Filters

10

Geweldig goed!

Correcte afspraken,goede begeleiding en prima service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en professioneel

De keuze voor Geldersche Houtbouw is erg goed bevallen. Gezellige jongens en buitengewoon professioneel. Echt een eerlijke club, het wordt gewoon goed voor je geregeld vanaf sales tot de uitvoering. Heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect

Aart Mulder gaf via Google Earth de mogelijkheden voor een goed advies voor plaatsing. De presentatie via 3D was zeer goed. We zijn zeer tevreden over de aanpak en uitvoering voor het plaatsen van de schuur. Zeker het na bellen of alles correct is overkomen hebben wij op prijs gesteld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van af de eerste kennismaking tot oplevering ging het gesmeerd

Bij de Gelderse hout bouw ben je geen nr maar een klant die met respect behandeld wordt. Van af het ontwerp tot het af werken is er goed over leg Ook de materialen en kleur stelling past goed in de landelijke omgeving waar in Onze schuur en carport en overkapping geplaatst zijn . Ook met de medewerkers die dan ruim een week op je erf zijn was er een prettige samen werking. Een uitstekend bedrijf mvg Connie en Albert van Ittersum.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top kwaliteit met goed vakkundig personeel!

Van het eerste contact tot oplevering was een positieve ervaring. Vakkundig personeel met goed gereedschap!

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles erg vlot verlopen, is voor een ieder die een echte schuur/garage wil hebben een aanrader.

Zeer sterk verkoop team, echt goed kan niet anders zeggen. Super goed contact en erg klant vriendelijk. Echter de fase na verkoop (werkvoorbereiding) daar kan wel het een en ander verbeteren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top kapschuur!

De kapschuur is prima. Maar de communicatie kan beter. Aankondiging vooraf wanneer telkens jongens komen in de diverse stadia van de bouw als ook tijdens de bouw. Sommige jongens zijn beter in de communicatie tijdens de bouw dan anderen...En sommigen beginnen gewoon en stellen zich niet voor...

 • Aanbevelen? Ja
10

heel positief

Wij zijn eerst gaan kijken in de showroom in Kootwijkerbroek. We kregen een rondleiding in de fabriek en een heel goede uitleg over de mogelijkheden, de manier van bouwen en de materialen. Nadat er een offerte was afgegeven zijn de puntjes op de i gezet en is de opdracht getekend. De levering verliep voorspoedig, het plaatsen was prachtig om te zien. Alles paste precies in elkaar en zag er verzorgd uit. Het aftimmeren binnen gebeurde op het moment dat wij er klaar voor waren. Het hele B&B gebouw is nu af en ziet er prachtig uit. Goed afgewerkt, helemaal zoals afgesproken. Geldersche houtbouw houdt zich aan afspraken en ze lopen een stapje harder om het cliënten naar de zin te maken. Een absolute wel verdiende dikke 10 van ons.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, behulpzaam en klantvriendelijk

Met een intensieve en goede begeleiding van aankoop tot maken is er een mooi houtenhuis neergezet. Waar wij heel tevreden mee zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig mooi resultaat met betrokken medewerkers

Prettig verlopen bouw. De ontwerpfase was erg leuk en ook goed mee gedacht met onze wensen. Wij hebben een kantoor/ tijdelijke woonruimte laten plaatsen van 6x12,5 meter. De plaatsing en montage is erg goed verlopen alle verschillende partijen waar vakkundige, vriendelijke en behulpzaam, zeer prettig om mee samen te werken. Wij zijn zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi bedrijf met kennis en kunde, top!

Vanaf de kennismaking met Wilbert, tot na de oplevering een goed gevoel bij de manier van zakendoen. No-nonsense en afspraken waarmaken. Door de uitdagende perceeloppervlakte is alles ingemeten en zo strak als mogelijk geplaatst met optimaal ruimtegebruik tot gevolg. Wat wij voor ogen hadden staat nu werkelijk in de tuin, top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Jullie maken waar wat jullie beloven.

Vanaf het eerste contact tot en met de realisatie zijn we uitstekend voorgelicht en geadviseerd. De fijne manier van overleg is door ons als erg waardevol ervaren. De kwaliteit van zowel de werkvoorbereiding als de uitvoering is van een hoog niveau, en de gebruikte materialen zijn van een uitstekende kwaliteit. We zijn erg blij met het zeer mooie resultaat en hopen er een lange tijd plezier van te hebben. Onze dank gaat uit naar al degenen die een rol hebben gehad in het tot stand komen van onze prachtige schuur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrokken medewerkers, goede communicatie

Mooi eindresultaat

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer prettig verlopen traject met uitstekend eindresultaat.

Prettig verlopen verkooptraject. Daarna ontwerpfase waarin goed gecommuniceerd wordt. Daarna plaatsing en montage door vakkundige monteurs die behulpzaam en prettig in de omgang zijn. Super tevreden klant

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles prima volgens plan verlopen met een mooi resultaat.

Zowel de voorbereiding als het plaatsen van de garage is prima verlopen. Volgens planning en correct.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwalitatief hoogwaardig, strak geregeld

Na een prettig gesprek in Kootwijkerbroek, waar we in de showroom veel details hebben kunnen zien en voelen, hebben we Geldersche Houtbouw de opdracht geven een schuur van 15 x 6 meter te bouwen. De bouw werd gerealiseerd met allerlei onderaannemers (voor fundering, heien, koppensnellen, beton vlechtwerk, betonvloer, dak) inclusief een grondwerk die we zelf hadden aangedragen. De planning van alle partijen waren perfect of elkaar afgestemd waardoor de bouw precies volgens planning verliep. De wanden waren pre-fab in de fabriek in Kootwijkerbroek gemaakt en op locatie werd alles in een ochtend in elkaar gezet. Zeer indrukwekkend hoe snel alles vakkundig geplaatst werd doordat alles precies op elkaar paste. De volgende ochtend onder begeleiding van Hardeman Isolatie (leverancier dakpanelen) werd het dak geplaatst en afgewerkt. Na twee weken een keurig belletje of we tevreden waren. Er waren een paar hele kleine cosmetische/afstel puntjes, die in de week erna direct verholpen waren. Kortom: als je een kwalitatief goede schuur wilt en compleet ontzorgd wil worden, dan ben je bij Geldersche Houtbouw aan het goede adres.

 • Aanbevelen? Ja
9

betrokken vakmensen die mooie plannen en dromen echt waarmaken

Vanaf begin af aan was er een enorme betrokkenheid en kundig advies om de eerste schetsen te vertalen naar een prachtig ontwerp. (vraag Erik Verbeek van de verkoop binnendienst) Ondersteund met 3D visuals die een goed beeld schetsen van wat je wenst. De bouw verliep plezierig met kundige vakmensen, zo ook de mensen die als onderaannemer werkten voor bijvoorbeeld CV en elektra. Zij zijn uit het hetzelfde hout gesneden. En dat alles tegen een concurrerende prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel bedrijf wat zijn afspraken nakomt!

Denken goed mee in de ontwerpfase als het aankomt op details. Ook de plaatsing liep goed en volgens planning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Droomschuur is gerealiseerd

De samenwerking met de Geldersche houtbouw heeft er voor gezorgd dat ik nu mijn droomschuur heb voor hobby en klussen. Fantastisch.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima huisje neergezet

We zijn er heel blij mee, met dit huisje! Vakantiewoning casco laten zetten, 9,00x 5,,00 meter met pannendak. Van binnen zelf nu alles aan het uitbouwen (Half open/ dicht aan het maken met vide erin, badkamer etc.... ). Hele aardige werklui. Op hier en daar een kleine aanpassing na, in vier (!) dagen een fantastisch mooi gebouw neergezet. Dank jullie wel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Met Geldersche Houtbouw kun je rekenen op goede communicatie en kwaliteit. Dat staat als een huis.

We hebben inmiddels ons tweede bijgebouw laten plaatsen door Geldersche Houtbouw. Zeer prettig zaken doen, en veel complimenten van bezoekers over de mooie houten bijgebouwen op ons erf.

 • Aanbevelen? Ja
9

De Geldersche Houtbouw doet wat het zegt.

van het begin tot het einde op prettige wijze geholpen, dus van ontwerp tot een met de afwerking van de schuur, ook het meerwerk is in keurig overleg uitgevoerd en berekend. ik heb het gevoel dat ieder gebouw wat ze opleveren zichzelf moet kunnen verkopen, kortom het is perfect geregeld en uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

We hebben precies het gebouw gekregen wat we verwachtten.

Wij hadden een beperkt budget, maar grote plannen. Geldersche Houtbouw heeft daar heel goed op ingespeeld en advies gegeven om een zo groot mogelijk gebouw te zetten voor zo min mogelijk geld. Na diverse contact momenten hebben we de definitieve tekeningen gekregen en tevens 3D impressie plaatjes, wat een goed beeld geeft wat je gaat krijgen. Bij de installatie kwam een bekwaam team het in 4 dagen zetten. Wij waren verbaasd dat het zo snel zou gaan. Erg aardig personeel ook! Het gebouw was exact wat we verwacht hadden... mooie deuren en kozijnen, netjes in elkaar gezet, en een paar mooie stoere spanten in het zicht. Precies wat we wilden. Conclusie: Zeer tevreden. Ik zou Geldersche Houtbouw bij iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Enthousiaste mensen;doen allemaal hun best

Prima planning en degelijke bouw

 • Aanbevelen? Ja
9

goede samenwerking

ontvangst en begeleiding tijdens de aankoop van onze schuur hebben wij als prettig ervaren. afspraken werden nagekomen, de schuur is volgens afspraak op tijd geleverd, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, wij zijn dan ook zeer tevreden met de nieuwe schuur.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd