Zeer tevreden over de kwaliteit van de consumpties en de contacten met Wilma van DSR Geldrop.
altijd goed,keurig en netjes verzorgd.alleen maar positieve reactie
Zijn positief,alles prima geregeld,ga zeker.nog een keer iets bestellen
waren erg laat met bestellen, maar het is toch nog gelukt.
Zeer positief ervaren. En dit voor de eerste keer besteld Voor herhaling zeker vatbaar Ook klant vriendelijk en op tijd geleverd.
Bezorging prima! Bestelling in koeltas gebracht en afgesproken deze de volgende dag te retourneren.
Zo doorgaan echt tevreden en smaakt heerlijk
n.v.t
Prettig contact, prima service, feestelijk opgemaakt!
De hapjes waren volgens de foto, dus helemaal goed.
Catering mogelijk in de vakantie! Brengen en halen van het eten ging erg vlot
Helaas vestiging Enschede met vakantie , Maar Borne was gelukkig open. Via mijn zoon aanbevolen hapjes te bestellen bij DSR.
zeer goed
Heerlijke hapjes, schotels rijkelijk opgemaakt, heel prettig kontakt en snel antwoord op vragen, wensen van de klant staan voorop!
Snelheid en een gunstige prijsstelling.
Vlotte service
Ik verheug me op het volgende feestje :-) want dan mag ik weer bij jullie bestellen.
Zag er netjes uit, vriendelijke medewerkers
het was heerlijk!!!!
Josink Esweg 9