Filters

10

Fijne klantgerichte organisatie

Van begin tot einde project goed begeleid met de klant op de eerste plaats

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kwaliteit, degelijk en betrouwbaar

Gelderse houtbouw heeft een uitgebreid aanbod in houten schuren, gebouwen. Op locatie in Kootwijkerbroek goede voorbeelden van wat ze kunnen leveren. Ze hebben veel kennis in huis om goed te kunnen adviseren. Begrijpen wat klant wil. Flexibel in gehele traject tot en met plaatsing bijgebouw. Zeer betrouwbaar gebleken in nakomen afspraken. Door eigen productie in staat tot vrijwel elke vorm van maatwerk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldig resultaat en erg fijne mensen om mee te werken.

Vanaf het eerste moment tot en met de afronding positief verrast door de mensen van de Geldersche Houtbouw. Bij het in kaart brengen van onze wensen en het opstellen van de offerte wordt en een goed en eerlijk gesprek gevoerd. Geen loze beloftes maar meedenken en samen zoeken naar een oplossingen. Ook de tijdens de voorbereidingen zijn wij goed geholpen en is er aandacht geweest voor alle details. (Wij hebben er voor gekozen om een deel zelf uit te voeren.) Ze waren altijd bereikbaar voor vragen. De mannen op die de plaatsing hebben uitgevoerd zijn in het bezit van goed stuk gereedschap maar zijn daarnaast ook echte vakmensen. Ze weten waar ze mee bezig zijn en steken liefde in hun werk. Binnen een week is er een complete schuur geplaatst van meer als 75m2. Wij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Kortom een geweldige partij om zaken mee te doen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles optijd en netjes afgeleverd

Het is vanaf het begin tot aan de laatste afwerking zonder problemen gebouwd. Moet ook de aannemer van Ee. zeker niet vergeten alles ging in goed overleg en volgens afspraak. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Degelijke schuur

Degelijke en kwalitatief goed gebouwde schuur. Afspraken zijn goed nagekomen. Uitstekende service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring, van aankoop tot realisatie.

Goed en vakkundig geholpen bij de aankoop, er wordt meegedacht en ze zijn bekend met de geldende regels. Ook de bouw verliep prima, aardige jongens en binnen een paar dagen konden we genieten van de nieuwe schuur en overkapping. Helemaal tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Vanaf het allereerste moment is de communicatie met de Geldersche Houtbouw prima geweest. Keurig volgens afspraak geleverd. Ontzettende hardwerkende en spontane werklui. Er waren avonden dat ze tot 's avonds laat aan het bouwen waren en de volgende ochtend gewoon weer om 07.30 uur aan de slag gingen. We zijn dan ook super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige schuur

Via een tijdschrift bij GHB gekomen . Onze wensen zijn overgenomen en uitgevoerd . Reakties o.a.van bouwvakkers , die komen kijken , zijn zeer positief . Met name de degelijke kontruktie .

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat een geweldig resultaat!

Vanaf het allereerste contactmoment kregen we al een goed gevoel, het voelde vertrouwd. Fijne gesprekken gehad over hetgeen we zochten en de mogelijkheden die er waren. En ook het bouwen ging, op enkele communicatiefouten na, eigenlijk fantastisch: snel, vakkundig en door vriendelijke medewerkers. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ondersteuning van ontwerp tot en met het plaatsen

Ik ben met een concept/idee bij Gelderse Houtbouw terechtgekomen. Door goed te luisteren naar mijn concept zijn we vrij snel tot een definitief ontwerp van een tuinhuis gekomen. De ondersteuning die ik heb ondervonden was verfrissend, open en eerlijk. Goed advies en niet minder belangrijk zeer goede kwaliteit bouw. Zou GHB van harte aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
8

Een geoliede organisatie die de gemaakte afspraken nakomt.

Bouwen is een feestje met de Geldersche Houtbouw, de samenwerking is vanaf de conceptfase tot de uiteindelijke realisatie zeer prettig en vloeiend verlopen. Een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
9

Levering volgens afspraak, tijdig, betrouwbaar en meedenkend

Prettig contact met medewerkers, proactieve opstelling, levering op tijd en volgens afspraak, duidelijk inzicht in de kosten. Met andere woorden: tevreden met werkwijze en resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig mooie carport geworden en heel fijne samenwerking

Bij toeval kwamen we terecht bij Geldersche Houtbouw maar vanaf het begin was het gevoel goed. We hebben 2 jaar gewacht om het project te realiseren maar uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Alles verliep prima, het is echt een plaatje geworden en de samenwerking met alle betrokken partijen verliep zoals je zou wensen. Dikke pluim!

 • Aanbevelen? Ja
10

Meedenken, betrouwbaar, klantgericht.

Bij de Geldersche Houtbouw zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen. Denken mee en adviseren. De planning is uitstekend. De bouw en afwerking is prima. En dit allemaal op een zeer sympathieke manier.

 • Aanbevelen? Ja
8

Komen afspraken na!

Mooi en goed bedrijf, die een mooi product leveren. Het belangrijkste is, als er problemen zijn, dat die snel en correct, volgens afspraak, opgelost worden. Ondanks de moeilijke tijd qua leveringen(ook kwaliteit) hout proberen ze toch de kwaliteit te leveren waar ze achter staan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne ervaring, prachtig resultaat

mooie showroom en goed geholpen bij het samenstellen van onze schuur. Ca. 2 maanden later werd de schuur in 1 dag geplaatst. Na montage was er een klein probleempje met hars dat nog uit een paar balken bleef komen. Dit is keurig opgelost door het enkele weken laten nog eens op te schuren. We zijn erg blij met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

voortreffelijk

In heel het proces vertrouwt, van ontwerp tot after sales

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk geholpen en duidelijke informatie ontvangen.

We zijn door Erik heel goed geholpen en hebben een schuur met overkapping naar onze wensen besteld. Ook de levering en plaatsing is heel goed verlopen. Wij zijn tevreden met het verloop van deze aankoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onze hoge verwachtingen zijn helemaal uitgekomen!! :-)

Het hele traject vanaf eerste verkoopgesprek tot en met de laatste montagedag ging heel goed en prettig. Wij hebben goede afspraken kunnen maken over werkverdeling waardoor de prijs veel aantrekkelijker werd. Last but not least: we zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot eind: super…

Zoals al aangehaald: van werkelijk het eerste serieuze gesprek tot en met het laatste (handgemaakte!) klosje was alles gewoon top. Meedenken, oplossingen creeeren, maar ook de sfeer waaronder alles is gerealiseerd: zó wil je geholpen worden….

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend!

Prachtig bedrijf met gemotiveerde en betrokken medewerkers die van A tot Z hun afspraken nakomen met als resultaat een zeer tevreden klant!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch mooie tuinkamer!

Geldersche Houtbouw heeft alles tot in de puntjes verzorgd, vanaf de tekening tot het plaatsen klopte alles. Een echte aanrader als je van plan bent iets te laten bouwen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van het begin tot het einde korte lijnen en zeer goed overleg!

Wij hebben in de Geldersche Houtbouw een goede partner gevonden om samen onze mooie woning te realiseren. Ontzettend leuk en gastvrij bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
9

Houtbouw maakt zijn beloftes waar!

We zijn erg blij met het mooie resultaat van alle inspanningen die de diverse vakmensen de afgelopen weken hebben neergezet. Vragen werden meteen opgepakt en de afstemming is steeds plezierig geweest. Ook in het voortraject was de afstemming goed. De mooie showroom smaakt naar meer maar schept ook verwachtingen. Deze zijn voor ons inmiddels ruimschoots waargemaakt: kwaliteit en afwerking binnen de daarvoor overeengekomen tijd..

 • Aanbevelen? Ja
10

Het kan niet beter. Zeer klantvriendelijk en geweldige kwaliteit

Vanaf het eerste moment hadden we een heel goed gevoel bij Geldersche Houtbouw. Het meedenken bij het ontwerp en de correcte weergave van de afspraken in het contract. Vervolgens hebben een aantal geweldige vakmensen een kwalitatief zeer goede schuur gebouwd. Het eindresultaat was zelfs nog mooier als wij hadden durven hopen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd