Het was lekker vlot.

Het was er snel.

Werd snel en uitstekend geholpen

Werd snel en uitstekend geholpen

Alles van bestellen tot afleveren is net als altijd in de winkel perfect!

Het is fijn dat we nu digitaal konden kopen, waar we normaal voor naar de winkel gingen.

Snelle en adequate levering

Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. De levering van het product was supersnel.

uitstekend

vrijdag 26.06.20 besteld zaterdag 27.06.20 14:30 uur geleverd ! als dat niet uitstekend is. Dit onthouden wij voor de toekomst .

Snel en korrekt

Overzichtelijk aanbod en snelle levering. Perfekt

duidelijke website, snelle levering

Accessoires van Gardena zijn makkelijk te vinden en te bestellen. We hadden ze binnen een dag in huis, keurig verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering

Grastrimmer besteld.en doet het perfect. Prijs is laag

goede en vlot verloop van de procedure

zie boven

Snelle reactie, prima product

Eind mei 2020 contact gehad over levertijd, meteen reactie gekregen, product zou halverwege augustus pas weer geleverd kunnen worden want was niet meer voorradig door corona vertraging , toch alvast besteld. Tot onze verbazing werd halverwege juni al geleverd. Prima service!

Snel en service gericht

Zelf de dingen die van de fabriek moesten komen waren zeer snel in huis en ik werd telefonisch snel en beleefd geholpen met mijn bestelling en de vragen die ik daarbij had

Fijn geholpen, ook telefonisch goed bereikbaar!

Postpakket was zoek. We hadden het snel nodig. Ze hebben goed navraag gedaan en de bezorging was alsnog binnen een redelijke termijn. Hielden ons op de hoogte van de status. Netjes hoor.

Snelle correcte levering

Mooie gazonmaaier van Ego besteld. Snelle en correcte levering.

Netjes geleverd wat besteld was

Zoals hierboven omschreven. Niets toe te voegen.

snel, eenvoudig, correct

snel, eenvoudig, correcte verzending. Goede factuur.

Snelle en correcte service

Grasmachine gekocht en twee dagen erna mogen ontvangen. Nadien nog een vraag in verband met een van de componenten en de persoon voor after sales heeft me kundig de benodigde informatie bezorgd.

Snelle levering, uitstekende service!

Mijn bestelling supersnel ontvangen. Uitstekende communicatie. Goede prijzen. Aanbeveling om hier te bestellen.

zeer goed

zeer goed

Goede en snelle service

Een goede en snelle service

Vlotte levering met onverwacht een extra accu cadeau

Mooi product, vlotte levering en niet verwacht een extra accu cadeau gekregen.

Vakmanschap

Vriendelijk en deskundig personeel

Snelle levering van een top heggenschaar

Alles bij deze bestelling liep gesmeerd. Uitstekende informatie, goed product (EGO heggenschaar loopt als een zonnetje en kan veel meer dan de doorsnee bouwmarkt-versies). Ook het aanmelden van de producten voor extra garantie bij EGO is prima voor elkaar. Heel blij mee!

Scherp, volledig en snel!

Na de aanschaf van de Ego bladblazer bleek dit zo’n subliem apparaat dat ik vervolgens meteen en heggenschaar ook wilde hebben. Beiden levering binnen 2 dagen, super!

Suivi parfait

Première expérience très bonne

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Prima service en voorlichting. Bedankt!

Ik ben erg tevreden met mijn aangekochte pomp.

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Zoekt u een onderdeel? Deze kunt u vinden via https://www.keesvanderspek.nl/nl/parts. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl