Gewoon een TOP bedrijf voor Husqvarna zitmaaier onderdelen!

Makkelijk onderdelen zoeken en bestellen op tekeningnummer, netjes verpakt en snel verzonden.

Duidelijk advies en tips bij aankoop machine of uitleg daarover.

Alles is goed uitgestald in showroom , deskundig personeel .

Zeer positief

Snelle levering. Breed assortiment

Betaalbare expertise

Bij mijn zoektocht naar Gardena bewateringsysteem en Husqvarna robotmaaier kwam ik online terecht bij Kees van der Spek. Prijstechnisch interessant en er voor gekozen om de spullen in de winkel op te halen. Ter plekke nog wat zaken besproken en prima geadviseerd!

Kwaliteit voor betaalbare prijs

Goede ervaring Snelle levering

Vakkundig advies en afspraken correct nagekomen

Fijn advies gehad goede voorlichting nette offerte en snel geleverd

Snel geleverd tegen een goede prijs.

Ego STA1500E Bosmaaier opzetstuk 38cm voor mijn EGO multitool online besteld. Was de goedkoopste aanbieder die ik vinden kon. Supersnel geleverd, blij mee!

Goede en snelle service en prijstechnisch ook prima

Ik was op zoek naar een 2e accu voor mijn Ego maaimachine. En deze heb ik met goede informatie snel besteld

Zeer prettig behandeld.

De heer Van der Spek, alsmede daarna zijn technisch medewerker, nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Heel vlot het product geleverd EN de volgende dag opnieuw goed meegedacht om een probleempje op te lossen. Wat een fijne behandeling!

Ik ben heb een hoveniersbedrijf en heb dus veel ervaring met bedrijven! Top bedrijf!

Goede voorlichting en er hele snelle bezorging! Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Zeer klantvriendelijk

Goede professionele service

Heel goed !!

Prima geholpen door Sjoerd bij aankoop van EGO BCX 4500 En de koffie was prima !!

Zeer te vreden over de service!

Zeer te vreden over de service en snelle levering, ook als je vragen hebt sturen ze zo snel mogelijk terug en lossen het op als er iets in backorder is. Ik ben zeker een nieuwe klant!

- Scherpe prijs - Snelle levering - Product zoals omschreven - Duidelijke communicatie over status bestelling per mail Zeker aan te raden.

Deskundig advies en snelle service

Inmiddels mijn vaste leverancier van tuinmachines, snelle levering via de webshop, prettig telefonisch contact als je vragen hebt. Prima prijs - kwaliteit verhouding.

uitstekende selectie van producten

Tweemaal bij Kees van der Spek online gekocht en beide malen in goede staat ontvangen. Wanneer ik iets nodig heb kijk ik eerst bij keesvanderspek.nl

Zeer snelle levering en voor een scherpe prijs

Service zoals je het mag verwachten

Leveren snel. Communicatie prima. Nog nooit iets op aan te merken gehad.

prima verlopen!

ik zocht gardena betterijen voor mn accupomp op internet, deze winkel kwam het goedkoopste uit met een aanbieding, gelijk maar 2 gekocht en een extra lader! keurig geleverd en al in gebruik, altijd handig extra accu's...

Goed product gekocht in de webshop voor een goede prijs. Levering was exact zoals beloofd . Ik ben tevreden.

Gewoon een prima winkel

Ik heb een elektrische grasmaaier gekocht via de webshop. Alles is prima verlopen, en snel geleverd.

Mooi product

Zeer tevreden en werkt super.

Super snelle levering en correcte communicatie

Was een onderdeel niet meegestuurd. Kort berichtje gestuurd en volgende dag direct nagestuurd. Goede communicatie en service

Goede en ruime keuze in kwaliteit machines.

Goed advies en service bij de verkoop.

Snelle verzending

Robotmaaier was stuk, onderdeel besteld, direct verzonden….

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Zoekt u een onderdeel? Deze kunt u vinden via https://www.keesvanderspek.nl/nl/parts. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl