Zeker een aanrader voor de volgende keer
Alles is super-professioneel geregeld. alles wordt op tijd gebracht en netjes klaar gezet. Het eten was van zeer goede kwaliteit. Een aanrader!!!
Bedankt voor uw beoordeling, mooi om te lezen! We doen ons best!
Ik ben nog steeds erg tevreden, geef het ook aan mijn gaste en familie door. Ben al heel wat keren ook via mijn gasten , bij u een bestelling gedaan . Groetjes , een tevreden klant. Ineke van der Velde -van Wees
Bedankt voor uw beoordeling, leuk om te horen!
Super mooie en lekkere hapjes. Absoluut niet duur!!! Mooi op tijd bezorgd.....gewoon dikke vette complimenten :-)
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
De gehaktballetjes roken bedorven en hebben we weggegooid.De rest van de hapjes zag er niet zo verzorgd uit zoals we dat in het verleden gewend waren. We hebben al jaren hapjes van DSR food maar dit keer viel het erg tegen.
Bedankt voor uw beoordeling, jammer dat u niet 100% tevreden was.
Bedankt voor uw beoordeling, top!
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Keurig afgehandelde bestelling, netjes op tijd bezorgd.
Bedankt voor uw beoordeling, leuk om te horen!
Bedankt voor uw mooie beoordeling, daar doen we het voor!
De schalen waren mooi opgemaakt en de smaak was prima.
Bedankt voor uw beoordeling. Uw bestelling kwam via onze website binnen, waarbij aantallen e.d. door uzelf zijn bepaald. Ook uit mailcontact bleek niet dat u advies wilde omtrent hoeveelheid en aantallen. Uiteraard adviseren wij klanten over hoeveelheden e.d., maar dan moeten wij dit wel weten.
keurig verzorgde schalen en stipt op tijd geleverd.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, daar doen we het voor!
Op tijd geleverd en kwaliteit was goed.
Bedankt voor uw beoordeling. U heeft 2 hapjesschalen besteld en daar horen altijd bezorgkosten bij zoals aangegeven op de website. De bezorgkosten zijn duidelijk met u vooraf gecommuniceerd en akkoord bevonden van uw kant. Buffetten worden gratis bezorgd in een straal van 15 km, maar dit was op u niet van toepassing. Jammer dat u dit als verbeterpunt aangeeft, niet echt vriendelijk naar onze collega's in Geldrop ;-)
gewoon goed en altijd vers en lekker
Geen
We betreuren het dat u niet tevreden was, maar tasten in het duister waarom dit zo is. We hebben contact gezocht met u maar ook daar krijgen wij geen reactie.
Was de vorige keer prima verzorgd en van goede kwaliteit voorzien.
Keurig geleverd. Aan alles is gedacht; servetten, tandenprikkers, etc.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, top!
Mooi om te lezen dat u tevreden bent met DSR food!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede