Vandaag besteld morgen in huis tegen de beste prijs

Duidelijke beschrijving op de site Zeer scherpe prijs Levering conform bestelling Vandaag besteld morgen in huis

Goede service en kennis van zaken

Echte specialist met verstand van zaken. Servicegericht en altijd een goed advies.

Hele goede service

Prima geholpen in de winkel. De gekochte grasmaaier werd direct ter plaatse gemonteerd. Alles was op voorraad, prima service.

De aangegeven tijd van levering exact op tijd.Goed verpakt en de machine doet wat is beloofd. Heel blij mee.Geweldig ding.

Snel en voordelig, zelfde product.

Betrouwbaar, reageert snel bij vragen en net wat voordeliger dan andere aanbieders.

Kwaliteit, voordelig en snel geleverd.

Gewoon perfect. Zou niet weten wat beter kan. Kwaliteit, voordeliger dan bij anderen en vandaag besteld morgen in huis.

Snelle en betrouwbare levering

Voor de tweede keer een EGO tuingereedschap via internet besteld en ook nu weer snel het juiste geleverd. En voor een nette prijs.

Zeer snelle levering

Zeer snelle en nette levering van een super mooi product!!

Top advies

Goed advies gekregen, en het bestelde artikel correct ontvangen

Snelle levertijd en betrouwbaar

Snelle levering keurig bedrijf .

Levertijd conform afspraak en zeer vriendelijk te woord gestaan.

goede service

snelle levering . een onderdeel ontbrak maar werd zonder discussie snel na geleverd

Ruime keuze, snelle levering!

erg goed

misschien voor een volgende aankoop

Prima service en correcte levering

Prima service en correcte levering. Aanrader !!

Goede service en producten

Snelle levering

Prima ervaring! Snelle levering goed verpakt en het product was zoals besteld :)

top service

top service

Product defect in de doos maar meteen opgelost

Product was defect bij levering. Na contact wel meteen een nieuwe opgestuurd gekregen zelfs toen oude nog niet retour was. Top oplgelost

Professioneel advies waarbij men duidelijk tracht uit tevinden wat de behoefte is

Top service en kwaliteit

Al meermaals vond ik bij hen onderdelen die ik nergens anders kon vinden. Levering is snel en verzorgd.

Fijne winkel met gezellige mensen!

Loopt altijd op rolletjes met ouderwetse service!

Uitstekende service

Kees van der Spek is de reis uit Bloemendaal meer dan waard

erg klantvriendelijk,

ook goede service en afspraak is afspraak

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Zoekt u een onderdeel? Deze kunt u vinden via https://www.keesvanderspek.nl/nl/parts. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl