Heerlijke hapjes en op tijd geleverd
Zoals altijd zagen de opgemaakte schalen met de hapjes er heel mooi uit. Alle gasten waren uitermate te spreken over de lekkernijen.
Had 3 verschillende schotels, smaakte allemaal prima. Had zelf beter op moeten letten, de schalen waren qua hapjes nagenoeg gelijk. Maar de smaak was top
Lekkere hapjes en veel variatie.
John de Kleine heeft een fantastisch buffet voor ons klaargemaakt. Wij bestellen regelmatig.
Goede en vriendelijke service. De hapjesschalen werden op tijd geleverd en waren mooi opgemaakt. De hapjes hebben lekker gesmaakt.
Goede en vriendelijke service en heerlijke hapjes
Fijn contact, goede communicatie en het belangrijkste het was heerlijk en mooi verzorgd! We zijn zeer tevreden.
Alles is goed geregeld en goed en op tijd bezorgd is aan te bevelen voor anderen
Prima hapjesschalen voor een goede prijs. Schalen zien er goed uit en de hapjes zijn vers en goed van smaak.
Het waren heerlijke verse hapjes En hebben er met z’n allen lekker van genoten
De hapjes waren weer heerlijk! Voordelige prijs en het zag er keurig uit.
Goede en prettige communicatie, alles staat zoals afgesproken optijd klaar. Attente locatie in Twello
Goede hapjes en mooi verzorgd.
Erg lekker,alles prima in orde goede service Een echte aanrader
3 hapjesschalen en 1 hapjespan besteld. Was allemaal weer super lekker, echt een aanrader.
Heerlijke hapjes schaal Top voor een gezellige avond ! Waardoor je zelf weinig hoeft voor te bereiden.
Goede en vriendelijke service prachtig opgemaakte schalen schalen. Wij hebben genoten dank jullie wel. Zeker voor herhaling vatbaar!! Gelukkig Nieuwjaar
Super bedankt
De foto op de site van zalmsalade deluxe kwam niet helemaal overeen met wat is geleverd. Heb deze salade al meer besteld en viel deze keer erg tegen. Ik weet dat alles duurder is geworden maar dan moet je de foto op de site aanpassen of de prijs aanpassen. Of de klant informeren als alles niet leverbaar is. De rundvlees salade was goed gevuld en de hapjesschaal was ook goed.
Vriendelijke mensen En de Hapjes Heerlijk. We hebben de Klassieke schaal besteld. Echt een aanrader voor t volgende feestje
Wij waren enigszins teleurgesteld. Na pas laat contact leek het erop dat onze bestelling niet goed was doorgekomen. Uiteindelijk toch geregeld. Smulschotel vlees besteld. We kregen een grote schotel met heel veel salades maar heel weinig vlees. De smaak was ok, maar niet bijzonder. Niet om nog een keer te doen.
Super fijn en vriendelijk geholpeen salade en hspjes waren goed. Zou zeker weer komen
De hapjes waren weer lekker en zag er keurig uit.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede