Filters

10

Mooi bedrijf die de gemaakte afspraken nakomt

Onze carport/overkapping is zoals afgesproken in 3 dagen geplaatst. Alles kwam prima voorbereid aan. Fijne vriendelijke hardwerkende personeelsleden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Een geweldig bedrijf met enorme goede planning en vooral de communicatie is fantastisch. Steeds op de hoogte gehouden en snelle reactie bij eventuele vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste vriendelijkste meest bereikbare met veel vakkennis toegankelijkste bedrijf wat ik ken.

Direct bereikbaar altijd. Jan Jaap v. Leeuwen en Jeroen beiden heel prettig en toe the point. Ook de dames bij de receptie gewoon ongekunsteld vriendelijk en adequaat. Klantvriendelijke vakmensen en een juweel van een schuur neergezet. Alles prachtig afgewerkt en goed meegedacht. Nooit zo goed meegemaakt. Er was altijd wel iets. Nu niets , alles liep gewoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heldere en duidelijke afspraken gemaakt en alles is keurig nagekomen met een prachtig resultaat!!!

Op een leuke en ontspannen manier een eerste afspraak met Geldershe Houtbouw in de showroom, alles goed besproken en duidelijke tekeningen gekregen van ons toekomstige tuinhuis. De mensen die werken voor en bij Geldersche Houtbouw hebben super werk geleverd bij ons met een prachtig eindresultaat als gevolg, mannen bedankt. Zeker geen spijt dat we voor jullie hebben gekozen, bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne vakmensen

Prachtige kapschuur geplaatst. Monteurs Peter en Nicki hebben een top product neergezet.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige samenwerking met een mooie schuur als eindresultaat.

Zowel tijdens het voortraject met Jaap Jan als tijdens de uitvoering met Jeroen hebben we prima samengewerkt. Waarbij afspraak is afspraak en alles volgens planning verliep. ook hun onderaannemers waren prettig om mee te werken met goede adviezen. De GHB is zeer klant gericht met vriendelijke en professionele medewerkers en met een goede sfeer. We zijn blij met onze nieuwe schuur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig ontwerp en goede uitvoering. Echte vakmensen.

Prachtig ontwerp en goede uitvoering. Echte vakmensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig hoe ze kwaliteit combineren met levering comform planning

Het is geweldig werken met de Gelderse Houtbouw. In het voortraject veel afstemming en super vriendelijk geholpen. In de bouwfase is alles precies conform planning gelopen. De vakmensen van Gelderae Houtbouw zijn heel vriendelijk en betrokken. Goed verzorgd en makkelijk mee af te stemmen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakbekwame mensen die een mooi eindresultaat hebben opgeleverd!

Geldersche Houtbouw heeft een houten carport en een houten schuur bij ons geplaatst. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Er is hard gewerkt want in maar liefst vier dagen tijd stonden de bijgebouwen overeind. En zeker niet onbelangrijk: alles ziet er netjes afgewerkt uit. Prima bedrijf dus met een goede prijs-kwaliteit verhouding welke wij zeker aan zouden raden mocht je op zoek zijn naar een bedrijf voor een houten tuinhuis of iets dergelijks te plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en vakmanschap

Dit is onze 2e ervaring met de Geldersche Houtbouw. De eerste keer waren wij al bijzonder tevreden, en daarom weer voor hen gekozen voor de bouw van ons nieuwe huis. Creatief meedenken en alle tijd nemen in het proces. Samen gekomen tot een waanzinnig mooi ontwerp. Voorlopig bewonen wij een schuur achter op het perceel. Een verwoestende brand maakte ons echter dakloos. Binnen slechts enkele dagen heeft Geldersche Houtbouw alles in het werk gesteld om weer samen tot een bijzonder mooi ontwerp te komen en binnen slechts 6 weken na de brand een nieuwe schuur met woonruimte te plaatsen. Het hele bedrijf staat voor kwaliteit en de mens. Van verkoper (Wilbert) tot werkvoorbereider (Herbert), de dames achter de balie tot de directie. Allemaal toppers en het resultaat mag er zijn! Uitzonderlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot geleverd

Goed geholpen door vriendelijke mensen met het samenstellen van de overkappingen, ook tijdens snelle afbouw door monteurs met ervaring en met goed overleg met de bewoners.

 • Aanbevelen? Ja
10

mooie zaak ! en alles volgens afspraak geregeld

na telefonisch contact ,super ontvangen in de showroom prachtige zaak met mooie voorbeelden . alles was vrij snel duidelijk dus tekenen en bouwen ! alles top geregeld ondanks dat er van onze kant wat vergunning dingetjes waren maar ook daarin waren ze flexibel tot kom er zeker terug William Arendsen

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en duidelijke afspraken en met een mooi eind resultaat

We zijn eerst in de showroom geweest, rondleiding gehad en veel uitleg gekregen. Onze ideeën op papier laten zetten waaruit een duidelijke tekening kwam. Uitvoering van de hele bouw procedure is prima verlopen. Er was tijdens de bouw verkeerd glas gemonteerd maar dit is nu in behandeling om te vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoogwaardig en betrouwbaar

Geldersche Houtbouw heeft bij mij een schuur geplaatst. Kreeg vlot een duidelijke offerte. Ze houden zich aan de planning. Duidelijke en soepele communicatie. Vlotte voorbereidingen en opbouw ter plaatse door een uitstekend team. Een doordacht concept. Degelijk. Zeer aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

3x top kan geen toeval zijn

1,5 jaar geleden hebben wij een schuur van 30 m2 laten plaatsen. Echt super gelopen eerst tijdens de offerte en engineeringsfase, later bij de realisatie. Verleden jaar een fietsenstalling van 6 mtr en onlangs een haardhouthok van 2,5 mtr. Ook hier alles conform afspraak, volgens planning en bij alle 3 de projecten geen restpunten. Bijna ongeloofwaardig, maar echt waar. Vandaar maximale score. Super, super tevreden zijn wij over De Geldersche houtbouw.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima prijs kwaliteit

Goede begeleiding door Wilbert. Prettig om mee samen te werken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en gestroomlijnd

Van het begin af aan een goede communicatie. Ideeën worden gespard en heel veel is mogelijk. Met alle partijen (afbouw) was het fijn overleggen bijvoorbeeld als ik behoefte had aan wat extra uitleg en om details te bespreken. Met als resultaat een solide atelier en super fijne werkomgeving dat er in no-time stond!

 • Aanbevelen? Ja
8

perfect

Vanaf offerte aanvraag tot uitvoering, alles goed verzorgt en perfect gebouwd, geen omkijken naar, zeer goede service als er actheraf toch iets mis is

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke personeel en service van de geldersche Houtbouw

Nette en fijne service van de Gelderse Houtbouw..alles volgens afspraak

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Vanaf het eerste moment tot het laatste moment zijn wij zeer goed geholpen! Zo ontzettend blij dat we in zee zijn gegaan met de Geldersche Houtbouw. Alles verliep prettig. Het ontvangst (op de opendag waardoor we extra verwend werden), het meedenken, het terug komen op de vragen die ik stelde, het open staan in het meedenken, zaken die niet helemaal goed zijn gegaan bespreekbaar kunnen maken en deze werden meteen opgelost. Kortom, ik kan eigenlijk niets bedenken wat 'beter' of 'anders' kon. En het resultaat (het blauwe tuinhuisje in Scheveningen) is super mooi geworden! Heel erg bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed bedrijf, vriendelijke en deskundige mensen, prachtige showroom

Wij zijn Gerrit en Adri, wij woonden in het mooie Drenthe. Om gezondheidsredenen moesten we kleiner gaan wonen. De oplossing voor ons was: een mantelzorg-woning plaatsen in de boomgaard bij m'n zus in de Betuwe. de vergunning was snel geregeld, daarna op zoek naar een bedrijf dat binnen korte tijd een huis voor ons kon bouwen. Via internet kwamen we terecht bij "Geldersche Houtbouw" in Kootwijkerbroek, een heel mooi bedrijf, met deskundige en heel vriendelijke mensen. We hebben het plan besproken, verkoper Henk van de Vliert en deskundig tekenaar Henk Jan hebben een prachtig huis voor ons ontworpen. We zijn nu 10 maanden verder en wonen met volle tevredenheid in ons nieuwe huis, energie neutraal en van alle gemakken voorzien dankzij het team van ":Geldersche Houtbouw" , echt een aanrader. Mocht u een kijkje willen nemen in ons huis: U bent van harte welkom

 • Aanbevelen? Ja
9

Altijd in overleg!

Wij hebben hele goede ervaringen met Geldersche Houtbouw. Vanaf het begin werd er meegedacht en in overleg is er veel mogelijk. Nu staan er twee prachtige gebouwen waar we ontzettend blij mee zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen betere keuze kunnen maken

Gastvrij, meedenkend en vakkundig van begin tot eind; kortom een fijne ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie, betrokkenheid en informele sfeer

Geldersche Houtbouw geeft een mooie en duidelijke presentatie weer van zijn producten. Goede communicatie, meedenkend en betrokkenheid heeft geleid tot een mooie schuur met tuinkamer. Vakkundig en van harte aanbevolen om een product te laten bouwen door Geldersche Houtbouw!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super degelijk product

Vanaf het eerste moment dat we de showroom binnen stapten hadden we alle vertrouwen in een degelijk en mooi product. Men dacht heel goed mee en alles bleek mogelijk. Het plaatsen verliep geheel volgens schema en we zijn heel erg blij met dit prachtige tuinhuis. De communicatie verliep ook fantastisch en heel erg vlot. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd