Alleen het eigeel van de gevulde eieren was een beetje ingezakt , verder alles voortreffelijk . Zeker voor herhaling vatbaar
Alles top ! Patrick gebeld of hij het later kon brengen ivm beperkte koelruimte . Was geen probleem de koelbox met elementen mocht ik nog even houden tot de volgende dag zodat ik alles goed koel Kon serveren . Geweldig!
Mooi dat u tevreden bent met Patrick van DSR food Wijchen!
Was gewoon boven verwachting . Top.
Super makkelijk en lekker. En een hele aardige verzorgster. Top!
Alles was TOPPIE
Fijn dat ze gemaakte afspraken nakomen. Alles werd precies op tijd geleverd.
Zeer tevreden. Waren heerlijk
De schalen zien er prachtig uit en de hapjes zijn heerlijk Ik krijg vaak de vraag van welke catering ik hapjes heb
Goed en snel contact, keurige levering, heerlijke hapjes!
Is prima bevallen en ik zal er in de toekomst ook graag weer gebruik van maken
zag er prima uit en goed van smaak
Voor ons 25 jarig huwelijks feest zochten wij een buffet voor 43 personen. We kwamen uit bij DSR in Wijchen. Wij zijn ontzettend tevreden want het was een zeer goede service en het eten was FANTASTISCH en meer dan genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar.
Top, zeer tevreden!!
Heel tevreden!
Heet was geweldig hele mooie schalen goed verzorgd erg lekker in een woord geweldig en heel erg bedankt
Prima bevallen
Ruime keuze aan aanbod op jullie website. Ziet er goed uit en smaakte ook nog eens erg lekker. Prijs is niet duur, je hoeft er zelf niet voor in de keuken te staan. Bij een volgende feestje zou ik zeker weer gebruik van jullie maken.
Goede kwaliteit hapjes voor een zeer schappelijke prijs. Ook kreeg ik snel antwoord op mijn vragen en werden de hapjes zoals afgesproken op tijd geleverd. Al met al waren wij zeer tevreden en zullen wij in de toekomst vaker bestellen bij DSR food!
Josink Esweg 9
7545 PN Enschede