het zag er uitstekend uit ,en heel lekker
Ziet er altijd netjes uit en smaakt ook goed
De bestelde hapjes voor de high tea werden op tijd afgeleverd en de inhoud van de doos was prima in orde.
Fantastisch!
Geen
Ik kom niet voor niets regelmatig terug. Vrienden zijn/worden ook klant.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Alle gasten waren zeer verrast over de kwaliteit.
Perfect wederom!
Wij hadden verschillende soorten hapjes schalen besteld. Alles was super.
perfect gedaan , lekker,goed kontakt
Gewoon goed zo als altijd
Ik ben zeer tevreden zowel presentatie als bezorging en kwaliteit
Prima service, alles volgens afspraak gelopen.
De 3 hapjes schalen zagen er keurig uit en waren ook erg lekker.
Bedankt voor uw reactie en fijn te horen dat de hapjes naar wens zijn geweest. Onze excuses voor het feit dat er niet via de mail een bevestiging is gestuurd, dat is niet de normale gang van zaken. Er is na uw bestelling telefonisch contact opgenomen en de bestelling is op het afgesproken tijdstip uitgeleverd nadat er 's morgens nogmaals telefonisch contact over is geweest. We hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als klant.
Jazeker zijn mijn verwachtingen uitgekomen, het was voldoende, vers, zag er mooi en verzorgd uit. Kortom ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker nog terug komen en jullie zeker bij anderen aan bevelen.
Bedankt voor uw mooie cijfers en tot een volgende keer!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website