Ik kreeg een bericht dat ze me niet konden helpen wegens un grote opdracht. Wij vonden dit raar. Beetje onprofessioneel maar goed het is zoals het is.
Uw bestelling kwam 's middags binnen, voor levering de volgende dag. Dit paste (mede ivm bepaalde voorbereidingen) helaas niet meer in de planning. Wij adviseren u om toch een paar dagen van te voren te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.
Kwam op tijd.
Bedankt voor uw reactie. Bezorging gaat altijd in overleg met de betreffende vestiging afhankelijk van de afstand en de planning van de vestiging.
Zeer tevreden met de perfecte verzorging van de high thee en lunch die verzorgt was op 2 locaties
Heerlijke hapjes
De schalen zagen er weer prima uit en de gasten waren er ook erg over te spreken. Er hebben er ook enkele het adres gevraagd.
Op website bezorging aan kunnen vinken
Hapjes schalen waren goed!!
De bezorging kwam een uur later dat was jammer omdat er kleine kindjes bij waren. Ook moest er een pan later nabezorgd worden. Wel werd daarvoor keurig excuus aangeboden door een hele vriendelijke mevrouw
Wij hebben voor 20 personen een mediterraanse buffet + het toetjes buffet besteld. Het is ons prima bevallen! Smakelijke gerechten en het toetjes buffet vond ook gretig aftrek. Mooi en feestelijk gepresenteerd, alles dik in orde. Hoeveelheid zeer ruim; was wel zonde om toch redelijk veel weg te moeten doen na afloop.
vriendelijke cateraars en stipt op tijd aangeleverd!
mijn ervaring: zeer goed en geef uw adres vaak aan anderen door.
De bestelling bestond uit verschillende schalen met hapjes, die er niet alleen lekker uitzagen maar dat ook waren. Voor herhaling vatbaar.
Heel veel gemak. Mooi opgemaakt, divers en lekker.
Top, alle gasten waren heel erg enthousiast over de hapjes.
Smaakte voortreffelijk en was keurig op tijd geleverd
Buffetten/hapjes zien er altijd goed uit en smaken heerlijk!
Zoals iedere keer waren de hapjes heerlijk. De schalen zien er ook erg aantrekkelijk uit. Ik heb er altijd veel succes mee.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website