een prima tijdschema
Wij hebben al meermaals bij jullie besteld en de salades en de vissmulscholtel zijn heerlijk. De andere producten hebben wij geen ervaring mee. Het is fijn dat je vooraf een tikkie krijgt, voor beide partijen. Het afhalen is zeer goed geregeld. Volgende keer bestellen wij weer bij jullie. Harry en Marja.
Prima hapjes/ vis schalen wij hebben er van genoten.Goede service
De salades waren mooi en lekker opgemaakt. Veel garnering erbij. Ook de hapjes pan is snel warm en goed gevuld
Ik had het minder verwacht
Voor Kerstmis een Luxe salade besteld. Met alleen volwassenen aan tafel waren de vele kleine knakworstjes en kleine halve balletjes en kipstickjes een tegenvaller. Lijkt mij meer iets voor kinderen. Ook de andere vleeswaren vielen tegen. Alleen snijworst en kipfilet. Dan had ik liever iets meer betaald Verder wel goed hoor en smaakte prima. Hopelijk kunt U hier iets mee.
Wij hadden rundvlees-,zalmsalade en drie amuses besteld. Heerlijk van gegeten. Voor herhaling vatbaar.
Was weer prima
Salades waren heerlijk. En mooi opgemaakt
We hebben met klein en groot genoten van de heerlijke hapjes en gehaktballen Voor herhaling vatbaar
Wij bestellen al jaren bij DSR food. Inmiddels mijn familie ook. Het was wederom top! Het eten was goed verzorgd en weer erg lekker. De bezorging en vooral de bezorger was top!
Wederom super! Bestellen al jaren ons kerstdiner. Altijd vers, altijd heerlijk en altijd duidelijke communicatie.
Prima catering. Altijd bij jullie besteld. Alleen nu 1 minpuntje. In mail stond bevestiging 1e kerstdag een tijd van 10 tot 12 bezorgen. Na een belletje werd gezegd tussen 12 en 2. Helaas miscommunicatie. Daar ik in.de middag nog een familie bezoek moest afleggen stond ik op hete kolen. Dat was jammer. Moest mijn afspraken verzetten. Jammer...
Wij hebben enorm genoten van het buffet dat we hebben ontvangen. Het aanbod was verrassend volledig en voor iedereen was er ruim voldoende keuze. De gerechten waren goed op smaak en duidelijk met zorg bereid. Alles werd netjes en precies volgens de afgesproken tijd geleverd, wat voor ons erg prettig was. Al met al een zeer positieve ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
Dit is de 4e bestelling die wij gedaan hebben En als altijd is de kwaliteit erg goed. Goede service fijne communicatie. Ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen.
Mijn ervaring is goed. Prima service en heerlijk eten. Ditmaal via vestiging Doetinchem thuis laten bezorgen. Top.
Al.meerdere malen hier besteld vriendelijk personeel en je krijgt meer dan genoeg hapjes .die heerlijk smaken een echte aanrader
Bezorging netjes. Vissalade mooi opgemaakt. Heel smaakvol en zeker voor herhaling vatbaar!
Lekkere verse borrelhapjes voor de kerstdagen besteld bij DSR. Mooie variatie en meer dan genoeg.
We hebben het als zeer goed ervaren, het was erg lekker allemaal. Goede service en netjes op tijd geleverd
We hebben vaker bij jullie besteld en altijd weer lekker en ziet er mooi uit
Wij hebben al een paar keer besteld Super aardige vrouw en het ziet en smaakt heerlijk Echt een aanrader
Een vrolijke mevr. Die alles er aan doet om haar klanten tevreden te stellen.
Levering van de schalen volgens afspraak. Presentatie op de schalen zag er ook heel goed uit, en minstens zo belangrijk smaakte alles ook nog heel goed
communicatie was goed, heel meedenkend voor 1 vegetariër erbij buffet was lekker en meer dan genoeg. toetjesbuffet overheerlijk en ook weer ruim voldoende. eerder al 2x hapjes besteld, goede sortering en lekker!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede
DSR food is een cateringservice met vestigingen in heel Nederland. Ons assortiment: - Hapjesschalen - Warm en koud buffet - Tapas - Salades - High tea - BBQ - Broodjes - Lunches We verzorgen voor zowel de particuliere als zakelijke markt catering. Voor ieder wat wils met de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland. Nieuwsgierig? Kijk op onze website