Laden reviews...
66 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring bij Kees van der Spek Tuinmachines. Klanten waarderen vooral snelle levering, duidelijke informatie en vriendelijk personeel. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak genoemd als een sterke eigenschap. De ervaringen variëren af en toe bij problemen, maar de service blijft over het algemeen betrouwbaar en klantgericht.
Ik had een benzine tankje voor een bosmaaier nodig. Vooraf gevraagd of ze die konden leveren. Ja hoor, geen probleem, bericht terug gekregen, met Artikelnr en al, prijs etc. Ik direct besteld en Betaald. Krijg ik mailtje terug...dit artikel is niet meer leverbaar!! Hoe dan?? Diversen keren gevraagd om mijn vooraf betaalde €69,00.... Geen antwoord meer...geen geld Slecht slecht slecht. **********!
30 July 2026
Marcel Bakx
EXLOERVEEN
Twee artikelen besteld die als brievenbuspakket zouden worden geleverd. De bestelling is netjes verzonden en volgens de Track & Trace van PostNL afgeleverd. Helaas heb ik het pakket niet ontvangen. Ik heb dit gecontroleerd bij mijn buren, maar niemand heeft iets aangenomen. Omdat alleen de verzender een onderzoek kan laten starten bij PostNL, heb ik meerdere keren contact opgenomen met Kees van der Spek. Helaas krijg ik telkens alleen de reactie dat PostNL aangeeft dat het pakket is afgeleverd en dat ik eventueel bij de buren moet kijken. Ik probeer duidelijk te maken dat ik het pakket niet heb ontvangen en dat het bovendien niet logisch is dat een brievenbuspakket zomaar bij de buren wordt afgeleverd. Ik had meer verwacht van de klantenservice: niet alleen verwijzen naar de bezorgstatus, maar actief meedenken en een oplossing zoeken.
21 July 2026
Matthijs
Den Haag
Het z ij t al in de titel
22 June 2026
Tjebbe Swart
Ee
Robot snelle levering Hij is nú geïnstalleerd en is super aan het rijden Hij heeft de naam Keesje gekregen vermits hij van bij jullie komt Hartelijk dank voor de goede service
18 June 2026
Lisette
Kortenberg
Prima, snelle levering, uitgebreid assortiment
18 June 2026
Johan
Sint-oedenrode
Levering niet gebeurd. Zelfs al betaal je verzendingskosten dan sturen ze op zonder track en trace. En dan draai je ook op voor verlies. ‘Klantendienst’ maakt er zich van af met 1 zinnetje dat er geen controle is op levering. Thats it. Geen hulp of verdere antwoorden. Waardeloze service! Dit bewijst nog maar eens dat ook negatieve ervaringen de moeite zijn om te vermelden. Ik hoop hiermee andere potentiële klanten veel ergernis te besparen. Opgelet dus ! Bij Kees van der Spek primeert de kassa en sta je er als klant helemaal alleen voor van zodra er een probleem is.
22 May 2026
Olivier
Kimpe
Beste Olivier,
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een bestelling niet wordt ontvangen en u zich niet voldoende geholpen voelt.
We streven ernaar om iedere klant zo goed mogelijk te ondersteunen wanneer er vragen of problemen zijn rondom een bestelling. Daarom vinden wij het jammer om te lezen dat u dit anders heeft ervaren. Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Omdat wij op basis van de gegevens in deze review niet kunnen achterhalen om welke bestelling het gaat, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Dan kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen.
Met vriendelijke groet,
Team keesvanderspek.nl
Zaterdag bestelling geplaatst, vandaag donderdag maar eens gevraagd waar de bestelling blijft, via mail wordt niet gereageerd dus maar gebeld. Ik zou terug gebeld worden, maar helaas. Items zijn op voorraad. Jammer dat dit zo moet
9 April 2026
Gerrit
Emmeloord
Beste Gerrit,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u langer heeft moeten wachten op uw bestelling en dat de communicatie niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker wanneer de producten op voorraad zijn.
Inmiddels hebben we contact met u gehad en is de situatie naar ons weten opgelost. Desondanks bieden wij onze excuses aan voor het ongemak en de onduidelijkheid die is ontstaan.
Met vriendelijke groet,
Team keesvanderspek.nl
bedankt voor de goed service ik heb de accu good ontvangen enorm bedank voor de snelle hulp vriendlijk mensen ben heel goed geholpen ik kom zeker terug om nog bestelen topje aan heel ploeg groetjes uit bellgie
12 March 2026
wim van kriekinge
rotselaar
26 December 2025
Erik
Den ham
Prima geleverd en komt afspraken na
17 December 2025
Andreas
nieuwe pekela
zoals bij al mijn voorgaande bestellingen bij Kees Van Der Spek: zeer tevreden. Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en perfecte dienst na verkoop. Jammer dat deze zaak stopt.
16 December 2025
Jef Teughels
Hombeek
Pakket op afgesproken data geleverd, Complete levering stevig verpakt
16 December 2025
stefaan vandevelde
Poperinge [8970]
Geweldige man, die nog jaren door zou moeten gaan.
9 December 2025
Ger MOnster
Krimpen aan den IJssel
Gewoon goed
C.A.J.M. Van Nispen
Gemeente Halderberge
Zeer goed geholpen, kwamen voor 1 item en gingen met 3 zaken weg.
Angel
Krimpen aan de Lek
Snelle en correcte service en ik werd telefonisch heel vriendelijk en goed geholpen. Een aanrader!
Giri
Beemster
Wij waren vanuit Beverwijk naar Stolwijk gereden. Wij hadden Gardena onderdelen tuinvelichting nodig. Voorgaande jaren digitaal besteld met prima service. Vanwege opheffing winkel met voet in gips door dochter naar Stolwijk gebracht en prima geholpen door receptionist. Wat is het jammer dat jullie stoppen.
Nico
Beverwijk
heb maaimachine, en div gereedschappen van hun, geweldige kennis,en hulp
27 November 2025
Teus Verburg
Waarder
Vanuit de doos valt het ontwerp erg op, dat is door de goede kleur combinatie, en de afwerking van de machine. Alles voelt solide , en erg prettig in de hand , , Het starten gaat zo makkelijk, en lopen als een tierelier. Wat mij erg opviel na een poosje zagen , is dat het brandstofverbruik erg meeviel. Als ik dit vergelijk met mijn oude zaag. Kortom een erg krachtige en betrouwbare machine die er ook nog mooi uitziet
Alex
Swifterbant
Zo jammer dat ze gaan stoppen
Anton Vd Vd werf
Bergambacht
Hele snelle en goede levering van onze robotmaaier garage. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
linda
Leeuwarden
de door mij gewenste handgrasmaaier was op voorraad aanwezig tegen een aantrekkelijke prijs. Artikel werd dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag reeds ontvangen Bedankt voor de vlotte bediening !!
Ronald van Delden
Groningen
fijn bedrijf om zaken mee te doen. helaas stopt Van der Spek ermee. Jammer.
Arjan van der Mark
Waddinxveen
Tweede maal besteld bij venderspek en gelijk of het hoort, correct in alles en alles duidelijk in mail. Vriendelijke groet, kim.
19 November 2025
Kim Roggeman
Sint-Kruis-Winkel
mmm
18 November 2025
Sandra Heuvelman
Ouderkerk ad IJssel
Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen.
Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus.
Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons.
Zoekt u een onderdeel? Deze kunt u vinden via https://www.keesvanderspek.nl/nl/parts.
Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-34 25 90 of e-mail: [email protected].
Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl
Korteraarseweg 150-152