Altijd goede ervaringen met Maarten, hapjes zijn heerlijk, en ook de partypan met spiesjes was prima.
Goed contact, snelle reacties, prima afhandeling en keurige bezorging. Kwaliteit van hapjes is prima. Keurig verpakt afgeleverd.
Tapas was heerlijk en lekker vers
Mooie schalen, lekkere hapjes.
Was super
alles mooi op tijd en alles zag er verzorgd uit
Levering en de hapjes waren perfect.
Warme hapjes vielen erg tegen.
vrije samenstelling van hapjes bhttps://klantenvertellen.nl/enquete/dsr_food/f490375572cca83696a6e3b307c8292ff5500e4c#ijv. via internet
Ik bestel al wel 10 jaar bij jullie, En altijd is het tip top Ik ben altijd zeer tevreden
Goede service. Duidelijke website Vriendelijk Bijna alles was super heerlijk Van de schaal super
Alles super geregeld
Constante goede kwaliteit
Dat er flexibel werd omgegaan met wijzigingen in gevraagde hapjes schalen. correcte en vriendelijke klantbenadering via email en telefonisch. het zag er allemaal zeer verzorgd uit en smaakte heerlijk.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede