Filters

9

Mooi vakkundig product geleverd

We zijn bij aanvang heel goed geholpen met de keuze voor onze huidige aanbouw. Gedurende het traject was de communicatie helaas niet optimaal. Maar het bedrijf heeft vakmensen in dienst en we zijn elke dag blij met onze aankoop!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rondom een uitstekend bedrijf

Wij zijn een duits echtpaar dat Samen Met GH een Oud klein vakantiehuis heeft vervangen door een nieuw moderner houten huis van twee verdiepingen met een heel groot raam. De meilijkheden van taal en Afstand werden gemakkelijk overwonnen. Hartwlijk Dank.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

Van het eerste contact tot aan de oplevering erg tevreden. Een klein aandachtspuntje...de oplevering heeft telefonisch plaats gevonden. Persoonlijk contact ter plaatse zou fijn geweest zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn en vriendelijk bedrijf

Hele goede communicatie. Men hield zich aan de data en afspraken. Snelle en nette afwerking. Vriendelijk personeel van verschillende bedrijven. Hulpvaardig en meedenkend.

 • Aanbevelen? Ja
8

Aan te bevelen

Mijn ervaring met de Gelderse Houtbouw was prettig van af het begin tot het eindresultaat dat er een prachtige schuur stond C v d Stelt

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed contact van A tot Z met een prachtige vakantiewoning als resultaat!

Via een open dag een eerste kennismaking gehad en vanuit daar in meerdere gesprekken tot een ontwerp naar onze wensen en budget gekomen. Meedenkend, ook tijdens bouwproces. Aanpassingen werden flexibel doorgevoerd. Service nadien zonder problemen. Zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van A tot Z TOP

Fijne mensen die luisteren wat je wil. Meedenkend en voorbeelden te over wat er kan en wat de mogelijkheden zijn. Mooie tekening. Fijne werkvoorbereider en echte vakmensen in de uitvoering. Echt super tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima werk geleverd en alles volgens plan

Goede adviezen voor onze berging annex veranda. Alles is volgens plan gedaan en het staat er mooi bij. Naast dat er netjes gewerkt is waren de vaklui ook gewoon aardig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Nette medewerkers

Mooie kapschuur, nette mensen van de verkoop en plaatsing. Planning vwb bouwtijd klopte niet helemaal. Afwerking in eerste instantie niet helemaal netjes. Goten hingen gekanteld en betimmering achterwand liep scheef. Is later wel opgelost. Nu blij met het bouwwerk !

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer fijn bedrijf

Goed geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe schuur zeer blij mee. Ze hebben een mooie schuur gebouwd. De vooraf bepaalde planning was niet helemaal goed gegaan wegens drukte maar is daarna helemaal goed gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top! Een prachtige B&B plezierige samenwerking.

Er is bij ons een prachtige B&B gebouwd. Plezierige ervaring en professionele mensen gebouwd. Communicatie verliep goed. Altijd leuk om mensen over de vloer te hebben die plezier in hun werk hebben. Geldersche Houtbouw is een aanrader. Van begin tot het eind.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geldersche Houtbouw is een prima bedrijf.

De contacten zijn goed en plezierig. De afspraken worden nagekomen. De bouwers van de schuur zijn vriendelijk, behulpzaam en kundig. De schuurt ziet er prima uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super mooi buitenverblijf van de Geldersche Houtbouw

Ik kan Geldersche Houtbouw ten zeerste aanbevelen! We hebben onlangs een nieuw buitenverblijf laten plaatsen in onze tuin en vanaf het eerste gesprek met de verkoper tot de laatste dag van de plaatsing was de ervaring uitstekend. De vakmensen van Geldersche Houtbouw leveren echt topkwaliteit. Ze zijn zeer bekwaam in hun vak en hebben ons buitenverblijf prachtig gebouwd. Het vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk detail. Bovendien was het overleg met de planning ook zeer goed. Ze waren altijd bereid om naar onze wensen te luisteren en gaven deskundig advies. Het hele proces verliep soepel en efficiënt. Het team werkte professioneel en met oog voor detail. Ze waren vriendelijk en beleefd, en altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden. Het resultaat overtrof onze verwachtingen en we zijn ontzettend blij met ons nieuwe buitenverblijf. Als je op zoek bent naar houtbouw van hoge kwaliteit en een uitstekende service, dan is Geldersche Houtbouw absoluut de juiste keuze. Bedankt voor de geweldige ervaring en het prachtige buitenverblijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, vakkundig, netjes en servicegericht

Op een fijne manier kunnen samenwerken met de Geldersche Houtbouw. Uiteindelijk een mooi resultaat waar wij zeer tevreden over zijn. Communicatie is goed en afspraken worden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden

GHB is flexibel in ontwerp en realisatie. Planning liep goed. Vriendelijke mensen en resultaat mag gezien worden. Eventuele onvolkomenheden werden adequaat opgelost. We zijn heel blij met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
8

kwilitatief solide bijgebouw, goede communicatie tijdens het gehele traject.

verkoop traject was prima, er werd goed geluisterd.

 • Aanbevelen? Ja
10

De 2 de schuur laten bouwen door de Geldersch Houtbouw en hij is weer prachtig geworden.

We kunnen niet anders zeggen dan een geweldig bedrijf denken met je mee. Alles is prima en netjes gedaan wij zijn er wederom heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een betrouwbaar en fijn bedrijf die zijn afspraak komt.

Wij hebben jongstleden een schuur met veranda besteld en vanaf het begin tot het eind is dit vlekkeloos verlopen. Solide bouw en netjes geïnstalleerd. Een fijne ervaring en goed bedrijf. Mvg Marco Jansen Kiek Sanitair Design

 • Aanbevelen? Ja
10

Een organisatie die meedenkt, snel reageert en mooie dingen maakt.

Weinig is onmogelijk bij deze mooie club mensen, denken goed mee, geven zelf aan wat beter kan, kunnen snel handelen en nazorg is ongekend goed. Vakmensen met de processen op orde die je in de Randstad niet meer zo snel zult vinden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldige mooie schuur, zeer tevreden.

Iets wat moeizame communicatie maar het resultaat is mooi. Ook de problemen met de vloer is door Martin van Ee goed opgelost! Kortom wij zijn erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fijn bedrijf!

Geldersche Houtbouw snapt het. Van het binnenlopen zonder afspraak in de showroom tot en met het nabellen of de laatste puntjes naar tevredenheid zijn uitgevoerd en alles wat daar tussenin zit: het klopt gewoon! Je merkt en voelt dat er met enthousiasme en kwaliteit aan projecten wordt gewerkt en er elke keer weer wordt gekeken hoe dingen beter zouden kunnen, qua productie, qua communicatie, qua alles. En daar dan ook lessen uit worden getrokken om het in een volgend project nog weer beter te doen. Wij zijn met een eigen ontwerp voor ons bijgebouw binnengestapt en gevraagd om actief mee te denk met de ervaring van Geldersche Houtbouw om het ontwerp te verbeteren, praktisch goed uitvoerbaar te maken en te realiseren. Fijne en heldere communicatie in alle fases met zowel Geldersche Houtbouw als onderaannemers, stuk voor stuk experts die plezier hebben in wat ze doen. Wij hebben nu een prachtig bijgebouw in de tuin staan dat volledig volgens planning is uitgevoerd en gewoon ontzettend goed in elkaar zit, de jarenlange ervaring straalt er vanaf!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie mooi product

Er werd goed geluisterd naar onze wensen, zeer vriendelijke mensen in de voorbereiding en in de uitvoering. Geldersche houtbouw staat voor zijn product. Ook aanvullende wensen of onvolkomenheden tijdens de bouw worden snel opgepakt en opgelost

 • Aanbevelen? Ja
10

Zowel ontwerp als uitvoer fase perfect.

Gevallen voor het design hier ter inspiratie langsgegaan. Er werd goed meegedacht met de mogelijkheden en wensen en een prachtig ontwerp gemaakt. Het werk ingepland en alles is conform afspraak en planning opgeleverd. Zowel het contact met de zaak als met de mannen van de montage was super en alles vakkundig opgeleverd, niets dan complimenten. Kortom iemand die opzoek is naar een schuur met een luxe uitstraling zou hier zeker eens een afspraak moeten maken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed meegedacht, mooi bedrijf

De mensen van Geldersche Houtbouw hebben uitgebreid de tijd genomen en goed met ons meegedacht om samen met ons tot een prachtig eindproduct te komen. Dat begon al in de showroom, waar je volop inspiratie kunt opdoen. We hadden al aardig in gedachten wat we wilden, maar Geldersche Houtbouw heeft echt de puntjes op de i gezet: onze houten garage heeft helemaal dezelfde stijl gekregen als onze woning, Ook het bouwproces is prima verlopen. Net en vriendelijk personeel, dat goed en snel werk heeft geleverd. We genieten inmiddels elke dag van onze prachtige en degelijke garage!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi bedrijf die de gemaakte afspraken nakomt

Onze carport/overkapping is zoals afgesproken in 3 dagen geplaatst. Alles kwam prima voorbereid aan. Fijne vriendelijke hardwerkende personeelsleden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.