de hapjes zijn altijd lekker vers en mooi om te zien.
De borrelhapjes waren heerlijke!
Super lekkere hapjes
Wij hadden schalen met hapjes en iedereen was zeer tevreden erover, alles was namelijk op! Hier bestel ik zeker nog een keer en zal ik het anderen ook voorstellen! Bedankt!
Mooi om te lezen dat u tevreden bent! Graag tot een volgende keer.
Heel erg goed geregeld omdat wij in Hilversum wonen en onze dochter in Borne hebben wij het daar besteld, alles was netjes in koeldozen verpakt. Alle gasten vonden de hapjes erg lekker. Heel erg dank.
Bedankt voor uw beoordeling! Met meer dan 30 vestigingen krijgen we een steeds betere dekking in Nederland.
Het zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Iedereen heeft gesmuld.
Voor de tweede maal hapjesschalen besteld. Het wordt perfect aangeleverd en de kwaliteit is super. Iedereen heeft ervan genoten. Zeker weer voor herhaling vatbaar.
Nvt
Keurig binnen afgesproken tijd geleverd. Mooie opgemaakte schaal. Heerlijk van smaak.
Is wel enige tijd geleden
Heerlijke hapjes, voor mij persoonlijk mogen de schalen wat kleiner van formaat zijn De schaal met vegetarische hapjes moest ik overpakken omdat deze niet in de koelkast past!!! Verder prima!!!
we zijn erg tevreden. Hapjes zien er goed uit en erg lekker. prijs-kwaliteit is goed.
Alles was gewoon perfect.levering op de gewenste tijd .gasten vonden het ook ontzettend goed .voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Klantvriendelijk, goede service, mooi op tijd thuis bezorgd, vriendelijke bezorger. Heerlijke en mooi gegarneerde salades.
Heerlijke hapjes
de hapjesschaal zag er prima uit. maar het belangrijkste het was heerlijk Ben 10 jaar manager catering geweest bij Prorest Catering. Dus ik ben kritisch, Maar ga zo door met jullie cateringbedrijf
Pas op de dag zelf contact kunnen krijgen met de betreffende vestiging. Ik heb er zelf achteraan moeten bellen, mijn mail was niet gelezen. Wel super opgepakt zodat we de bestelling op tijd hadden.
Super hapjes en mooi op tijd geleverd
We hebben heerlijk genoten van de hapjes. Bedankt.
Op zondagmorgen opgehaald..... erg gemaakt en opgemaakt. Erg vriendelijk! Het zag er superschoon uit! Al onze gasten waren zeer tevreden.!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede