Filters

10

Top.

Goed ontwerp, goede afspraken en prima uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Afspraak is afspraak!

Begin April hebben we samen met verkoper Erik Verbeek een mooie schuur geschetst. In goed overleg een planning uitgewerkt en mid augustus zijn we gestart met de bouw. Geldersche Houtbouw werkt met diverse onderaannemers voor fundering, beton vloer en aftimmerwerk, maar dat waren een voor een vakmannen! Er wordt netjes gewerkt en topkwaliteit geleverd. Enig verbeterpunt is coördinatie en communicatie. We hadden soms het gevoel zelf de olie in de machine te zijn. Maar met dit eindresultaat nemen we dat graag voor lief!

 • Aanbevelen? Ja
7

correct en goede kwaliteit en afwerking

soepel met aanpassingen in ontwerp en uitvoerings fase.Afwerking prima, Afbouw periode te lang Zeer ruime inspraak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Na een bezoek in de showroom en ook de werkplaats was ik eigenlijk al wel een beetje om. Vanuit een model op de site zijn een aantal aanpassingen aangegeven en die zijn keurig verwerkt. Ook werkte men mee aan mijn wens om de afbouw zelf te kunnen doen. De fundering heb ik helemaal zelf gemaakt. Met stijgende verbazing hebben we staan te kijken hoe snel alles in elkaar werd gezet. En nu hij eenmaal staat zijn we er maar wat blij mee. Positieve punten: In verband met de zelfbouw heel goed bereikbaar voor vragen, gebruikte materialen top en fantastisch afbouwteam bij de oplevering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste in hun branche!!

Ze nemen je aan de hand en leiden je door het hele proces van het bouwen van een prachtig pand! Vanaf het moment van het eerste gesprek tot de realisatie van je droomhuis wordt je ondersteunt, hun eigen ontwerpafdeling weet exact je wensen om te zetten in een prachtig ontwerp en de managers van de uitvoering realiseren al je wensen. Speciaal hebben wij de eerste ontvangst op hun kantoor en het warm welkom als bijzonder ervaren, je komt met een verwachting en je gaat als een super tevreden stel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel bedrijf

Wij hebben ons huis en schuur laten bouwen door de Gelderse Houtbouw. Heel erg goed geholpen door Wilbert die ons heeft geholpen met alle keuzes en hierdoor onze droom werkelijkheid heeft laten worden. Ook tijdens de bouw hebben de mannen kei hard en netjes gewerkt. Zeer tevreden hierover en raad mensen zeker Gelderse Houtbouw aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en vakkundig!

Een schuur en overkapping laten plaatsen dit jaar en erg tevreden over het eindresultaat. Nadat alles stond waren er nog twee rustpunten, maar deze werden snel opgelost!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie, fijn meegedacht en een heel gaaf resultaat!

Een half jaar geleden is onze schuur met carport geplaatst. Een aantal maanden daarvoor hebben wij tijdens een bezoek aan de showroom veel inspiratie op gedaan en zijn we ook direct gaan zitten om de plannen concreter te maken. Na de visualisatie die wij daarna hebben ontvangen waren wij om. En een aantal maanden later is deze snel en vakkundig geplaatst. Echt een goede service, en ontzettend blij met het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
8

Geldersche Houtbouw is een top bedrijf

Vriendelijke verkoper, fijn personeel en de gemaakte afspraken worden nagekomen en natuurlijk met een mooi eindresultaat, een schitterende kapschuur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte dienstverlening!

Vakkundig. Goed meedenkend in het voortraject. Flexibele en perfecte uitvoering. Fijne mensen om mee te werken van grondbewerking tot finale plaatsing en afwerking en natuurlijk zeer blij met het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goed goed begeleid komt afspraken na

zeer goed goed begeleid komt afspraken na goede kwaliteit vriendelijke en ervaren bouwers

 • Aanbevelen? Ja
10

Van ontwerp tot oplevering, grandioos tevreden!

Onze oude schuur was dringend aan vervanging toe, en bij het rondkijken op internet veel leuke ideeën opgedaan, maar je ziet door de bomen het bos niet meer op diverse websites. Onduidelijke uitleg, vage beschrijvingen en uiteindelijk weet je niet meer goed waar je nu moet starten. Eenmaal aangekomen op de website van de Geldersche Houtbouw gaat er een wereld voor je open. Duidelijke foto's, heldere rubrieken met prachtige bouwwerken. We hebben een afspraak gemaakt en Jaap heeft ons zeer goed ontvangen en ons aan de hand van onze wensen een goede tekening gecreëerd. Na wat aanpassingen waarbij goed geluisterd werd naar specifieke wensen hebben wij een uitgebreide rondleiding gekregen in de diverse afdelingen bij de Geldersche Houtbouw. Voor ons was dat fijn om zo een goede indruk te krijgen van het totale bedrijf. De opdracht werd snel gegund en in de daarop volgende periode werd de door ons ontworpen schuur in prefab helemaal geassembleerd. Na de sloop van onze oude schuur, heeft de onderaannemer Schothorst de fundering gelegd, ook weer vakwerk. Nette bestrating in no-time en superstrak aangelegd. Keurig werk en alle restafval meegenomen. De week daarop werd de schuur in delen per hijskraan in onze achtertuin getakeld, prachtig om te zien hoe een klein team vakmensen je droomschuur neerzet. Het getekende 3D model staat dan ineens achter in je tuin, en in werkelijkheid nog mooier dan de tekening zelf. Een paar steekwoorden voor de Geldersche Houtbouw; vakmensen, service, kwaliteit, klantgericht, luistervaardigheid, oog voor detail. We zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen, van eerste kennismaking tot en met de oplevering met controle. Nu genieten van ons nieuwe houten bijgebouw waar we nog jaren van hopen te genieten! Geldersche Houtbouw: dank voor alles. Een dikke 10 !!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne partij om mee te werken!

Prima bedrijf. Komen afspraken na. Werken netjes. 1 Opleverpuntje was binnen 1 week geregeld! Aan te raden voor serieus geïntresseerden!

 • Aanbevelen? Ja
10

een bedrijf die je als opdrachtgever van het begin tot het eind bijstaat.

De gesprekken voordat er ook maar sprake was van een mogelijke opdracht waren echt top. Na de gunning van de opdracht werden er duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Tijdens de uitvoering zijn er altijd zaken die in het werk moeten worden opgelost. De Geldersche houtbouw bleek ook hier de wensen en oplossingen van de opdrachtgever te respecteren. Chappo, dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van ontwerp tot oplevering vakwerk

Vanaf het begin dat we de showroom binnenstapten hadden we een goed gevoel bij Geldersche Houtbouw. Alles was strak voor elkaar. Voor Wilbert was geen vraag te gek en hij dacht graag mee in het creatieve proces. Zijn uitgebreide bouwkennis en eerlijkheid heeft ervoor gezorgd dat wij onze droomwoning konden realiseren. Ook tijdens het bouwproces merkte je dat de werkers dit niet voor de eerste keer deden. De kwaliteit van materialen en apparatuur, netheid en snelheid van werken. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf met mooie produjte

Onlangs voor de tweede keer een schuur laten bouwen door Geldersche houtbouw. Opnieuw prima verlopen. Ook de paar opleverpunten waren zeer snel en goed opgelost. Echt een bedrijf om aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig tuinhuis volledig naar onze wens

Ondanks de momenteel dure tijden is het Geldersche Houtbouw toch gelukt om een tuinhuis te ontwerpen geheel naar onze wens. Door met opties te komen om andere en dus goedkopere keuzes te maken konden we toch ons droomtuinhuis realiseren. Geheel volgens afspraak gebouwd en ook qua planning wordt er strak gewerkt. Erg fijn! Dit was onze tweede aankoop bij Geldersche Houtbouw en wederom zijn we dik tevreden. Extra pluspuntje: bij oplevering kregen we een potje zwarte verf om eventuele schade of kale plekjes die in de toekomst zouden kunnen ontstaan bij te werken, top!

 • Aanbevelen? Ja
9

wij hebben de samenwerking met de geldersche houtbouw als zeer prettig ervaren.

de ontvangst was prima wordt goed meegedacht, afspraken worden nagekomen, de bouwvakkers zijn meedenkende en ervaren vakmensen en de nazorg was ook dik in orde.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig bedrijf wat ook meedenkt en perfecte uitvoering

De Geldersche houtbouw denkt me je mee betreffende het project. Voor mij was dat ideaal aangezien het zomerhuisje op een eiland in de Loosdrechtse plassen moest worden geplaatst. Alles hebben ze uit handen genomen ook het vervoer over water en het resultaat mag er zijn. Kortom indien je op zoek bent naar het laten bouwen van een zomerhuisje ga eerst bij de Geldersche houtbouw langs en vrijwel zeker hoef je niet verder te kijken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede informatie vooraf, voorbereiding en in 1 dag plaatsen

Duidelijkheid bij 1e bezoek voorzien van tekeningen. Daarna flexibiliteit bij planning van datum. Zoals afgesproken schuur in 1 dag geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

super efficiënt en professioneel team en een prachtige schuur

Jaap, Diederik en Cornelis, heel veel dank voor het realiseren van onze prachtige schuur in Italië. Na vele aanpassingen, kwam het hele bouwpakket op de aanhanger voorrijden en stond de schuur binnen 12 uur! Bijzonder efficiënt en professioneel en het was een groot genoegen jullie over de vloer te hebben. Wij gaan genieten van onze schuur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van eerste kennismaking tot oplevering fantastisch!

Geldersche houtbouw is een fijn bedrijf met goede medewerkers, zijn stuk voor stuk vakmensen. Duidelijke offerte, ontwerp en gestroomlijnde planning zorgt voor een fijne mooi eindresultaat, chapeau. Enig minpuntje was de onderaannemer die men had ingehuurd voor de betimmering van de binnenwanden, wanden niet waterpas afgewerkt, ruimden hun afval niet op en vertrokken zonder gedag te zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele positieve ervaring van begin tot eind.

Mooi eind resultaat . Vakkundige mensen zeer prettig geholpen. Zou het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie, meedenkend, vakwerk

Een goed bedrijf die meedenkt, vakkundig is, En wat je in de winkel besproken hebt, zo wordt het ook geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

prachtige perfecte schuur geplaatst

goede informatie bij de aankoop. Alles keurig op tijd, goede communicatie, vriendelijke vakkundige mensen. We zijn er heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd