Was allemaal lekker en goed verzorgt.
Communicatie uitstekend Heerlijke smulvisslade Uitgebreid geserveerd Luxe Rundvleessalade uitstekend Super mooi en uitgebreid geserveerd Bezorging uitstekend Kortom een echte aanrader Met feestdagen rekening houden met bestel tijd. Zeker maand van te voren.
We hadden wat te vieren dus de uitvoerige website van DSR bezocht, een keus gemaakt en de rest prima geregeld, en ook belangrijk het was heerlijk. Niet onvermeld, goed verzorgd via DSR in Velp.
Vriendelijke mensen en de hapjes waren super. Alles was op
Heb iedere keer een hele goede ervaring met het bedrijf alles is tot in de puntjes geregeld
Gewoon weer een goede schaal Top
Ik had al een appje gestuurd maar het was prima De schalen zagen er mooi uit en het was ook heel lekker
Ik ben zeer tevreden en zeker volgend jaar weer
De salades waren heerlijk, alleen ook wel een minpunt omdat ik ook 2 rundvlees deluxe salades erbij had besteld en ik de gewone rundvlees salades geleverd heb gekregen.
Het werd op tijd geleverde op tijd opgehaald Zeer tevreden
3 hapjes schalen besteld. Waren lekker en echt vers. Ga er zeker weer bestellen!
De kwaliteit van de hapjesschalen is altijd goed. Al vaker besteld.En blijft dat zeker doen.
Meerdere schalen besteld, lekkere hapjes, geleverd volgens afspraak. Ga hier zeker weer bestellen!
Prima verzorgd
De hapjes vielen bij iedereen goed in de smaak en het zag er erg goed uit!
Heerlijke, goed verzorgde hapjes!
Keurig verzorgd en bezorgd.
De hapjesschalen en warm en koud buffet waren echt heel lekker! We hadden te veel dus zelfs van 't weekend nog veel van gegeten. Enigste nadeel vind ik dat wij de warmhoud platen zelf moeten terugbrengen, vandaar geen 10. Maar is niet zo heel erg.
Helemaal top!!
Ben al jaren klant, zijn alleen verhuisd. Altijd heerlijke hapjesschalen. Levering op tijd. Fijne zaak.
Eten is op tijd geleverd, kwaliteit prijs verhouding klopt. Was meer dan genoeg.
Makkelijk te bestellen, communicatie is goed.
Hapjes waren van goede kwaliteit, werden op tijd geleverd en de service was ook prima. Ik was al jaren klant bij vestiging Den Haag, maar die bestaat helaas niet meer, en omdat ik in Rotterdam werk leek deze vestiging (Rotterdam Prins Alexander) mij een goed alternatief. En aan alle verwachtingen is meer dan voldaan.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede