Filters

8

Mooi.

Schuur van 4,5x8 m. Snel geplaatst. Veel complimenten uit de buurt en bijna iedereen die het ziet zou er in willen wonen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot het eind perfect!

Vanaf het eerste contact met de Gelderse Houtbouw tot aan de oplevering is alles perfect gelopen. Het resultaat is een prachtig bouwwerk waar we erg blij mee zijn. Wilbert, bouwploeg en iedereen die zijn/haar steentje hieraan heeft bijgedragen: hartelijk bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Supe resultaat

Vanaf de offerte tot de uitvoering perfect geregeld. Erg prettig samengewerkt met de mannen in de uitvoering. Snel maar niet gehaast! In overleg oplossingen bedacht in de uitvoering. Samengevat zeer tevreden over het hele traject. Tip; werk indien mogelijk samen met de constructeur van Geldersche Houtbouw. In ons geval kon dat niet en dat heeft vertragend gewerkt.

 • Aanbevelen? Nee
10

Vakmanschap !

Wij hadden een uitdaging om binnen een paar maanden op ons stuk grond een bijhuis te bouwen om hier gedurende de bouw van ons huis te kunnen wonen. Gelderse houtbouw ging de uitdaging aan en zijn alle afspraken binnen de termijn nagekomen. Het hele traject van begin tot eind hebben wij ervaren als vriendelijk en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel bedrijf met vaklui , die prachtige schuren bouwen van top materiaal.

Onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Zeer goede begeleiding tijdens het gehele traject en een prachtig eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geldersche Houtbouw is snel, betrouwbaar en komt afspraken na.

Wij hebben een berging aan ons huis laten plaatsen. Na een bezoek aan de showroom en overleg werd ook al meteen bepaald wanneer er geleverd kon worden. Geldersche houtbouw is snel, betrouwbaar en komt afspraken na. We zijn erg tevreden met onze berging en hebben er veel plezier van!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakspecialisten bij Geldersche Houtbouw

We zijn heel blij met het eindresultaat van onze schuur en carport. Geheel volgens planning en afspraak. Wij danken Kees, Peter, Jan en Wilco in het bijzonder voor de keurige opbouw en afwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het eerste gesprek tot aan montage een prima club met vakmensen.p!

Na ons eerste gesprek met Erik was het voor ons al snel duidelijk dat dit bedrijf van aanpakken weet. Er wordt meegedacht bij de aankoop en ook het team wat komt installeren weet van aanpakken. Ook al hadden we door de vele regenval van februari wat tegenslag en vertraging met de aanleg van de fundering; niets was te veel, Het verplaatsen van de plaatsingsdatum werd vervolgens ook snel opgepakt en nu staat er een fraaie schuur. Wat ons betreft een pluim voor het hele team. Bedankt! Groet, Marjanne en Marco

 • Aanbevelen? Ja
10

Luisteren goed

Prima geholpen. Luisteren goed naar mijn wensen. Alles volgens afspraak gelopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super! Binnen 2 maanden een prachtig tuinkantoor!

Geldersche Houtbouw is een superbedrijf. Uitstekende kwaliteit, geleverd door fijne vakmensen en ook nog alles op tijd en volgens afspraak. Probleempjes worden soepel opgelost. Een dikke tien voor dit bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een mooie tuinkamer van prima kwaliteit door vakmensen geplaatst.

Bij het ontwerp van de tuinkamer hielpen de visualisaties ons bij het maken van een keuze. De schuifpuien met roedeverdeling vonden we een plus. De plaatsing kon op relatief korte termijn plaatsvinden. De plaatsing gebeurde door echte vakmensen die ook prettig in de omgang waren. Eigen werkzaamheden, het plaatsen van de electriciteitsleidingen, konden we in goed overleg tegelijk uitvoeren. De communicatie voor de latere werkzaamheden, zoals het aanbrengen van de dakbedekking en de schuifpuien, had duidelijker gekund. Maar alles is goed uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Meedenkend in de wensen van de klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, aan te bevelen

Na een eerdere plaatsing van een klompenhok hebben we opnieuw contact gezocht met Geldersche Houtbouw voor de plaatsing van een schuur. Wederom was de uitvoering hiervan uitstekend. Afspraken werden goed nagekomen met hardwerkende werknemers met hart voor wat zij leveren. We zijn uitermate tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wij zijn zeer enthousiast over De Geldersche Houtbouw en raden dit bedrijf zeer zeker aan !

Wij hebben een hele goede ervaring met de Geldersche Houtbouw. Ze hebben ons vanaf het eerste contact in de showroom tot de oplevering van onze schuur erg goed geholpen. Complimenten voor de medewerkers van zowel de verkoopafdeling als werkplaats. Allemaal even sympathiek en bereid om te willen helpen. De communicatie verliep in het gehele proces erg plezierig. We werden goed op de hoogte gehouden en konden bij vragen bij ze terecht. De lijntjes waren kort. Vaste contactpersoon die ook snel reageerde als we een vraag hadden. Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakwerk, goede materialen en goede service

Alles is geheel volgens plan verlopen en we zijn blij met het resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geruststellende en inspirerende ervaring op basis van bijzonder nauwkeurige communicatie

De ervaring en bevlogenheid van alle vaklieden was fantastisch. Vanaf het eerste oriënterende gesprek in Kootwijkerbroek tot en met de dag voor de laatste puntjes op de I in de feitelijke afronding van het project.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles verliep vlot, volgens afspraak en uitstekend uitgevoerd door zonder uitzondering zeer vriendel

In de zomer en herfst van 2021 is op ons terrein een mantelzorgwoning geplaatst. Het ontwerp was grotendeels van onze hand, en dit werd door de planners en bouwers van GHB op een uitstekende manier opgepakt. De uitvoering van het plan verliep op rolletjes. Ook de afstemming van het werk van de bouwers en onze eigen inbreng (met name de installatiewerken) was geheel volgens plan. Bij de bouw viel op dat GHB in staat is om een schare aan onderaannemers om zich heen te verzamelen die de klus op plezierige en vakkundige manier uitvoerden. De samenspraak over aanpassingen in details verliep ook flexibel. Het eindresultaat is een mooie, goed afgewerkte woning waar we met zijn allen veel plezier aan beleven.

 • Aanbevelen? Ja
10

De Geldersche houtbouw zeggen niet alleen wat ze doen maar doen ook wat ze zeggen.

Onze ervaringen zijn vanaf het ontvangst in de showroom tot het leveren en bouwen van de schuur gewoon helemaal goed. Vriendelijk, duidelijke afspraken, flexibel, meedenken met de mogelijkheden en zeer vakkundig in het fabriceren en bouwen van onze schuur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtig bouwwerk geplaatst

Wij zijn zeer content met de bouw van onze schuur/overkapping/carport. Klopte er iets niet dan werd het opgelost en alles is keurig volgens de planning gerealiseerd. We hebben fijn samen gewerkt met het uitvoerend personeel en genoten van het leuke project. Voor herhaling vatbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig in het contact en een mooi eindresultaat!

Bij Geldersche Houtbouw werken ontzettend vriendelijke mensen en het bouwwerk stond zeer snel overeind. Het resultaat mag er ook zeker wezen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel erg bedankt voor de lovende review!

10

Zo plezierig, dat ik eigenlijk weer een nieuwe garage wil.

Bij GHB zijn wij zeer goed geholpen. Er werd echt met ons meegedacht om te zorgen dat het project haalbaar was. En dat alles met een vriendelijke lach en prettige sfeer. De garage zelf is zeer mooi en goed. Gister is de halve straat weggewaaid door Eunice, maar onze garage staat nog prachtig overeind. Wij zijn dus zeer tevreden en zullen GHB zeker weer bellen voor het volgende project.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent en dat alles nog overeind staat na de storm. Daar gaan we voor. Ook bij een volgend project staan we graag voor u klaar!

10

fantastisch

Ongeveer een jaar geleden kwamen wij in contact met Geldersche Houtbouw. (Goos) Vanaf de 1e ontmoeting hielden wij er een goed gevoel aan over. De uitmeting voor onze overkapping , sloop van oude schuurtjes, bouw en staataanleg verliep alles correct volgens afspraak en planning. Aan onze kleine aanvullende eisen werd in de loop van het jaar correct voldaan. Opnieuw hopen wij dit jaar weer te genieten van onze prachtige overkapping. Evert en Annie, Putten

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtige schuur, maar uitvoering ging niet helemaal volgens plan.

De schuur is prachtig. Mooie kwaliteit. De bouwers waren kundig en beleefd en op tijd. Maar, jammer, dat de poeren maar gedeeltelijk op de betonplaat staan. En jammer, dat de laatste klussen ( deuren en ramen) op zich lieten wachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed te woord gestaan en een helder stappenplan van begin tot het einde.

In een gesprek hebben we onze plannen besproken en gekeken of de Geldersche Houtbouw hierbij kon aansluiten. Na een goed gesprek en een rondleiding in de Houtbouw hal zijn we met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. Binnen een week hadden wij de offerte binnen. In mijn ogen snel en accuraat maar belangrijker nog, helder en overzichtelijk. Wij hebben de bouw als prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van ontwerp tot oplevering zeer professioneel.

Ardjan en Marijn hebben de carpoort en hobbyschuur opgebouwd en "Hut Ab" voor deze 2 mannen voor het werk wat ze geleverd hebben. Maar ook de onderaannemers Martin van Ee en Gerko Bikker hebben prachtig werk geleverd! Van het vlinderen van de betonvloer tot het aftimmeren van de wanden en balustrade een geweldig stukje werk met weinig verspilling en verloren tijd.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd