Werd netjes bezorg en heel netjes opgemaakt.
de kipstukjes waren droog en taai.
Heerlijk vers en de hapjes zijn afwisselend en de gehaktballetjes heel lekker
Het zag er prachtig uit en het was heerlijk
schaal zag er mooi uit
Het is ons goed bevallen.
Een super service en heerlijk eten
Super goed verzorgd, vriendelijke mensen. We zullen hier vast nog wel eens gebruik van maken.
Wij hadden een oud-/nieuwjaarsborrel met onze bewoners. Hiervoor hapjes besteld. Kwaliteit prima. Wat ik op de website mis is een schaal met voornamelijk gevulde eieren. Deze gaan er van de bestelde schalen als eerste uit. Het zou fijn zijn wanneer we b.v. een schaal met alleen gevulde eieren kunnen bestellen
We hebben voor tijdens de kerstdagen en oud & nieuw salades en hapjes besteld bij DSR Food Assen die werden bezorgd op ons vakantiepark. Het eten was geweldig! Ook de amuses waren heerlijk. We gaan hier zeker nog een keer bestellen. We zouden dan misschien wel een high tea willen proberen maar daarvoor zijn we geloof ik met te weinig mensen. Maar er is keuze genoeg, dus dat gaat ook dan weer goedkomen!
Had buffet royaal! Rollade vonden wij in combinatie met zigeunersaus niet lekker, misschien een optie om dat in de jus te verwarmen en saus naar smaak/keuze er los bij te leveren?De gehaktballetjes waren ook niet echt smaakvol, leek wel of dat uit blik kwam! Wij kregen spinaziesalade ipv koolsalade,maar dat was wel lekker! Met vriendelijke groet Anneke lagerburg
vriendelijk, lekker ,goed verzorgt, en geen probleem van het wisselen van wat hapjes.ook het vers bezorgen op eerste kerstdag is geweldig, nogmaals super!! en vriendelijk bedankt.
Esther leverd prima werk. De salades zijn verrukkelijk en netjes opgemaakt. Gasten zijn altijd te spreken. Breng daardoor ook nieuwe klanten aan. Bij bepaalde dagen zijn de salades van DSR vaste prik bij ons thuis.
ja
heel tevreden, zal het zeker aan vrienden en familie aanbevelen. Iedereen vond het lekker
Op de afgesproken tijd bezorgd
Netjes op tijd geleverd. Alles zag er weer verzorgd en smakelijk uit.
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede