ben zeer tevreden beveel jullie aan bij vrienden en vriendinnen top keurig
De schotels zagen er goed verzorgd uit en voldoende variatie
In een woord geweldig was erg lekker en zag er goed verzorgd uit
Nieuwe hapjesschalen ontwikkelen
Alleen maar positieve ervaringen
Het was weer heerlijk! 👍🏻
ja positieve ervaring, altijd vers en netjes
Wacht de levering af voor een goed oordeel.
Mooie opgemaakte schalen,zag er keurig uit. Vooral de piccolo zag er goed en afwisselend uit.
De hapje waren prima van smaak. De cupcakes vielen erg in de smaak.
Top!
afwisselende hapjes en zag er representatief uit.
mooie schotels hapjes erg lekker
Bestelde broodjes zeer rijkelijk belegd. Alles is mogelijk en wordt meegeleverd.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Lekkere hapjes voor een betaalbare prijs. Is er ook een dsr food omgeving apeldoorn?
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede