Levering volgens afspraak. Mooie verzorgde opmaak van de hapjes schalen
Prijs is oke, kwaliteit is goed. Mail in het begin was ook prima.
Deze reactie bevreemdt ons. We konden 's middags niet terecht op de trouwlocatie. Na telefonisch contact heeft de ceremoniemeester zelf aangegeven dat de hapjes bij hem konden worden bezorgd en dat hij het mee zou nemen naar de trouwlocatie.
Hartige taartjes zagen er niet lekker uit (donker) en waren volgens de gasten niet zo lekker (droog). Brie bleek niet zo'n succes. Misschien te saai (zonder broodje eronder)
Lovende reacties van de gasten op mijn feest!!!!!
wij hebben er van genoten zag er goed en verzorgd uit , de gasten vonden alles heerlijk .voor herhaling vatbaar. gr jeany oomen.
kom zeker terug.
Ik had gevraagd voor leuke prikkers in de hapjes en dat was ook gebeurd en als extra nog een paar lolly's voor de kids! Top.
De high tea in a box was voortreffelijk en meer dan voldoende. Wat smikkelen. Heeft onze Moederdag een gouden randje gegeven. Handig verpakt in een doos en thuis kun je het leuk op schaaltjes/etagère leggen. Echt een aanrader.
lekkere hapjes, goede variatie, prima prijs/kwaliteit Voor herhaling vatbaar!
Prima lekkere verse producten
Goede kwaliteit er is van gesmuld. Fijn dat het bezorgd kon worden
Erg goede hapjesschaal, zag er netjes uit en smaakte prima, ook de high tea box was boven verwachting goed. Ik ga DSR zeker aanbevelen bij anderen
Zeer gastvrij en vriendelijk van af de bestelling tot aan de deur! Klantvriendelijkheid is super
Zeer adequaat gereageerd. Op de afgesproken tijd bezorgd. Kwaliteit was weer uitstekend.
Lekkere hapjes goed betaalbaar. Super tevreden👍
Heerlijke hapjes en niet duur. Feestelijke uitstraling van de schotels. Bezorging aan huis ,ideaal. Vriendelijke cateraar
heerlijke hapjes, goede verdeling, uitstekende opmaak
Onze grootste hapjesschaal past (zonder cateringdoos) vrijwel in elke gangbare koelkast wanneer deze iets schuin erin gezet wordt.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website