Uitermate goede ervaringen
Achter ons huis hebben we een schuur laten plaatsen door Geldersche Houtbouw. Vanaf het eerste moment, met verkoper Wilbert, voelde het allemaal heel goed. Met name de communicatie, waar het bij bouwbedrijven nog al eens aan schort, vonden wij heel fijn. Via mail, whatsapp en telefoon waren de reacties snel, adequaat en sympathiek. Afstand tussen Kootwijkerbroek en onze woonplaats hoeft dus helemaal geen bezwaar te zijn. Thomas heeft heel veel werk voor ons gedaan met de aanvraag van de vergunning, met Herbert is er goed en intensief contact geweest over de uitvoering. En Mattias en Alex die uiteindelijk de schuur in ongeveer twee dagen hebben geplaatst en afgewerkt, zijn vriendelijke hardwerkende lui, die je graag op je erf hebt. Enige verbeterpunt is wat ik ook lees in andere reviews, zijn (sommige) onderaannemers, waar mee gewerkt wordt voor betonstorten/bekisting/landmeting etc.Op eentje na prima. Keurig gedaan. Maar bij de bekisting is een partij aangenomen, die ik liever niet op mijn erf had. Communicatie "nul". Bedrijf van Ee, die dit volgens mij verzorgde, daar was het contact ook altijd goed mee. En op laatste moment is er nog een oplossing verzorgd door van Ee, voor iets wat niet goed in planning was opgenomen en wat ons zelf te verwijten viel.
Kortom, Geldersche Houtbouw bevelen wij van harte aan.
Jolanda en Mathe de Groot