Aangegeven per mail ophalen om 18.00, bleekdat de vestiging 17.00 dicht zou gaan. Gelukkig belde de francaisemedewerker ons op. Toch met bevestiging in vervolg aangeven welke tijd men iets kan ophalen.
Het eten was heerlijk! En het zag er verzorgd uit.
Kleinere schalen die in een koelkast kunnen ( grote schaal in 2e delen bv.)
Keurige hapjes, smaak is prima
Altijd goede kwaliteit en makkelijke omgang
Goede service, lekkere hapjes, prijs-kwaliteit zeer goed. Ik kom zeker terug indien er weer een feest georganiseerd wordt.
Goede kwaliteit voor weinig geld.
goede catering en prima overleg.
Veel variatie en lekker vers.
Via Dsr food uit Geldrop
De hapjes waren heerlijk, kregen veel positieve reacties.
zag er mooi uit en het was heerlijk. samen met buurtjes het Averbrgen.
Ga zo door
Heel fijn dat er mee gedacht werd! Op ons feestje kwamen mensen met verschillende geloofsovertuigingen. Hierdoor mocht rind varken en vis niet op de zelfde schaal. Alles kwam keurig apoart op zeer bet opgebouwde schalen!! Iedereen was enthousiast!!! Nogmaals bedankt!!
woon sinds kort in Almelo.bestel per email.krijg zeer kort van tevoren te horen dat er niet geleverd kan worden omdat er een demo gegeven moest worden.??heb daarom zelf maar hapjes gemaakt.
Onze excuses voor het ongemak. Dat is niet de normale gang van zaken binnen DSR food. We hebben inmiddels een vervanger die deze regio overneemt. Wellicht kunnen we u de volgende keer beter van dienst zijn.
Heerlijke nette hapjesschaal, gemakkelijk mee te nemen en koud te houden. Reacties waren positief
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u de communicatie niet goed vond. Uit uw reactie bleek ook niet echt dat u vertrouwen had in DSR food Enschede, gezien uw opmerking; ......"als ik er dan maar vanuit kan gaan dat jullie mijn bestelling niet vergeten, want om 1700 uur kan ik zelf niets meer!" Onze vestiging in Enschede levert gem. 6000 hapjes per week zonder problemen en dit hebben ze u meegedeeld. Uiteraard niet om u te bespotten maar om u te overtuigen dat DSR food een gedegen organisatie is waarop u kunt vertrouwen.
voor de 1ste keer erg goed bevallen. Hapjes konden zelfs op zondagmorgen worden opgehaald
kwaliteit prijs
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website