Het is weer uitstekend.
zeer tevreden, dus zo doorgaan!
snelle en goede levering. prima kwaliteit.
Zag er netjes en verzorgd uit.
ja
Bedankt voor uw beoordeling. De amuses waren verpakt in 45 cm cateringdoos (standaardafmetingen) en een gebaksdoos welke in alle reguliere koelkasten passen. Vreemd dat dit niet bij u past?
Helaas moest ik dit keer wat verder rijden omdat Borne dicht was, maar ook in Enschede is de ontvangst en bediening uiterst correct
Hapjes waren lekker, quiche kon op verzoek vegetarisch, tijdstip van levering kon kort van tevoren worden verzet vanwege zelf later thuis zijn.
Lekker buffet, vriendelijk en gastvrij personeel.
kwaliteit en prijs zijn in verhouding. voor bezorging kan goed overlegd wrden
Voor een tweede keer de hapjesschaal "Royal" besteld. Lekkere hapjes, prima kwaliteit. Het viel bij iedereen in de smaak.
Voor joker vanuit Deventer naar Wijhe rijden en niemand aantreffen. Dsr berekent hiervoor7,50 ik kreeg 1.50 voor deze EXTRA rit
Bedankt voor uw reactie. Wij betreuren de miscommunicatie en na contact met u blijkt dat één en ander is opgelost. Gelukkig waren de hapjes wel goed!
Lekkere hapjes, die er mooi uitzien en goede service
wat meer met groene en fruit zou ook leuk zijn. zeker als er kinderen bij zijn. die eten helaas niet veel van de hapjesschalen
De schalen zagen er bijzonder mooi en verzorgd uit. De bestelling werd precies op tijd geleverd.
prima service, komen afspraken en tijden na. plates zagen er keurig verzorgd uit en warme hapjes smaakten goed.
Altijd goed!
Service gericht ! Makkelijk bereikbaar
Zeer verzorgd en uitstekend geregeld, eten was smakelijk en meer dan voldoende zeer ruim zelfs, fijn en goed bereikbaar telefonisch contact, complimenten voor Eric en Sandy, erg fijn was ook dat de vuile vaat werd opgehaald
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website