ZEER GOEDE ERVARING ZEER MOOIE EN GOEDE HAPJES PRIJS KWALITEIT IS GOED BEN SUPER TE VREDEN
Ook van onze gasten kwam een zeer goede beoordeling.
Super lekkere high tea gehad van Ruby Vega. Mn entourage was dol enthousiast
Bezorging was goed en precies op tijd. Hapjes waren lekker en vielen goed in de smaak bij de gasten.
Bedankt voor uw beoordeling! Warme hapjes serveren wij in onze partypannen.
Lekker vers, zag er keurig uit.
Hapjesschalen keurig op tijd bezorgd. Hapjes waren lekker en verzorgd.
Al onze schalen passen in reguliere koelkasten. Je moet ze wel even uit de doos halen.
Zeer goede kwaliteit op tijd geleverd volgens afspraak goede prijs
het was super verzorgt mooie schalen
Zo verwend met de smakelijke high tea voor onze gasten met allemaal extra opties die Esther niet te gek waren. Onbezorgd genoten van deze lunch met onze daggasten. Ga zo door Esther!
Goed verzorgde hapjes . Mail contact was prima. Levering mooi op tijd
Mijn 50 ste verjaardag verjaardag was een succes mede dankzij jullie hapjes. Veel positieve reacties gehad...dank jullie wel
We hebben genoten van de hapjes en dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Alles was super vers en goed de schaal was zo leeg.
Vooral de hapjessteen is een aanrader.
De hapjes waren erg lekker!
Zag er allemaal zeer verzorgd uit
Super verzorgd. Heerlijke hapjes. Mooi gepresenteert. Voldeed aan alle verwachtingen.
Je krijgt wat je ziet. Alles zag er perfect uit. Goed verpakt en aangeboden. Bezorging precies op tijd.
Prima kwaliteit en goede prijs. Vriendelijk personeel. Ook hoe het er uit zag, prachtig.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede