Het was voor mij de 1ste keer dat ik ergens catering besteld had. Het was een zere lekkere en goede ervaring. Het eten was heel goed. Het is heel fijn dat er voor zondag besteld kan worden, want meestal is het van maandag tot zaterdag. De gasten die er waren op mijn verjaardag waren heel erg te spreken over het eten. Ik hou er van om iets apart op tafel te zetten. De hapjessteen en de tapasschaal waren dat zeker. De prijs viel me erg mee, voor wat je krijgt. Ik ga hier zeker meer gebruik van maken.
Netjes verzorg, lekkere hapjes, nette prijs, aardige medewerkers.
Precies op tijd afgeleverd en alles is opgegaan. Vrolijke meneer die het kwam brengen alles op en top geregld.
Lekkere verse hapjes, geen fabrieksvoedsel.
We hebben vijf diverse schalen met hapjes besteld. Ze waren allemaal heerlijk, mooi opgemaakt en je proeft dat er verse producten zijn gebruikt. Wat natuurlijk zeer belangrijk is. Het was gewoon top. 👍🏽
Het zag er erg mooi en verzorgd uit, de smaak was top. Dus in een woord geweldig.
Was prima op tijd bezorgt en een hele vriendelijke meneer.
N.V.T.
Wij en de Familie waren zeer tevreden het zag er niet alleen mooi uit, het was ook heerlijk
Alles keurig verzorgd. Voor herhaling vatbaar.
Het eten werd op tijd gebracht. En het zag er net zo lekker uit dan het smaakte. Alles was ruim voldoende. Prima Tom ga zo door.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Heerlijke hapjes en niet duur. Fijn dat jullie een andere soort hapjes in assortiment hebben, niet de standaard hapjes worst/kaas.
Bedankt voor jullie mooie beoordeling! Gefeliciteerd met jullie huwelijk en veel geluk gewenst!
Netjes volgens afspraak
Prettig contact met Hugo en Pascal. Snelle levering en meedenkend.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede