw hebben keurig werk afgeleverd. We hebben binnen een relatieve korte tijd een geweldige schuur staan van een super kwaliteit.

fantastisch

super vriendelijk en vakkundig

gewoon heel tevreden met het resultaat

gewoon heel tevreden met het resultaat

Prettig contact, van ontwerp tot en met bouw prima verlopen!

Ik kwam door een advertentie in Landleven terecht bij de Geldersche Houtbouw. Mijn ontwerpschets werd overgenomen en waar nodig aangepast. Het uitzetten en plaatsen verliep prima, ook een naderhand moeizaam sluitende deur werd netjes en vlot opgelost. Kortom wij zijn zeer tevreden!

Een prachtig bedrijf met kwaliteit!

Al lang waren we op zoek naar een overkapping. Bij toeval kwamen wij bij dit bedrijf terecht. Zij hebben wat wij zochten: Vakmanschap, kwaliteit en gastvrij!!!

Zeer vakkundig en mee denkend

Onze ervaring bij aankomst zeer klantvriendelijk.Een rondleiding in de fabriek gehad waar alles in delen wordt gemaakt dat hebben ze super voor elkaarNemen alle tijd om samen onze wensen door te nemen.Als ze komen plaatsen in 1 dag staat de kapschuur er.De bouwers zijn alle zeer vriendelijk en weten wat ze doen.Ze gebruiken mooie hout soorten.De bouwers hebben zelfs onze tv beugel op gehangen.Een bedrijf waarvan alles klopt zeker aan te bevelen om er een kijkje te nemen .Onze ervaring is Top te noemen.

UItstekend!

Bij het bezoek aan de showroom en naastgelegen fabriek kregen we een goede indruk van het bedrijf en de kwaliteit waarvoor ze staan. Van begin tot eind is alles uitstekend verlopen. Heldere communicatie, deskundige mensen, maatwerk en uiteindelijk een goede en vlotte realistatie. Er staat een fraaie schuur waar we veel plezier aan gaan beleven. Isoleren en aanleg electiriciteit doen wij zelf, maar dat is onze eigen keuze. Geldersche Houtbouw kan dat ook verzorgen. De onderaannemers die inschakeld werden, ondere andere Bunt Hoveniers voor het grondwerk en fundering en Hardeman Dak en Timmerwerken voor de dakbedekking, waren goed op de hoogte van hetgeen de bedoeling was en hebben ook uitstekende kwaliteit geleverd. Ik heb geen verbeterpunten voor GB of de onderaannemers. Gewoon zorgeloos bouwen met uitstekende kwaliteit.

Een geweldig eindresultaat!

Wij hebben een hele goede ervaring, vanaf het moment dat we de showroom binnen liepen, tot levering. We zaten gellijk aan tafel met de juiste mensen en hadden binnen no time de tekening en de offerte in de mail. Er werd goed meegedacht en rekening gehouden met ons budget. Afspraken worden goed nagekomen, de jongens die het kwamen zetten waren top en niet te vergeten staat er in een dag een prachtige schuur! Groet Karien

Van begin tot eind goed

Alles klopte. Ontvangst, rondleiding werk -plaatst waardoor we een goed beeld kregen van de werkwijze, meedenken met ons als klant, tekeningen, snelheid van plaatsen. Gewoon prima. En hij staat geweldig!

Doen wat ze hebben afgesproken

En als er dan eens mis gaat, lossen ze het op.

Uitstekende service, vriendelijke en vlot geholpen.

- Klantvriendelijk - Meedenken met klant - Snelle levering - Goede communicatie, ook na levering - Onduidelijkheden goed opgelost - Mooi product!

Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen.

Plezierige contacten, het nakomen van afspraken, vakkundige en gemotiveerde medewerkers en uiteindelijk een prachtig resultaat. Wij bevelen dit bedrijf bij iedereen aan!

de Vang 3

3774 SL Kootwijkerbroek