Filters

9

Prettige communicatie, goede service en een mooi product neergezet!

Prettige communicatie, goede service en een mooi product neergezet!

 • Aanbevelen? Ja
10

Service waar je blij van wordt!

De medewerkers van de Geldersche Houtbouw hebben ons het hele traject super goed geholpen. Het begon in de showroom waar we keurig te woord zijn gestaan. Alle medewerkers die hebben bijgedragen aan de bouw van onze schuur/ tiny house waren representatief, betrokken en hulpvaardig. Dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
8

Het is nu fijn wonen

Van alleen ruwe betonvloer naar een volledig afgewerkte woning voor ons gezin van 5 in slechts 2 maanden. Alle betrokken medewerkers en onderaannemer van EE hebben we als vakkundig en hulpvaardig ervaren. In zo’n bouwperiode, waarin we zelf ook nog over moesten huizen, is het prettig als e.e.a. soepel loopt. Daarnaast kunnen we zeggen dat het heerlijk wonen is een houten gebouw. Het klimaat is zeer aangenaam en voelt heel prettig aan. Nu, medio November, hebben we nog steeds de aangelegde vloerverwarming en gaskachel nog niet hoeven te gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vakkundige en betrouwbare bouwpartner. Bovenal flexibel en gebruiker gericht.

Belangrijkste ervaring: Alhoewel uitgedachte gebouwvormen en gebouwconcepten, ook zeer gericht op de specifieke klantwensen. Afwijkingen op de standaard maatvoering en gebouwvorm wordt in het proces meegenomen. Flexibel en vakkundig. Planning wordt gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goed

Na lang zoeken en op google hebben wij de Geldersche houtbouw gevonden in Koowijkerbroek. Daar naar toe en hartelijk ontvangen door de heer Jaap van Ginkel onze eerste indruk een goed en solide bedrijf met een mooie showroom. Onze plannen bekendgemaakt met onze wensen de heer van Ginkel had hier en daar nog wel belangrijke aan vullingen en ideeën. Op de afgesproken dag kwamen ze de schuur met overkapping plaatsen. De medewerkers van de houtbouw werken netjes en staan open suggesties. Problemen die er voordoen worden netjes en in overleg uitgevoerd met project leider Herbert de Weerd. Al met al kan ik u de Geldersche houtbouw aanbevelen als u een schuur en of overkapping willen laten bouwen. Goed en degelijk materiaal en er wordt netjes gewerkt. Familie van den Bogerd Bleiswijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Afspraken keurig nagekomen

Plezierige samenwerking

 • Aanbevelen? Ja
10

een zeer tevreden klant

Op advies van een eerdere klant kwamen wij bij dit bedrijf. Complimenten voor het verkoopgesprek, de soepele verwerking van de ontwerpaanpassingen en het plaatsen van de schuur. In drie dagen was de klus geklaard. netjes en professioneel. Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Diverse "kijkers" van de schuur hebben we reeds doorverwezen naar Geldersche Houtbouw.

 • Aanbevelen? Ja
10

Denken goed mee en leveren kwaliteit

Doen wat ze zeggen, vriendelijk en een mooi eind resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

Er wordt goed meegedacht in het offereproces

Toen wij voor het eerst bij Geldersche Houtbouw kwamen heeft Aart echt de tijd genomen om onze wensen te inventariseren en op basis hiervan samen met ons een ontwerp gemaakt. Hij dacht ook goed mee in de budgetkeuzes. Qua uitvoering is onze schuur met carport helemaal naar wens. De communicatie over en de plaatsing zelf zijn vlot en soepel verlopen. Wat ons betreft is Geldersche Houtbouw dus zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige producten van vakmensen

Prachtige veranda (tuinkamer) laten maken door deze vakmensen. Hebben verstand van zaken en kunnen goed meedenken over het ontwerp. Werk ter plaatste was dankzij het voorwerk in de werkplaats met circa 3 dagen geregeld en weinig schade aan de tuin om alles weer netjes te maken. Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

dik tevreden

Vanaf het eerste verkoopgesprek tot en met de plaatsing van de schuur (en alle fases die daartussen zitten) verliep het proces zeer naar mijn zin. Er wordt goed meegedacht. Zowel bij de ontwikkeling als bij de plaatsing zelf. De uitstekende communicatie met de klant is een sterk punt van de Geldersche Houtbouw. Afspraken worden nagekomen; geen vervelende verrassingen. Ter plaatse verliep de bouw op rolletjes. De mannen gingen serieus en kundig te werk, en onderhielden steeds goed contact met mij. De prijs die werd betaald past bij de kwaliteit van het gebodene. Als u zorgeloos van A tot Z 'bediend' wilt worden; ga daar eens heen voor een bak koffie; u zult onder de indruk zijn van de professionaliteit van dit bedrijf! Kundige en correcte mensen; allemaal op de juiste positie.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en nette oplevering

Het resultaat van het buitenverblijf is prima. Verbetering zou kunnen zijn om de informatie met betrekking tot de constructie beter te voorzien. Hierbij was niet in één keer duidelijk hoe de fundering precies geconstrueerd moest worden op een bestaande funderingsplaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top.

Goed ontwerp, goede afspraken en prima uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Afspraak is afspraak!

Begin April hebben we samen met verkoper Erik Verbeek een mooie schuur geschetst. In goed overleg een planning uitgewerkt en mid augustus zijn we gestart met de bouw. Geldersche Houtbouw werkt met diverse onderaannemers voor fundering, beton vloer en aftimmerwerk, maar dat waren een voor een vakmannen! Er wordt netjes gewerkt en topkwaliteit geleverd. Enig verbeterpunt is coördinatie en communicatie. We hadden soms het gevoel zelf de olie in de machine te zijn. Maar met dit eindresultaat nemen we dat graag voor lief!

 • Aanbevelen? Ja
7

correct en goede kwaliteit en afwerking

soepel met aanpassingen in ontwerp en uitvoerings fase.Afwerking prima, Afbouw periode te lang Zeer ruime inspraak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Na een bezoek in de showroom en ook de werkplaats was ik eigenlijk al wel een beetje om. Vanuit een model op de site zijn een aantal aanpassingen aangegeven en die zijn keurig verwerkt. Ook werkte men mee aan mijn wens om de afbouw zelf te kunnen doen. De fundering heb ik helemaal zelf gemaakt. Met stijgende verbazing hebben we staan te kijken hoe snel alles in elkaar werd gezet. En nu hij eenmaal staat zijn we er maar wat blij mee. Positieve punten: In verband met de zelfbouw heel goed bereikbaar voor vragen, gebruikte materialen top en fantastisch afbouwteam bij de oplevering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste in hun branche!!

Ze nemen je aan de hand en leiden je door het hele proces van het bouwen van een prachtig pand! Vanaf het moment van het eerste gesprek tot de realisatie van je droomhuis wordt je ondersteunt, hun eigen ontwerpafdeling weet exact je wensen om te zetten in een prachtig ontwerp en de managers van de uitvoering realiseren al je wensen. Speciaal hebben wij de eerste ontvangst op hun kantoor en het warm welkom als bijzonder ervaren, je komt met een verwachting en je gaat als een super tevreden stel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel bedrijf

Wij hebben ons huis en schuur laten bouwen door de Gelderse Houtbouw. Heel erg goed geholpen door Wilbert die ons heeft geholpen met alle keuzes en hierdoor onze droom werkelijkheid heeft laten worden. Ook tijdens de bouw hebben de mannen kei hard en netjes gewerkt. Zeer tevreden hierover en raad mensen zeker Gelderse Houtbouw aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en vakkundig!

Een schuur en overkapping laten plaatsen dit jaar en erg tevreden over het eindresultaat. Nadat alles stond waren er nog twee rustpunten, maar deze werden snel opgelost!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie, fijn meegedacht en een heel gaaf resultaat!

Een half jaar geleden is onze schuur met carport geplaatst. Een aantal maanden daarvoor hebben wij tijdens een bezoek aan de showroom veel inspiratie op gedaan en zijn we ook direct gaan zitten om de plannen concreter te maken. Na de visualisatie die wij daarna hebben ontvangen waren wij om. En een aantal maanden later is deze snel en vakkundig geplaatst. Echt een goede service, en ontzettend blij met het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
8

Geldersche Houtbouw is een top bedrijf

Vriendelijke verkoper, fijn personeel en de gemaakte afspraken worden nagekomen en natuurlijk met een mooi eindresultaat, een schitterende kapschuur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte dienstverlening!

Vakkundig. Goed meedenkend in het voortraject. Flexibele en perfecte uitvoering. Fijne mensen om mee te werken van grondbewerking tot finale plaatsing en afwerking en natuurlijk zeer blij met het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goed goed begeleid komt afspraken na

zeer goed goed begeleid komt afspraken na goede kwaliteit vriendelijke en ervaren bouwers

 • Aanbevelen? Ja
10

Van ontwerp tot oplevering, grandioos tevreden!

Onze oude schuur was dringend aan vervanging toe, en bij het rondkijken op internet veel leuke ideeën opgedaan, maar je ziet door de bomen het bos niet meer op diverse websites. Onduidelijke uitleg, vage beschrijvingen en uiteindelijk weet je niet meer goed waar je nu moet starten. Eenmaal aangekomen op de website van de Geldersche Houtbouw gaat er een wereld voor je open. Duidelijke foto's, heldere rubrieken met prachtige bouwwerken. We hebben een afspraak gemaakt en Jaap heeft ons zeer goed ontvangen en ons aan de hand van onze wensen een goede tekening gecreëerd. Na wat aanpassingen waarbij goed geluisterd werd naar specifieke wensen hebben wij een uitgebreide rondleiding gekregen in de diverse afdelingen bij de Geldersche Houtbouw. Voor ons was dat fijn om zo een goede indruk te krijgen van het totale bedrijf. De opdracht werd snel gegund en in de daarop volgende periode werd de door ons ontworpen schuur in prefab helemaal geassembleerd. Na de sloop van onze oude schuur, heeft de onderaannemer Schothorst de fundering gelegd, ook weer vakwerk. Nette bestrating in no-time en superstrak aangelegd. Keurig werk en alle restafval meegenomen. De week daarop werd de schuur in delen per hijskraan in onze achtertuin getakeld, prachtig om te zien hoe een klein team vakmensen je droomschuur neerzet. Het getekende 3D model staat dan ineens achter in je tuin, en in werkelijkheid nog mooier dan de tekening zelf. Een paar steekwoorden voor de Geldersche Houtbouw; vakmensen, service, kwaliteit, klantgericht, luistervaardigheid, oog voor detail. We zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen, van eerste kennismaking tot en met de oplevering met controle. Nu genieten van ons nieuwe houten bijgebouw waar we nog jaren van hopen te genieten! Geldersche Houtbouw: dank voor alles. Een dikke 10 !!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne partij om mee te werken!

Prima bedrijf. Komen afspraken na. Werken netjes. 1 Opleverpuntje was binnen 1 week geregeld! Aan te raden voor serieus geïntresseerden!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd