de geleverde salades waren prima er is niets overgebleven.
IKben zeer tevreden over de kwaliteit en de afhandeling er van. Het is aan te bevelen aan derden.
Heerlijke hapjes met een goed prijs/kwaliteit verhouding.
Wij zijn zeer tevreden ,ook over de bezorging,onze hartelijke dank.
Jullie heerlijke hapjes waren om te smullen. Mooi opgemaakte schalen en de lage prijs doet niets af aan de goede kwaliteit. Zelfs aan servetjes was gedacht. Zeer positieve 1e ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt en tot het volgende feestje!
Mijn gasten vonden de hapjes heerlijk , en er komen mogelijk weer nieuwe klanten bij !
Ik zou zelf de bestelling gaan halen maar kreeg het aanbod om het gratis thuis afgeleverd te krijgen en heb dat niet afgeslagen. Prima service!
Heel makkelijk en overzichtelijk website. Snelle afhandeling. Keurig op tijd bezorgd door vriendelijke man. Zag er heerlijk en verzorgd uit de hapjes en salades. Zoals aangegeven als op de website. Zeker voor herhaling vatbaar.
Het zag er allemaal goed uit en het smaakte heerlijk
Hapjes waren heerlijk, sommige dingen vond ik niet zo lekker maar dat is persoonlijk. Erg vriendelijk geholpen, kom zeker weer wat bestellen!
Top geregeld. Alles via internet besteld. Op tijd geleverd conform afspraak. Kwaliteit eten super. Het viel prima in de smaak. Wij hadden salades, partypannen en hapjes. Ik beveel DSR food zeker aan.
zag er goed uit en smaakte goed
Bezorging binnen aangegeven tijd. Heerlijke beenham en voldoende voor iedereen. Saus was ook heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede