Ja,zeker.Goede service,klant vriendelijk,niets is teveel als je iets wilt veranderen,keurig verzorgd en de hapjes zijn lekker .Prijs goed .Wat wil men dan nog meer.
wordt vriendelijk benadert en geholpen verder prima kwaliteit hebben geen klachten
Totaal niet te vreden eerste en laatste x dat ik hier wat besteld heb alleen de tori taki kip spiesjes lekker ! Weet niet of het normaal is dat alle hapjes naar zeep smaken ?? Nee dank u voor dat geld haal ik de volgende x ergens anders een betere schaal die wel op gegeten word
Jammer dat u dat zo ervaren heeft. Deze DSRfood vestiging heeft die desbetreffende dag 750 hapjes geproduceerd die allemaal vers gemaakt zijn. Zoals met u besproken; onze schalen worden nooit vaker gebruikt en zijn dus geen afgewassen schalen.
erg lekker mooi opgemaakt
ziet er keurig uit en lekker handig dat het bezorgd wordt
Klantvriendelijk en servicegericht. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ja
Lekkere hapjes en goede prijs/kwaliteit
De hapjes schalen zagen er keurig uit. Helemaal zoals verwacht. Zeer smaakvol.
Prettig te woord gestaan, meedenken tot oplossingen. Klantvriendelijk, enthousiast en goede kwaliteit van de producten.
Wij vonden de hapjes erg lekker en het contact verliep goed. We gaan zeker meer bestellen bij DSR food.
Was weer heerlijk , dank jullie wel
ja zal dit zeker nog een keer doen
in een woord perfect
Josink Esweg 9